Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çiçekim dinlen uzan bol bol moralınıde bozma tedbir almak bizden gerisi allahtan bişeycikler olmaz inş. hayatım allahın izniyle

ben çok ölçtüm anamm zamanındaa ay defterler baş ucumda duruyodu ama onu her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte yapmanız lazım kızlarr bu msj yanlışlıkla banaa geldi herhal

heeeeeeeeee ben yaptım yanlış yaptım

panki kız bak hem sen dinle hemde ben aynı saatte oluyomuş sabah oluyomuş uzman hamiştenn

mirage canım 7 günün gecsin öyle idrardan yap 7 gün gecmeyınce yanıltabılıyor bekle bence ben 11 gün sonra yaptım

ben aylardır her haltı denedim bi bu ateş kaldı, ama bende denyecek güç kalmadı sempatiksalakcinni

çiçekk evet cnmm olmuştu benimde ağrılarımm ilk başlardada halada oluyoo ve gittikçe artıcakmış çünkü bebek rahimde yer açıyomuş kendine

kızlar ya meyveli soda aldım markette gördüm canım cekti zararlı olmadıgını duymuştum hamilelikte ama siz ne dersiniz cabuk diyin ama elime aldım içeçem

çiçeğim senle ne kadar uyumlu gidiyoz yaa akıntılar bile!!!! offf bişey olmaz inşallah ben sınava girmiycem kızlar dinlenicem yarın dr gidicem rapaorda alıcam ama şuan belim çoooooooooook ağrıyo aynı adet olcakmışım gibi

aman aman ağzından yel alsın kuşum

kız ben sabrederimde yarın yapayım en iyisi negatifse negatif napaıyım şimdi sonra gene yaparm adet gelmezse bu saatten sonrada hamiş kalamam zati bidahaki aya bakarrım artık

ya kızlar uff ya soda zararlı mı diye sordum niye kımse cevap vermıyor ya şimdi bırakıp gitcem vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…