- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.521
aaaaaaa ıyı olmuş canım yaaa şu 3 ayı atlatana kadar idare edın bölee inşallah...sonrada haftada iki gün torununu sevmeye gelıcek sölemedı deme:))
ayy bizde nöbetçi kadın dogumcuya gittigimizde kadın öle heycanlanmıştı işte:)) ama iyi olmuş bence tedbır sizden takdır allahdan.....dün mesajım geldımı sana bana ıletıldı mesajı gelmişte
günaydın canım..
vallah ben zabanan işe geç kaldım saçlarım çok fenaydı celeledim çıktım..
ama değişen biş olmadı hala çok fena..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canımmmmm
çiçekcim cok sanslısın benım annem uzakta mayısta yengem dogum yapacak temmuzda abımın dügünü var ndan sonra annenı kımselere bırakmam benım yanıma gelecek
dilayım biliom günüm yaklaşıoya sen bana belirtilerimi soruon dimi..
valla kasıklarımın ağrıması ve sık sık idarare çıkmam dışında değişen biş yok..
ha bide yüzümde sifilce çıktı...
bilmiyorumkismile
bıstıklarımm bende kaffaltı edeyim geleyim...
harbi dilay yaaa takıımmıı takmımmı şinci??
valla bunların sık ıdara cıkman hamılelık belırtısı ama canım ole hemen olmuyo oo ıdrar sıkılıgı bılmıyorum ama bende bıle daha yok sıvılceye gelınce yuzum sıvılce doldu benımde hala bıle ole kasık agrısıda oluyo zaten ama sen ne belırtılere takıl kafana tak bence nede umıtlen nede umutsızlıge kapıl aman nasıl konustum bee kızın daha cok kafası karısıcak ee napcam ben ozman dıyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çiçemm bısey sorcam yyaa doktora ılk gıttıgınde hangı tahlıllerı ıstıyo canım nelere bakıyo
evet tostocom hewrkeste aynı olmuyo belırtıler valla benım gunum gecmeden yaptım mesala cıktı kımısı yapıyo gunu gecmeden cıkmıyo gunu gectıkten sonra yapıyo ben tam 30. gunde yaptım cıktı
cnm ciçek kahvaltıya gitti sanırım bana kan ve idrar tahlılı yaptılar tansiyon kılo kantrolu yapıyorlar bu kadar
ee sen dokyora gıttınmı canım gıtmedım demıstın
ne kadarlıktı gıttıgınde
ben idrar sık cıkmadan bahsediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?