Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sabah erkenden gitti tatlım bir gün bile tatili yok valla hic gezemiyorum kocişle bu güzel havada ben de evdeyimboshayallersmile

sekercım benım kovişte çalısıyor..hafta ıçı ıznı olcak..senınkını hiçç isnı yokmu gerçekten.bilmiyorumkismile

ıyıyım canım..ben ufak temızlık yaptım geldım..
sen nasılsın..adetıne kaç gun var seker...
mırage yaptımı test.. :hulya:

iyim canımmm bende
seraptan hiç haberim yok ama yapsaydı yazardı kızlar burda okumadım hiç
ben adetliyim şuanda canım 2 gün sonra biter benimki
senin ne zaman

iyim canımmm bende
seraptan hiç haberim yok ama yapsaydı yazardı kızlar burda okumadım hiç
ben adetliyim şuanda canım 2 gün sonra biter benimki
senin ne zaman

canım yaw bende bıttı gıbı adet...sanırım nısan sonu..tarıhını bılmıyorum...ogrenmemeye calısacam..yoksam çok gerılıyorum..adet tarıhımı duşunmucem.. :roflol:

canım yaw bende bıttı gıbı adet...sanırım nısan sonu..tarıhını bılmıyorum...ogrenmemeye calısacam..yoksam çok gerılıyorum..adet tarıhımı duşunmucem.. :roflol:

ya...sana yazarken düşündüm...27 nısan mıs...
:roflol:

Günaydın kıslar serap test yapmadı açık öğretim sınawları war bugün geçsin sınawlar sonra yapçakmış kocişi ööle demiş

Dilek sen de çiselge yapsana canım yaa çok rahat oluyomuş takip etmek günleri bende iiki yapmışım hergün burdan görüyorum:roflol:

Dilek sen de çiselge yapsana canım yaa çok rahat oluyomuş takip etmek günleri bende iiki yapmışım hergün burdan görüyorum:roflol:
ben çızelgelerden bısey anlamıyorum kı..sızın çızelgelerde yasıyor bırseyler ama anlamını anlamıyorum...33 gun falan yazıyor...

hadi bakalım çalışmalara başla ozaman hayırlı hab erler alalım nisan sonunda:kedi:

off..bılmıyorum...artık ..allah verırse olcak canım ya...
ben bıraz abartıyorum...çok fazla düşünüyorum galıba..
ben herseyın suyunu çıkarırım zatten...:roflol: :roflol:

dilekcim düşünme okadar canım yaaa
hem düşününcede olmuyomuş bak öyle diyolar oluruna bırakmaya çalış kuzumm
senin ilki ne kadar zamanda olmuştu

Günaydın kıslar serap test yapmadı açık öğretim sınawları war bugün geçsin sınawlar sonra yapçakmış kocişi ööle demiş

hayırlısı olsun..inşallah gonlune gore olur serapın da..
hem ben çızelgemı sıldım..yenısını koyamıyorum..neden acep...
nerden yaptınız..deneme tahtasına mı yapstırdınız..
hanı su dunya resmının oldugu yere tıklayıp yapıstırdınız demii.. :hulya:

sen nerdesın.kocan nerde...
ayrı sehırlerdemısınız bacım...

bende iyim canım temizlik yapıyom aynı zamanda size bakıyom
ya evet annenin yanında olunca hemen geçiyo zaman ben 3 ay oldu görmedim canım annemi hergün konuşuyorum ama yanında olmak başka oluyo tabiki

dilekcim düşünme okadar canım yaaa
hem düşününcede olmuyomuş bak öyle diyolar oluruna bırakmaya çalış kuzumm
senin ilki ne kadar zamanda olmuştu

ay kusum benım ılkı ıstedıgımız ay olmustu...
ama artık ıkıncı ne zaman olur bılmıyorum...
allah ne zaman verırse..kurtajdan sonra ınşallah olur...allah herkese verır ınsllah bebek.. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…