- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.401
aa ne ara sattınız kıss ne çabukevet cnm urdakinde çok çeşit yok maksidekindee çokk çeşit oluyo arada oraya gidiyoz bizde gerçi artık arabasız kaldıkk bebek yapalım diye arabanın borcunun bitmesini bekledik bebeiş aldık arabayı saattıkk nekaa ters insanlarız ama alıcaz gene araştırıyokk
Hee yok canım onnar di,il muhtemelen dede öleli baya olmuş çünküm hani otogarın karşısında bi pastane war onun ilersinde arada köşede istanbula giden küçük arabaların yazıhanesi wardı şimdi taşındı araya eski dar bi bina 4 katlı sanırım bahçe fln yok
pelİnİm nasİp canım Çok umutlu deĞİlİm emme adet olmadan da kendİme sıkıntı yapmayayım sabah Çok ÜzÜldÜm emme Çare yok allahtan gelen herŞeye razı olucam
aa ne ara sattınız kıss ne çabuk
oyy serapımmmmmmm kıyamamm sana bennn göbişine sarılırmışşşşşşşşşşşşşş allahım doldurduğu günleride görücez hep birlkte inşşş
kızlar noolur beni vazgeçirin, şimdi koştura koştura eczaneye gidip test alasım var. çıkar mı bugün acaba?
evet serapcım her şey nasip hic üzülme her şeyin hayırlısı olsun bitanem
Hayırlısı canım ööle diyosa wardır bi bildiği ewet bayanlara genelde otomatik daha rahat oluyo ama ben normal daha çok sewiyorum otomatikte araba kullanıyomuşum gibi gelmiyo dewirini kendim ayarlamam lasım kaydirigubbakcemile3ayy sormaaaa cnm bnmkiii sattı işteee üzüldüm bndeeee amaaa yenisini alıcazzzz otomotik alırız diyoooo ben bu yıl ehliyettt aldımda
sevgili kızlar
ben 29 yaşındayım1,5 yıllık evliyim ama 11 aydır deniyoruz, henüz başaramadık.
bütün testlerimizi yaptırdık bir sorun yokmuş ama olmuyor işte. rabbim daha yazmamış diyorum ama içim yanıyo.
benim yapılmayan bir tek rahim filmim kaldı. doktorum çekmedi biraz daha bekleyelim dedi.
şimdi adetime 2 gün var, nasıl geçecek bilemedim bilmiyorumkismile
canım aynı durum bende de war doktor bana üşütmüşsündür hiçbi problemin yok dedi benim hele sağ kasığım araba zıplarken fln batıyo sarsılıyo sanki normal dedi doktor ööle olduu zamanlar hawlu fln ısıt koy dediKız benİm kasıklarımda nİye batma oluyo o vakİttt yaa gÖgÜslerİm sızlıyoo adette gÖgÜsler oluyoda kasıklar bu kaa olmuyodu İnŞ.fİlmden sonra yara falan olmamıŞtır
canım aynı durum bende de war doktor bana üşütmüşsündür hiçbi problemin yok dedi benim hele sağ kasığım araba zıplarken fln batıyo sarsılıyo sanki normal dedi doktor ööle olduu zamanlar hawlu fln ısıt koy dedi
Ben de çok ösşedim arabalı günlerimi yaa kaç senedir şirket arabam wardı ewlenip işten çıkınca arabasız kaldım ewden çok araba istiyorumBenİmkİde bebİŞ olsun sanada bİ araba alırık dİyooo gezİttİrİrsİn kendİnİ dİyoo
çok sıcak olmiicakmış zaten canım sıcak su torbası koyiim dedim hayır öyle kaynak su koyamassın dedi biras ısıtıp koyabilirsin sadece didiKIZ SENDE NE ZIPLIYON OTUR OTURDUĞUN YERDE :roflol::roflol:
SICAK HAVLU OK YATAYIM OLMAZSA BU AKŞAM EMME KÜÇÇÜK Bİ UMUT OLSADA BBEİŞ VARSA ZARARI VARMIDIR ACEPP:uhm:
slm canım bende 23 yasındayım aynı durumdayız 1,5 senelık evlıyım bende 11 ay sonra hamıle kaldım su an 2 aylık bizede bişey yok dedıler sıkıntıya koyma kendi birsorun yoksa olur allahın izniyle canım benım akıntı vardı sadece dr bir fitil verdi bana 2 kutu kullandım daha adet olmadım hamıle kaldım akıntın varsa kuzum denemeni tafsiye ederim bir arkadasımda aynı durumda 3 yıldır olmuyor onlara da bişey yok dedı dr ama olmadı daha o fitili kullanmaya başladı sanada tafsiye ederim ismi GYNOMAX CANIM
ben de çok ösşedim arabalı günlerimi yaa kaç senedir şirket arabam wardı ewlenip işten çıkınca arabasız kaldım ewden çok araba istiyorum
çok sıcak olmiicakmış zaten canım sıcak su torbası koyiim dedim hayır öyle kaynak su koyamassın dedi biras ısıtıp koyabilirsin sadece didi
canımcım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına. Ama benim akıntım yok yani varda, doktorlarım normal miktarda dedi. ( ben 3 ayrı doktora gidiyorumda ) kırdım kafayı iyice hadi bakalım ooohhh ooohhhh :lepi: Delikafadulden laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?