- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.381
evet cnm tuba buyukustunun buyuk bı hyranı olarak seyredıyorum ve çok begenıyorum...
çiçekçi kızzz gelll bana sarı lıra verecemm benn sanaaa takk sepetıı kolunaaaa....
ben kınık içiyorum cnmm çok eski bi marka ve doğall
gönülçelenii izliyonuzmuu kızlar
sarıkız da çok guzel ve dogal
canım ya ilk kez duydum ve ben burda hiç görmedim o farkayı fil tarihinden falan mı kalamakaydirigubbakcemile3
şekercim naber canımmm
kızlar ben kaçar eşcazım gelıyoo öpuyorum pınızı ıyı gecelerrr
ohh çiçeklerine kavuştun o zaman güldeee gözün aymış cnmm
biraz yorgunum kuşum moralimde bozuk kocişim hasta olduu yatıyo şimdi
araba sürereken cam açtı bugün çarpıldı heralde kusup kusup duruyo
sen nasılsın bebem test yapmadın sanırsam sabaha yapacan heralde inşşş. vardır bebişin inşşş.:Saruboceq:
ohhhhhhhh olsada içsem en güzeli sade sarıkız miss
ciddi olamassınn kız çok eski ve tanınmış bi markadırr 1952 kınık bursa yazıyo üzerinde markete gidince bakk kınık bulursun kesin a 101 den aldıydım ben 6 tanesii 1,600 dü indirime girdiğinde baya aldıydım
kızlar ben kaçar eşcazım gelıyoo öpuyorum pınızı ıyı gecelerrr
geçmiş olsun kuşum yaa bi ağrı kesici merhemle ov sıcak havluyla sar sırtını falan atsın öyle evet canım eşim gece bulursa öyle yapçem sabaha yoksa pazar sabahına kalcak
kız ne 101 biz allahın dagında yaşıyoz doğudayız eşimin işi dolayısıyla bir tek bim var burdakaydirigubbakcemile3
kızlarr ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh içim uyuyo napayım kalcem derslerden emme belkim bebişle sevinirim demüüüüü ondanda kalıcammı aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?