Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende iyim canım temizlik yapıyom aynı zamanda size bakıyom
ya evet annenin yanında olunca hemen geçiyo zaman ben 3 ay oldu görmedim canım annemi hergün konuşuyorum ama yanında olmak başka oluyo tabiki
Evet başka wallaa ben de bi kere 4ay görememiştim hergün ağlar moda geçince kocacım yolladı artık git psikolojin düselsin die gittim terapi olup geldim :1rolleyes:
Ben çıkıyorum kıslar anacım başımda rahat bırakmıyo son saatlerimis geldi ayrılamıyiz görüşürüüss

sekercım benım kovişte çalısıyor..hafta ıçı ıznı olcak..senınkını hiçç isnı yokmu gerçekten.bilmiyorumkismile

şimdi daha iyiyim canımcım sagol evet canım ya hic izni yok aslında kendi işi, ama bu aralar cok yogun hic gezmeye vaktimiz olmuyo sen nasılsın tatlım

Kızlar günaydın herkese...Nasılsınız?
Dedim kimse yoktur bugün bu topicte ama kalabalıkmış...
Kızlar ben bu sabah kahverengilerden sonra kırmızıları gördüm ama ne görmek...

Annemler istanbulda onlara geldim ben kocacım çorluda kaldı ondan
Snan özelden ticker yapımını msj attım canım
canım okudum.ama kabul etmıyor..çızelge kısmına yapıstırıyorum...istenılen formatta degılmış..

hu hu naber kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz elif kız gezentii napisinn dönüş var bgn demii
naptın patık..ıyımısın..gesmeye gıtcen mı bugun bakem...
şimdi daha iyiyim canımcım sagol evet canım ya hic izni yok aslında kendi işi, ama bu aralar cok yogun hic gezmeye vaktimiz olmuyo sen nasılsın tatlım

ben ıyıyım...nasıl olam...kocış işte ...salı ızınlı....
salı kaynanama gıtcez...
bugunde evde takılıyorum işte...
özel bir iş yerı mı ..hiç izin neden vermıyorlar..bilmiyorumkismile

Evet canım dönüş war 4buçuk gibi otobüse binçem annem sofraytı toplarkene bilgisayara oturdum da yakaladı şimdi çaarıyo kaçtım ben yarın görüşürüs
tamam cancan kendıne ıyım bak..
Kızlar günaydın herkese...Nasılsınız?
Dedim kimse yoktur bugün bu topicte ama kalabalıkmış...
Kızlar ben bu sabah kahverengilerden sonra kırmızıları gördüm ama ne görmek...
hoşgeldın dıloş...ama ne gormek demı...olsun...olmakta ıyıdır....
olur canım olur kafana takma
ami,iinnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

tamam cancan...bu ay saldım çayıra mevlam kayıra zatten..alsanaalsanasmile

Ewet canım çok yoğun geliyorlar...
ADıLEMıR yapıştırırken baştaki o parantes içinde yazanları sileceksin ve sondakinide öyle kabul etti benimkini...

havalar da cok güzel ama bizler evdeyiz saglık olsun napalım canım yok kendi işi ama burda her gün acılıyo dükkanlar bir pazar günümüz bile yok boshayallersmile

canım ya...iş kendının olunca..insan daha hevesle çalısıyor..inşallah emeklerının karsılıgını alır kocişin...
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…