- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.981
Annemler istanbulda onlara geldim ben kocacım çorluda kaldı ondansen nerdesın.kocan nerde...
ayrı sehırlerdemısınız bacım...
Evet başka wallaa ben de bi kere 4ay görememiştim hergün ağlar moda geçince kocacım yolladı artık git psikolojin düselsin die gittim terapi olup geldim :1rolleyes:bende iyim canım temizlik yapıyom aynı zamanda size bakıyom
ya evet annenin yanında olunca hemen geçiyo zaman ben 3 ay oldu görmedim canım annemi hergün konuşuyorum ama yanında olmak başka oluyo tabiki
sekercım benım kovişte çalısıyor..hafta ıçı ıznı olcak..senınkını hiçç isnı yokmu gerçekten.bilmiyorumkismile
Evet canım dönüş war 4buçuk gibi otobüse binçem annem sofraytı toplarkene bilgisayara oturdum da yakaladı şimdi çaarıyo kaçtım ben yarın görüşürüshu hu naber kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz elif kız gezentii napisinn dönüş var bgn demii
ay kusum benım ılkı ıstedıgımız ay olmustu...
ama artık ıkıncı ne zaman olur bılmıyorum...
allah ne zaman verırse..kurtajdan sonra ınşallah olur...allah herkese verır ınsllah bebek.. zemuszemus
canım okudum.ama kabul etmıyor..çızelge kısmına yapıstırıyorum...istenılen formatta degılmış..Annemler istanbulda onlara geldim ben kocacım çorluda kaldı ondan
Snan özelden ticker yapımını msj attım canım
naptın patık..ıyımısın..gesmeye gıtcen mı bugun bakem...hu hu naber kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz elif kız gezentii napisinn dönüş var bgn demii
şimdi daha iyiyim canımcım sagol evet canım ya hic izni yok aslında kendi işi, ama bu aralar cok yogun hic gezmeye vaktimiz olmuyo sen nasılsın tatlım
Kızlar günaydın herkese...Nasılsınız?
Dedim kimse yoktur bugün bu topicte ama kalabalıkmış...
Kızlar ben bu sabah kahverengilerden sonra kırmızıları gördüm ama ne görmek...
tamam cancan kendıne ıyım bak..Evet canım dönüş war 4buçuk gibi otobüse binçem annem sofraytı toplarkene bilgisayara oturdum da yakaladı şimdi çaarıyo kaçtım ben yarın görüşürüs
hoşgeldın dıloş...ama ne gormek demı...olsun...olmakta ıyıdır....Kızlar günaydın herkese...Nasılsınız?
Dedim kimse yoktur bugün bu topicte ama kalabalıkmış...
Kızlar ben bu sabah kahverengilerden sonra kırmızıları gördüm ama ne görmek...
olur canım olur kafana takma
ami,iinnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
hu hu naber kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz elif kız gezentii napisinn dönüş var bgn demii
havalar da cok güzel ama bizler evdeyiz saglık olsun napalım canım yok kendi işi ama burda her gün acılıyo dükkanlar bir pazar günümüz bile yok boshayallersmile
Ewet canım olup kurtulmak dahada iyi...
Ewet canım çok yoğun geliyorlar...
ADİLEMİR yapıştırırken baştaki o parantes içinde yazanları sileceksin ve sondakinide öyle kabul etti benimkini...
havalar da cok güzel ama bizler evdeyiz saglık olsun napalım canım yok kendi işi ama burda her gün acılıyo dükkanlar bir pazar günümüz bile yok boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?