Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ne güzel canım ya sorun olmamasına sevindim o zaman bekle tabiki bakarsın bida ki ay hamile kalırsın yeni mobilyalarınıda güle güle kullan tatlım bende doktora gitcem bu hafta bakalım ne diycek doktor her şeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:

Ben çok kafama takıyorum sitres yapıyorum ondan olmuyor sanırım...
Annem diyor düşme üstüne o anlamadığın zaman gelecek diyor ewet doğru diyor ama olmuyorki takmamak...

tamam canım...
ınşallah bu ay olur bebek...

Canım doktora gidip sorun olup olmamasını bilmek çok güzel en azından bilgili davranıyorsun...
İnşallah çıkmaz sorun canım...
Ben hep diyordum adetlerim düzensiz benim çocuğum olmaz sorun vardır ama yokmuş hiçbir nedeni...

evet herkez kafana takma diyor bana da ama elimizde degilki sende sorun yokmuş zaten canım olur merak etme inşallah allahın izniyle

Ben çok kafama takıyorum sitres yapıyorum ondan olmuyor sanırım...
Annem diyor düşme üstüne o anlamadığın zaman gelecek diyor ewet doğru diyor ama olmuyorki takmamak...

canım ya..bılıyorum...
bende bu ay 9 gun geç oldum adet..
düşünmemek gerekıyor..ben bu ay düşünmucem...kendıme zarar...
herkese gelsın bu ay bebek...
inşallah..

evet canım bende ögrenmek istiyorum ona göra davranırım benim adetlerim düzenli zaten herkez sende sorun yoktur diyo ama bakalım doktora gidince ögrencem tatlım

yok canım neden olmasın bebek...
bak doktorada gıtmıssın için rahatt etmıs...
kardesımde gıtcek doktora..onların da olmuyor...hazıranda gıtcekler galıba..en azından problem neyse tedavı olalım dıyor kardesımde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…