- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.021
Canım ben martın 8 rahim filmi çektirmiştim temiz çıktı sorunsuz çok yerde okudum rahim filmi çektirenler 1-2 ayda hamiş kalmışlar benim buay tutmadı bakalım belki nisanda tutar ondan...
Hem buay mobilyalarıda değiştirince hesap biraz değişti...
inşallah ...sende bol bol kocısınle gesersın hayatım..hihoyyyt
tamam canım...Dilek benim düzensizdi adetlerim genelde 15 gün sonra gelirdi falan işte ama şu son 6 ay diyelim tam gününde 35 gün arayla gelmiş buay 2 gün önce geldi ama olsun ben bukadarınada rağzıyım...
Ewet doktora gidip eşiminde benimde testlerim yapıldı hepsi çok normal sorunsuz...
ne güzel canım ya sorun olmamasına sevindim o zaman bekle tabiki bakarsın bida ki ay hamile kalırsın yeni mobilyalarınıda güle güle kullan tatlım bende doktora gitcem bu hafta bakalım ne diycek doktor her şeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:
Ben çok kafama takıyorum sitres yapıyorum ondan olmuyor sanırım...
Annem diyor düşme üstüne o anlamadığın zaman gelecek diyor ewet doğru diyor ama olmuyorki takmamak...
evet herkez kafana takma diyor bana da ama elimizde degilki sende sorun yokmuş zaten canım olur merak etme inşallah allahın izniyle
Canım doktora gidip sorun olup olmamasını bilmek çok güzel en azından bilgili davranıyorsun...
İnşallah çıkmaz sorun canım...
Ben hep diyordum adetlerim düzensiz benim çocuğum olmaz sorun vardır ama yokmuş hiçbir nedeni...
Canım doktora gidip sorun olup olmamasını bilmek çok güzel en azından bilgili davranıyorsun...
İnşallah çıkmaz sorun canım...
Ben hep diyordum adetlerim düzensiz benim çocuğum olmaz sorun vardır ama yokmuş hiçbir nedeni...
evet canım bende ögrenmek istiyorum ona göra davranırım benim adetlerim düzenli zaten herkez sende sorun yoktur diyo ama bakalım doktora gidince ögrencem tatlım
sen sakarya damısın seker..
orda akrabalarım var...
sen nerdesın..
İnşallah kuşum inşallah...
Okadar çok istiyorumki koyuyor ya...
tatlım ben sakarya karasudayum...
kızlar niye yazmıyosunuz boshayallersmile
evet canım bende ögrenmek istiyorum ona göra davranırım benim adetlerim düzenli zaten herkez sende sorun yoktur diyo ama bakalım doktora gidince ögrencem tatlım
tamam canım karasuyu pek bılmem..akrabalarım var...orda kaldım 1 yıl..çalısmıstım orda...guseldı sakarya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?