- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.001
Ewet canım olup kurtulmak dahada iyi...
Kızlar buay yumurta takibine gidecektim ama eşimle konuştuk 1 ay daha bekleyelim dedik...
canım ya...iş kendının olunca..insan daha hevesle çalısıyor..inşallah emeklerının karsılıgını alır kocişin...
olumunekankayizsmile
Kızlar buay yumurta takibine gidecektim ama eşimle konuştuk 1 ay daha bekleyelim dedik...
oldu canım..oldu...Şenizoldu tickerin dilekk
amin canım cok sagol bi alabilse emeginin karşılıgını şu kriz varya mahvetti herkezi tatlım olumunekankayizsmile
bekleyin canım bakarsın gitmeye gerek kalmaz adet olmuşsun üzülme sakın her şeyin hayırlısı tatlımolumunekankayizsmile
anladım canım...herzaman 35 gunde 1 mı olur senın...yoksa arada sırada mı...doktora gıttın mı hiç..çok meraklı gacıyım..mafoldumbenDilek ben geçen ay 35 günde oluyor gösterdi şimdi hastalandım 34 gösteriyor benim yumurtlama günlerim buay 18 23 arası göstermekte...
kızçeler siz devam edin ben şu temizliği bitirem gelirim yine hade öptüm sizleriiiopuyorumnanaktan
evet bıtanem ya..allah herkese kuvvet versın..inşallah işler açılsın demi artık..
Canım ben martın 8 rahim filmi çektirmiştim temiz çıktı sorunsuz çok yerde okudum rahim filmi çektirenler 1-2 ayda hamiş kalmışlar benim buay tutmadı bakalım belki nisanda tutar ondan...
Hem buay mobilyalarıda değiştirince hesap biraz değişti...
amin canım acılır inşallah bundan sonra kocişle gezmeyi özledim valla boshayallersmile
amin canım acılır inşallah bundan sonra kocişle gezmeyi özledim valla boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?