Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Dilek ben geçen ay 35 günde oluyor gösterdi şimdi hastalandım 34 gösteriyor benim yumurtlama günlerim buay 18 23 arası göstermekte...

bekleyin canım bakarsın gitmeye gerek kalmaz adet olmuşsun üzülme sakın her şeyin hayırlısı tatlımolumunekankayizsmile

Canım ben martın 8 rahim filmi çektirmiştim temiz çıktı sorunsuz çok yerde okudum rahim filmi çektirenler 1-2 ayda hamiş kalmışlar benim buay tutmadı bakalım belki nisanda tutar ondan...
Hem buay mobilyalarıda değiştirince hesap biraz değişti...

Dilek ben geçen ay 35 günde oluyor gösterdi şimdi hastalandım 34 gösteriyor benim yumurtlama günlerim buay 18 23 arası göstermekte...
anladım canım...herzaman 35 gunde 1 mı olur senın...yoksa arada sırada mı...doktora gıttın mı hiç..çok meraklı gacıyım..mafoldumben
kızçeler siz devam edin ben şu temizliği bitirem gelirim yine hade öptüm sizleriiiopuyorumnanaktan

kolay gelsın cancan sana..bende çok kalmıycam...:bbo:

ınşallah bu ay sende kalısın hamıle....
hayde gelsın bebekler...

Dilek benim düzensizdi adetlerim genelde 15 gün sonra gelirdi falan işte ama şu son 6 ay diyelim tam gününde 35 gün arayla gelmiş buay 2 gün önce geldi ama olsun ben bukadarınada rağzıyım...
Ewet doktora gidip eşiminde benimde testlerim yapıldı hepsi çok normal sorunsuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…