Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aa ne ara sattınız kıss ne çabuk

hımmmmmmmm gene yakın bize yaaaaaaaaa uzak değilll

kızlar noolur beni vazgeçirin, şimdi koştura koştura eczaneye gidip test alasım var. çıkar mı bugün acaba?

oyy serapımmmmmmm kıyamamm sana bennn göbişine sarılırmışşşşşşşşşşşşşş allahım doldurduğu günleride görücez hep birlkte inşşş

he kız bi manyaglık gidiyo bende allah sonumu hayır etsin

kızlar noolur beni vazgeçirin, şimdi koştura koştura eczaneye gidip test alasım var. çıkar mı bugün acaba?

len bak ben bu sabah yaptım şincik kendime gelemiyorum senin bide gününe var yapmaaa

evet serapcım her şey nasip hic üzülme her şeyin hayırlısı olsun bitanem

öyle canım hepimize allahım nasip edicek inş.

ayy sormaaaa cnm bnmkiii sattı işteee üzüldüm bndeeee amaaa yenisini alıcazzzz otomotik alırız diyoooo ben bu yıl ehliyettt aldımda
Hayırlısı canım ööle diyosa wardır bi bildiği ewet bayanlara genelde otomatik daha rahat oluyo ama ben normal daha çok sewiyorum otomatikte araba kullanıyomuşum gibi gelmiyo dewirini kendim ayarlamam lasım kaydirigubbakcemile3

Kız benım kasıklarımda nıye batma oluyo o vakıttt yaa gÖgÜslerım sızlıyoo adette gÖgÜsler oluyoda kasıklar bu kaa olmuyodu ınŞ.fılmden sonra yara falan olmamıŞtır

slm canım bende 23 yasındayım aynı durumdayız 1,5 senelık evlıyım bende 11 ay sonra hamıle kaldım su an 2 aylık bizede bişey yok dedıler sıkıntıya koyma kendi birsorun yoksa olur allahın izniyle canım benım akıntı vardı sadece dr bir fitil verdi bana 2 kutu kullandım daha adet olmadım hamıle kaldım akıntın varsa kuzum denemeni tafsiye ederim bir arkadasımda aynı durumda 3 yıldır olmuyor onlara da bişey yok dedı dr ama olmadı daha o fitili kullanmaya başladı sanada tafsiye ederim ismi GYNOMAX CANIM

Kız benİm kasıklarımda nİye batma oluyo o vakİttt yaa gÖgÜslerİm sızlıyoo adette gÖgÜsler oluyoda kasıklar bu kaa olmuyodu İnŞ.fİlmden sonra yara falan olmamıŞtır
canım aynı durum bende de war doktor bana üşütmüşsündür hiçbi problemin yok dedi benim hele sağ kasığım araba zıplarken fln batıyo sarsılıyo sanki normal dedi doktor ööle olduu zamanlar hawlu fln ısıt koy dedi

KIZ SENDE NE ZIPLIYON OTUR OTURDUĞUN YERDE :roflol::roflol:

SICAK HAVLU OK YATAYIM OLMAZSA BU AKŞAM EMME KÜÇÇÜK Bİ UMUT OLSADA BBEİŞ VARSA ZARARI VARMIDIR ACEPP:uhm:

KIZ SENDE NE ZIPLIYON OTUR OTURDUĞUN YERDE :roflol::roflol:

SICAK HAVLU OK YATAYIM OLMAZSA BU AKŞAM EMME KÜÇÇÜK Bİ UMUT OLSADA BBEİŞ VARSA ZARARI VARMIDIR ACEPP:uhm:
çok sıcak olmiicakmış zaten canım sıcak su torbası koyiim dedim hayır öyle kaynak su koyamassın dedi biras ısıtıp koyabilirsin sadece didi

canımcım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına. ama benim akıntım yok yani varda, doktorlarım normal miktarda dedi. ( ben 3 ayrı doktora gidiyorumda ) kırdım kafayı iyice hadi bakalım ooohhh ooohhhh :lepi: delikafadulden laelaelaelaelae

ben de çok ösşedim arabalı günlerimi yaa kaç senedir şirket arabam wardı ewlenip işten çıkınca arabasız kaldım ewden çok araba istiyorum

benim eşiminde şirket arabası kendimize ait vardı sattılar bu sefer bana alıcakmış ozmana evide hafifletiriz

çok sıcak olmiicakmış zaten canım sıcak su torbası koyiim dedim hayır öyle kaynak su koyamassın dedi biras ısıtıp koyabilirsin sadece didi

YOK SICAK SU TORBASI ZATİ SADECE AYAK ALTINA KOYULABİLİYO SIRTA FALAN YASAK HERKES İÇİN alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile AMAN HAAAkötükedihüso

kız bukadar doktor ne beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…