- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.961
sabah erkenden gitti tatlım bir gün bile tatili yok valla hic gezemiyorum kocişle bu güzel havada ben de evdeyimboshayallersmile
anaaaammmm kimsecikler yok pazar pazar herkesler gesmelerde sanırsaammmm
ama seker ben burdayım..heyo..goruyormusunnnnnn
h.g canımmm görmedim başında değildim tatlım ya bi yandanda temizlik yapıyorum
sen nasılsınn
ıyıyım canım..ben ufak temızlık yaptım geldım..
sen nasılsın..adetıne kaç gun var seker...
mırage yaptımı test.. :hulya:
iyim canımmm bende
seraptan hiç haberim yok ama yapsaydı yazardı kızlar burda okumadım hiç
ben adetliyim şuanda canım 2 gün sonra biter benimki
senin ne zaman
canım yaw bende bıttı gıbı adet...sanırım nısan sonu..tarıhını bılmıyorum...ogrenmemeye calısacam..yoksam çok gerılıyorum..adet tarıhımı duşunmucem.. :roflol:
ya...sana yazarken düşündüm...27 nısan mıs...
:roflol:
Günaydın kıslar serap test yapmadı açık öğretim sınawları war bugün geçsin sınawlar sonra yapçakmış kocişi ööle demiş
ben çızelgelerden bısey anlamıyorum kı..sızın çızelgelerde yasıyor bırseyler ama anlamını anlamıyorum...33 gun falan yazıyor...Dilek sen de çiselge yapsana canım yaa çok rahat oluyomuş takip etmek günleri bende iiki yapmışım hergün burdan görüyorum:roflol:
hadi bakalım çalışmalara başla ozaman hayırlı hab erler alalım nisan sonunda:kedi:
Hoşbulduk canım nassın ne zaman hasır olursa yapar bilmiyim ben annemdeyim işte yarın sabah ditçektim direk işe ama kocacım çaardı buakşam gel didi akşamüstü yola çıkçam ne çabuk geçiyo haftasonları yaaah.g canımcımm nasılsınn
İyi yapmış bu akşam yapar belkim test ozaman
Günaydın kıslar serap test yapmadı açık öğretim sınawları war bugün geçsin sınawlar sonra yapçakmış kocişi ööle demiş
ben çızelgelerden bısey anlamıyorum kı..sızın çızelgelerde yasıyor bırseyler ama anlamını anlamıyorum...33 gun falan yazıyor...
Güselim 33.gün demek işte ben daha önçe 4 martta hastalanmıştım 4 nisandayız 31.günümdeyim yane artık hastalanmam lasım günüm geçiyo dimek
Hoşbulduk canım nassın ne zaman hasır olursa yapar bilmiyim ben annemdeyim işte yarın sabah ditçektim direk işe ama kocacım çaardı buakşam gel didi akşamüstü yola çıkçam ne çabuk geçiyo haftasonları yaaa
Hoşbulduk canım nassın ne zaman hasır olursa yapar bilmiyim ben annemdeyim işte yarın sabah ditçektim direk işe ama kocacım çaardı buakşam gel didi akşamüstü yola çıkçam ne çabuk geçiyo haftasonları yaaa
dilekcim düşünme okadar canım yaaa
hem düşününcede olmuyomuş bak öyle diyolar oluruna bırakmaya çalış kuzumm
senin ilki ne kadar zamanda olmuştu
ben çızelgelerden bısey anlamıyorum kı..sızın çızelgelerde yasıyor bırseyler ama anlamını anlamıyorum...33 gun falan yazıyor...
Güselim 33.gün demek işte ben daha önçe 4 martta hastalanmıştım 4 nisandayız 31.günümdeyim yane artık hastalanmam lasım günüm geçiyo dimek
olmadın mı bacım sen hasta...
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?