- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.681
kzlarr nasılsınız bakemm
hoşgeldın nohutum..nasılsın...kzlarr nasılsınız bakemm
canım gecer koyrkma..20 gun bıseycık yapma..yat dınlen.. opuyorumnanaktaninşallahhhh canımcım...benim koyurenk akıntım var dr gittim progestan başladı bide 20 gün rapor aldım işe gitmiycem yatıcan dedi..öle işte şu akıntıdan kurtulmaya çalışıyorum ama bakalım kısmet..:Saruboceq::ecrin_bebek:
gördüm canım gördümm yazdım sana cvpsana mesaj atımdı ama görmedın :gitme:
inşallahhhh canımcım...benim koyurenk akıntım var dr gittim progestan başladı bide 20 gün rapor aldım işe gitmiycem yatıcan dedi..öle işte şu akıntıdan kurtulmaya çalışıyorum ama bakalım kısmet..:Saruboceq::ecrin_bebek:
hoşgeldın nohutum..nasılsın...
canım gecer koyrkma..20 gun bıseycık yapma..yat dınlen.. opuyorumnanaktan
her wc de oluyormu..Şeniz
evet canım eryamanda evim
ayy ben sevemedim bu ankarayı hiç yaa iskenderunda komşularım oldu burda hiç yok yanlızlıktan çok canım sıkılırdı burda bakalım 2 yıl sonra bebişim olursa onunla zaman geçiririm artıkın döndüğümde
geçmiş olsun canımmm bişey olmaz allahın izniylee
evet canım ya hemen hemen her wc de 1-2 damla oluyoeyvahedigeldismile
inşallahh bitanem çok sağolasın..allahıma emanetiz elden dua etmekten başka bişey gelmiyo zaten..
datlım 2 yıl sonra nereye doncen..iskenderuna mı...
inşallah bebişin olur ve onla ılgılenırsın.canın sıkılmaz ..sıkılmaya vaktın kalmaz...
eryaman bıraz tenha ama degılmı...evlerden sıtelerden başka yakınlarda gezcek yer yohtu..yenı bıryerler açıldımı orlarda..olumunekankayizsmile
korkma bebegem...
eger bebısın saglıklıysa hiç bırseycık olmaz...
ustune şarıl şarıl adet gören oluyor. ama bebeklerı saglıkla doguyor..
meraklanma kuzum sen...
kuşum ben çıkıyorum...çok öptüm ...
kendıne ıyı bak..yorma kendını dınlen seker..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?