Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inşallaah kız böle duyunca çok hoşuma gidio
sürekli kalamaz ama gelip gider iişte canım.orda kimseye bişi demediğimiz için annemin sürekli kalması tikkat çekmesin dioss
yaaa bide kaynanamla ne kadar iyi anaştığımızı bilion ama annenin baktığı başka oluo sankim.onu farkettim.annem sütü meyveyi ilaçları asla atlamaz .ama kaynanam rahattır o konuda.anne başka kız valaa

msj ını sabah gördüm kuzum.geldi.çok soal
bu doktorun yaptıkları senin içine sindi öle istiodun benim için
inşallah hayırlı olur

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilayım biliom günüm yaklaşıoya sen bana belirtilerimi soruon dimi..
valla kasıklarımın ağrıması ve sık sık idarare çıkmam dışında değişen biş yok..
ha bide yüzümde sifilce çıktı...
bilmiyorumkismile

benim yerimede sev kız
bide dua et
inaşlaah iğnelerin hayrını görürüm

bi soru :
sen kalpatışlarını kaç haftada gördün canım

çiçekcim cok sanslısın benım annem uzakta mayısta yengem dogum yapacak temmuzda abımın dügünü var ndan sonra annenı kımselere bırakmam benım yanıma gelecek

kız senin annen baya doluymuş
sana sıra gelince çıkar tadını vala çok keyifli oluooooopuyorumnanaktan

valla bunların sık ıdara cıkman hamılelık belırtısı ama canım ole hemen olmuyo oo ıdrar sıkılıgı bılmıyorum ama bende bıle daha yok sıvılceye gelınce yuzum sıvılce doldu benımde hala bıle ole kasık agrısıda oluyo zaten ama sen ne belırtılere takıl kafana tak bence nede umıtlen nede umutsızlıge kapıl aman nasıl konustum bee kızın daha cok kafası karısıcak ee napcam ben ozman dıyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkeste aynı olmuyor kızlar benım günüm gecer gecmez idrara sık cıkmaya başladım hamıle oldugumu bılmıyordum

çiçemm bısey sorcam yyaa doktora ılk gıttıgınde hangı tahlıllerı ıstıyo canım nelere bakıyo

evet tostocom hewrkeste aynı olmuyo belırtıler valla benım gunum gecmeden yaptım mesala cıktı kımısı yapıyo gunu gecmeden cıkmıyo gunu gectıkten sonra yapıyo ben tam 30. gunde yaptım cıktı

ayy kız sana tostocom yazmısım tostıcım yazcagıma ayy ne guldum kendımeee kaydirigubbakcemile3

ee sen dokyora gıttınmı canım gıtmedım demıstın
ne kadarlıktı gıttıgınde

canım biz ilçedeyız doguda aşimin işi geregi burdakı devlet hastanesine gittim tahlıl yaprırdım sadece ultrason yok burda salı günü özele gidicem merkeze ultrason için ben pazartesi günü gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…