- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.601
cok sagol canım evet gercekten insanı perişan ediyo hapşırmaktan burnumu silmekten bir hal oldum daha işlerimi yapcam ama oyle halsizimki sanada gecmiş olsun tatlımahh canımm çookk geçmiş olsunnn dikkat et benide geçen hafta perişan etmişti hala atlatamaadım tam olarak
şekercim naber bi merhabe deyim birazdan çıkıcam gene bu sefer görümcükümü sınva götürcem sen napıyosun
slm hoşgeldin tosticim
şekercim naber bi merhabe deyim birazdan çıkıcam gene bu sefer görümcükümü sınva götürcem sen napıyosun
kimse konuşmuyoki ben de geziniyorum öylesine
burdayım canım sen kendinden biraz bahseder mısın canım hakkında cok bılgım yok
guldeseker sana dedım canım kendinden bahseder mısın biraz
vallahı bende yazıyom kımse cevap vermıyor sen ne kadardır bebiş istiyorsun tatlım
evet canım çok karşılaşamadık seninle burda bahsedeyim kendimden
bundan önce yasmin kullanıyodum yaklaşık 6 ay kadar kullandım 2 aydır korunmuyorum bebiş istiyoruz ama olmadı henüz yeni adet oldum işte bitsin bakalım bu ay olacak mı
aslen trabzonluyum evlendim ankaraya geldim eşimin işi dolayısıyla,ankaradanda hataya gittik 2 yıllık geçici görevi var eşimin onu tamamlayıp tekrar ankaraya dönecez.
işte dün hataydan evimize geldik tekrar bugün ankaradayımm oohh ne özlemişim evimi hasret gideriyorumm
oyyy ne çok konuştumm yaaa zemuszemus
5 aydır canım... bu ay eşimin dogum günü inşallah bu ay hamiş kalırımda onada dogum günü sürprizi olur..:Saruboceq:: sen kac ay üstüne hamile kadın tatlım:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?