Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hayatım banada normal dediler her kadında olur dedıler ama yınede fitil yazayım dedi hamile kaldıktan sonra başka bir dr gittim ben dedım fitil kullandım ondan sonra hamile kaldım dr bişeyız yok diyorlardı dedım dr aynen söyle dedi cok tatlı bayandı sendede eşindedebir sorun olmaz ama dedı rahımde kı en küçük bir enfeksiyon spermın ilerlemesini kesebilir dedi böyle enfeksiyonları fitil temizliyor dedi senınde öyle olmuş olabılır dedi

otomatik istiyommmmmmmmm benn ay bide kötü zamanaa geldiiiii hamişliğimeee hastayımm heppppp kısmet bakalımmm artıkk sen ustaaaaa olmuşsun bacım

kız bukadar doktor ne beee

ilk zamanlar 1 taneydi sonra acaba bu doktor iyi mi diye başka bi taneye gittim. bizim bebiş hala gelmeyince ,du bakayım bu iki doktor iyi mi diye 3.ye gittim. 3'ü de hep aynı şeyleri söylediler ve 3'ü de çok iyi doktorlar. bende bi birine bi birine gidiyorum işte naaparsın. dedim ya şekerim benim vidalar gevşedi heralde hafiften. benim kociş senin için üniversiteye tekrar gidip psikoloji okucam diyo, yazık oda naapcaanı şaşırdı maymun oldu adamcağız elimde delikafadulden

pekiiiiii, nasıl kullancaz bu fitili canımcım ?

kızlar sıcakk su torbası sadece ayaklara konulcak sakın belinize kasıklarınıza koymayınnnnnnn hamnilelikte ayaklara bile tehlikeli çok sıcak iyi değilll iltihap varsa kaynatıyomuşş azdırıyomuşş hamilelikte ise doğuma bile seebebiyet verıyomuş açılma yapıyomuşş

otomatik istiyommmmmmmmm benn ay bide kötü zamanaa geldiiiii hamişliğimeee hastayımm heppppp kısmet bakalımmm artıkk sen ustaaaaa olmuşsun bacım
Noolcak canım günler çuwala girmedi ya şu hastalıkları bi geçir de elbet pratik de yaparsın ben iş gereği 18ime girer girmes aldım ehliyet öncesinde de biras biliyidim zati köyde fln kullanıyodum hergün sürekli gesiyodum ben arada bi ofise gidip yokluyodum fln hep direksiyonda yane arabama binen erkekler bile tırsıyolardı elemanlarla kapışıyoduk fln ama eşim adam etti sora hızı makası yarışı fln yasakladı hep

asınlar tabe kız gez dur bizimkiler de ewlenirken pek bi waadler weriyolardı ewlendik 1,5 sene geçti hala tık yok bakalım

hahahaha kız ne vaadler be eşimin abisi bize ayrı başkalarına ayrı konuştu hatta abisi bize ev bile alıyomuş mahalleye öyle söylemiş

eet onun için ılık hawlu didi daktır sanırsam. Yaa kaynanam hep kısardı bana taşa basma çetik giy terlik giy beliki koru atlet giy fln ben cıbıl cıbıl geserdim şap şap taşlara basardım kadın terlik taşırdı peşimden şimdi anlıyorum nedenini. Ona da doktora ilk gittiimde yakalandım die iltihap war demiştim o gün bu gündür ben sana demedimmi die dinliyorum kaydirigubbakcemile3

hahahaha kız ne vaadler be eşimin abisi bize ayrı başkalarına ayrı konuştu hatta abisi bize ev bile alıyomuş mahalleye öyle söylemiş
Başkalarının yanında lafa gelince bizimkiler de alıyo canım ama kendi aramısda da abine yeni ew alabilsek bilmem ne oluyo adam daha nişanlı diil ewli diil ewi de arabası da alındı kaç paralık ewini beenmiyomuş yeni istiyomuş biz ewleneli ne kadar oldu ikisi de yok. Hala abimin derdinde kayınwaldem zoruma gidiyo bazen

ohooooooooooo bizdeki yalanları bi bilsen babadan kalma bi ev var ortak ben salak saf yeni iyi niyetli yanaşıyosam ev hurdaya dönmüş diyom ona daha yeni evliyiz abi evi sat bende takılarımı vereyim yenisini al borçun bitsin sonrada bize alırız iyikide öyle biş olmamış

Bu dewirde ii niyete gelmiyo wallaa boşa oyalanıyosun çakallar işi götürüyo artık ama yinede ben halimden memnunum mal mülk için kendimden ödün weremem kim ne halt ediyosa etsin eden buluyo diyorum basen ama basen de ağrıma gidiyo şu ewlat ayrımı olayına deli oluyorum babamın da hep hakkı yenmişti şimdi de eşimde görüyorum çok sinir bozucu

canım benim eşin anne babası öldüğü için abisi ne koparırsa hesabında allah var yukarıda diyecek biş yok allahıma bin şükür kimseye muhtaç değilim evimide aldım kimse bana bir kuruş verdim sana diyemez o yüzden ayrımdan bende müzdaribim o ağrıma gidiyo yalan beni sinir ediyo bana başka başkasına da başka konuşursa deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…