Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tostosum
mecbur yapmam gerek .ekmek arası yaptım yumurta haşladım yanında aparatif gibi kandırıom kendimi aama sağlam yiyorum
benim kocam asla kahvaltı yapmaz o saatte kız.sabah kahve yapıorum ona yoksa ayılmaz

ay kızlar karnım iyice acıktı bugün ne yamak yapacaksınız kızlar önce ben söylim sulu köfte yapıcam güzel bir salata ve ayran birde canım irmik helvası istiyor ne zamandır yapcam bugün sizler ne yapacaksınız baken yarın için fikir olur

ay benmde misafir gelicek ama aklımda hiç bişi yokk gerçi yabancı değiller biliyolar benim durumumu çok yımek yapamadığımı benimde dolapta mantar var fırına veririm diyorum kaşarlı önüne çorba yaparız salata imam bayıldıda yapsam olur ama yiğeni tekirdağa dr ye götürücem vaktimiz kalırmı bilmıyom belkimde dışarda yerizzz

kısım senin yemek menülerin beni öldürcek:roflol:
bu ne heves böle ya
bide hafta içi 2 öğün yapıon ya malşaaaallah

ben yatıom yemek yapamıom ama dolapta bişiler var.annem gelene kadar idare etces artıkım.kayınvaldenin yaptığı mammalar var
ben sana yarından sora menü veririm

kim olursa olsun aynı gün haber verdiklerinde çok sinirleniom canımklava:
kolay gelsin

tamam ciçekcim ay ben yemek manyagı oldum cıktım ama cok yemıyorum canımın istediği herşeyden az az kılo almadım daha inş. almam ilk 3 ay

kız çiçekk bende senin gibiyimmm hamile kaldığımdan beri doğru dürüst yımek yapamıyomm bu ay biraz biraz başladım oda iyi hissedersem kendimi bereket eşimde yımek konusunda anlayışlıdır aparatiff atlattık bu zamana kadrr bi çeşit yaptımı öpsünlerde başına koysunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…