- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.441
vajınadan kullanıyorsun canım her gece 1 tane
Çok ii anlıyorum canım zaten benser durumlar yaşanıyo hep ne desen boş ama günü geldiinde eşimin hakkını sawunması için dua ediyorum. Neyseki babam kadar saf diil eşim olanı biteni çok ii görüyo. Amaan neyse kapatalım bu konuları içim sıkıldı genecanım benim eşin anne babası öldüğü için abisi ne koparırsa hesabında allah var yukarıda diyecek biş yok allahıma bin şükür kimseye muhtaç değilim evimide aldım kimse bana bir kuruş verdim sana diyemez o yüzden ayrımdan bende müzdaribim o ağrıma gidiyo yalan beni sinir ediyo bana başka başkasına da başka konuşursa deliriyorum
Kızlar ne yemek var aŞkama planınız varmı
Ayy resil oldum bi müşteriye adam aradı ekranda numaram çıkmıştır şunu fax çekin dedi bende dalmışım salak salak o numaraya fax çekmeye çalıştım 3 kere fln adam açıyo sesim ona gitmiyo sonra aradı fax diil mesaj demek istedim cep no bu dedi koptum :roflol::roflol:
Ayy resil oldum bi müşteriye adam aradı ekranda numaram çıkmıştır şunu fax çekin dedi bende dalmışım salak salak o numaraya fax çekmeye çalıştım 3 kere fln adam açıyo sesim ona gitmiyo sonra aradı fax diil mesaj demek istedim cep no bu dedi koptum :roflol::roflol:
Ay efet yaa nası bi alıklıksa 541 li numaraya fax çekiyodum yaa resillik :kedi::roflol::roflol::roflol::roflol: SÜPER OLMUŞ
peki ne zaman başlamam lazım, yumurtlamayı falan etkiliyomu bu fitil, kaç gün kullancam tatlım bide?
Sana yorucu bi hafta oldu wallaa kolay gelebizim yemek işi yattı diğer eve temizliğe gidecekmişiz pofffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?