Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ya ilk kez duydum ve ben burda hiç görmedim o farkayı fil tarihinden falan mı kalamakaydirigubbakcemile3

ciddi olamassınn kız çok eski ve tanınmış bi markadırr 1952 kınık bursa yazıyo üzerinde markete gidince bakk kınık bulursun kesin a 101 den aldıydım ben 6 tanesii 1,600 dü indirime girdiğinde baya aldıydım

geçmiş olsun kuşum yaa bi ağrı kesici merhemle ov sıcak havluyla sar sırtını falan atsın öyle evet canım eşim gece bulursa öyle yapçem sabaha yoksa pazar sabahına kalcak

kız ne 101 biz allahın dagında yaşıyoz doğudayız eşimin işi dolayısıyla bir tek bim var burdakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kuşum yaa bi ağrı kesici merhemle ov sıcak havluyla sar sırtını falan atsın öyle evet canım eşim gece bulursa öyle yapçem sabaha yoksa pazar sabahına kalcak

saol bebem verdim ağrı kesici bide mide bulantısı için ilaç uyuyo bakalım birazdan kntrol edecem

hayırlısı olsun hakkında canımm güzel haberler alacaz allahın izniyle

kızlarr ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh içim uyuyo napayım kalcem derslerden emme belkim bebişle sevinirim demüüüüü ondanda kalıcammı aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…