Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende progestanı içtim uyuttu beni şimdi kalktım dahaaa
sen dönmedin dimi iskenderuna
demek alıştın oraya düzelimde gelcem seni görcem
datlum

h.g canımmm güzellik uykusundan uyandın demek :))
yok dönmedim daha pazartesi yada salı döneriz sanırım evimi çoookk özlemiştim
alıştım iskenderuna orda komşularım falan var sadece evimi özlüyorum işte
ordaki evi eşyalı tuttuk biz burdan sadece özel eşyalarımızı aldık gittik o yüzden başlarda zorlanmıştım ama alıştım şimdii
tamam bebem düzel gel senle döner yicez :)))

:lepi:
senide yirim döneride bi an önce düselmek isteyom

çok öğrenemedim canım 2 ay oldu gideli daha
genelde sahile iniyoruz yada çarşı içinde geziyoruz arada peteğe gidiyoruz
daha dolmuşla bile gitmedim hiç hep eşim arabayla götürüyo
ama gidecem bi gün öğreneyim diye

yaa çiçeeemm ben yumurtlama zamanımı bi türlü anlayamıyom yaa bu ateş ölçmeyimi denesem o nasıl oluyo biliyon mu senn

bitanem hiç bilmiom ama
bana kalırsa bişi de yapma.benim adetlerim çok düzenli olduğu için hep bilirdim hatta sadece 1 hafta korunurdum.o haftanın yumurtlama dönemim olduğunu bilirdim.
ocak ayında ayında korunmayı bırakcaz die heycandan adetim şaştı.
2 ay gecikti bende bilemedim tabi yumurtlama zmanımı.ilk hesapladım bişiler yaptım ama bebiş olmadı.
sora hesap falan yapmadım ateş ölçme zaten bilmiomm bide uzayan akıntıyı normal akıntı ile ayırt edemedim.adetten sora bi dolu bi boş çalıştık canım.
bazen oda sonlara doğru 2 gün çalışmadığımız oldu ama daha fazla uzatmadık.
boşver hesaplama bolca çalış bence
kocişede bebiş için çalışıomuş gibi yaklaşma
aman boşver de olursa olur zatende ama cilveyle yaklaş adamlar kasılıo çünkü.cazibeyi kullan taammıııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…