Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben 1.5 sene önce bir boş gebelik geçirdim kese vardı ama bebek oluşmadı ve çok kötü birde kürtaj ( geçirdim sonra 6 ay ara verdik yaklaşık bir senedirde uğraşıyoruz kızlar ...

canım ınşallah yenıden hamıle kalırsın sekercım..inşallah...

ben 1.5 sene önce bir boş gebelik geçirdim kese vardı ama bebek oluşmadı ve çok kötü birde kürtaj ( geçirdim sonra 6 ay ara verdik yaklaşık bir senedirde uğraşıyoruz kızlar ...

6 ay ara vermenı doktor mu soyledı...yanı korunmanı..

çooookkkk geçmiş olsun canımmm allah tekrarını yaşatmasınn
inş. en yakın zamanda konar göbişine bebişin
topicimiz çok renklidir emin ol pişman olmıcaksın geldiğine

allahım böyle şeyler yaşatmaz inşallah bir daha canım en kısa zamanda hamile kalırsın ve saglıklı bir bebiş alırsın inşallah kucagına:Saruboceq::ecrin_bebek:

kızlar ben cıkıyorum cok kötüyüm ayakta zor duruyorum valla sonra görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

ama bu ay adet olmadım normalde ben hep erken adet olurum son iki ay 20 günde bir oldum ama bugün 38. gün hala regl olmadım aslında belirtilerde var ama bilmiyorum.. iki gün önce idrar tahlili yaptım ama çıkmadı anlamadım ben bu işten bişey hala bekliyorum ....bakalım n olcak...

kan testi yaptır canım ya hamilelik belirtisiyle adet belirtileri birbirine benziyoo
bu arada adın ne kuzumm sakıncası yoksa tabii
bide ankaradaymışsın bende ankaradayım eryamanda evim sen neresindesin

haydı hayırlısı bakalım..inşallah bebekvardır...
bu ay bende 9 gun gecıkmelı oldum...laelaelaelaelae

ben geldim kızlar nasılsınız bakam..
kuzum hoşgeldin topiğimize bu topic çok ballıdır gelen hamiş oluyo inşallah sanada uğur getirir..

kan testi yaptır canım ya hamilelik belirtisiyle adet belirtileri birbirine benziyoo
bu arada adın ne kuzumm sakıncası yoksa tabii
bide ankaradaymışsın bende ankaradayım eryamanda evim sen neresindesin

eryamandamısın cancan..
ankara çohh gusel.ben çohh sevıyyorum..eşim orda okuduydu unıversıteyı..bende 4 yıl gelıp gıttımdı..kardesımde orda okudu...çok geldım gıttım ve çohh severım.. hihoyyyt

ben geldim kızlar nasılsınız bakam..
kuzum hoşgeldin topiğimize bu topic çok ballıdır gelen hamiş oluyo inşallah sanada uğur getirir..

inşallah herkese saglıkla bebişler gelsın demi eylemcım...
hoşgeldın sende kuzu..nasılsın..hamılelık nasıl gıdıyor.. olumunekankayizsmile

evet canım eryamanda evim
ayy ben sevemedim bu ankarayı hiç yaa iskenderunda komşularım oldu burda hiç yok yanlızlıktan çok canım sıkılırdı burda bakalım 2 yıl sonra bebişim olursa onunla zaman geçiririm artıkın döndüğümde

sana mesaj atımdı ama görmedın :gitme:

inşallah herkese saglıkla bebişler gelsın demi eylemcım...
hoşgeldın sende kuzu..nasılsın..hamılelık nasıl gıdıyor.. olumunekankayizsmile

inşallahhhh canımcım...benim koyurenk akıntım var dr gittim progestan başladı bide 20 gün rapor aldım işe gitmiycem yatıcan dedi..öle işte şu akıntıdan kurtulmaya çalışıyorum ama bakalım kısmet..:Saruboceq::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…