Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlar..ya ben bu nöbetler yüzünden hep ayrı kalıyorum sizden ama yaaaa..ancak fırsat buldum girmeye listeye benide ekleyin dua için allah kısmet ederse yarın akşam evdeyimbende okuycam hepiciğimize..

isolde ve mirage bende ani bi kararla yarın hsg çektiricem 10:30 randevum cerrahpaşanın karşısında radyomarda çekilecek..genetik sonuçlarımda çıkmışş hepsini toptan gösterecem yarın doktoruma,inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar..

welcome arkadaşım hoşgeldin bende tekirdağda oturuyorum neresindesin sen ben çorludayım..

çok uzun yazdım tabi ama bide özledim sohbetlerinizi ve sizi kızlar 8 gün iznüm var bide kaynanamm ama olsun hep gircem banane banane

kızlar bendende günaydın hepinize....
aslında sabah sabah canınızı sıkmak istemem ama ..
dün akşamdan beri benim canım epey sıkkın..
hani şu eşimin arkadaşı diodumya 1.5 aylık evli olan kız hamileymiş...
ya kıskançlığımdan falan diilde..
anlıosunuz dimi beni...
izah edemiorum çnk..
dün akşam ne kadar çok ağladım bilemezsiniz...
mafoldumbenmafoldumben
şu an iim allaha şükür ama aklıma geldikçe sinirlerim bozuluo...

ceylanım çok heycanlıyım vallaa yarın olsada okusak aklını sevim ks
efferin sana

içerim sezoş,
dayanırım şimdiden heycanlandım mutlaka okucam
yarında kağıda yascaam duaları

canım benımmmmmmmmm dua etmek ıcın böyle heycanlanman bıle rabbımın çok hoşuna gıtmıştır okudugumda benım hoşuma da gıttıgı gibi....iyiki bir çogunuzu tanımışım ve iyiki kk var....rabbim dostlugumuzu efden püfden şeylerle bozmasın korusun inşallah...

kuzu bende nerelerde bu kıss dıyomm...hoşgeldın ekledım senıde lısteye bebemmm..geçmiş olsun tatlım sende hsg çektırıcekmışim kısss ne meraklıymışınız film çekilip artıst olmaya kıskandın dımı isolde ve serap ısempatiksalakcinni rabbim kolaylık versın ınşallah canım...gece 23:00 da dualarda buluşmak üzere canım benım...olumunekankayizsmile

canım merhaba..
evet bende 1 hafta falan sonra çektiricem hsgyi...
sen bgn çektiriosun galiba..
allah yardımcın olsun canım..
güzel haberlerini bekliorum..

YASİN İ ŞERIF OKUYACAK KİŞİLER
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
EREN SEZEN
TUBA88
BALUM
OAYDINER22
_OZAY_
LONELINESS
EYLEM

YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI
CEYLAN: "bu kez bebegını kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor"
AYŞEGÜL:" Tez zamanda Hayırlısı ile saglıklı bır bebiş istiyor"
İSOLDE: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor''
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor"
SEZEN: "saglıkla bu kez bebeginı kucagına almak istiyor"
MIZMIZ: "kımın gönlünden ne koparsa bı dua istiyor"
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş."
HAYRİYE:"bebeginin saglıkla dunyaya gelmesını istiyor"
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor"
DİLAY: "saglıklı bir bebiş istiyor"
ÖZGE: "saglıklı uzun ömürlü bir bebiş istiyor"
ÖZLEM: "bebişinin saglıklı dogmasını ve bebiş dogmadan kıradan kurtulmak istiyor"
ESRA: "doğal yoldan hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor"
EYLEM:"tez zaman da saglıklı bır bebiş istiyor"

amanda aman listemizi hazırladınmı bitanem..
ellerine kollarına sağlık..
inşallah sdc dileklerimizde kalmazda gerçekleşir bu niyetlerimiz hepimizin...

isoldem gunaydın bebemmm...sakın ol kuzumm lutfen bek rabbımın zoruna gider tatlım...nasibimizde ne zaman varsa o zaman olacak zaten bız sadece dua ederek sabır ve saglık ısteyebılırız rabbımden kuzucumm u akşam dualarımızı okuycass ınşallah rabbım hepımızın kalbıne göre verecek bebegim çok üzüldüm şimi yaa anlıyorum senı ama aglaman çok üzdü beniii:ecrin_bebek:

nohutlum bi benim adım nickte kalmış..
canım fatma benim adım..
rica etsem benimde adımı yazarmsın...

doğru diosun bitanem..
haklsın ama elimde diil..
engel olamıorum o duygularıma ...
hele dün akaşam haberi eşimin yanında alınca ,
bozuldugumuda görünce...
ve gelip bana sarılınca 2 kat daha arttı duygularım...
ağlamıcaktım ama birden boşalıverdim..

CANIM BENIM RABBIM INSANLARI NELERLE SINIYOR DERLER YA BETERIN BETERI VAR GERÇEKTEN ÖYLE...BETERIN BETERINI DÜŞÜNÜP HEP HALIMIZE ŞÜKRETMEMIZ GEREKIYOR..SEN İNSANLARIN LAFINA ÇOK TAKILIYOSUN ANLADIGIM KADARIYLA BOŞVER BEBEGIM KENDINI RAHAT BIRAK DÜŞÜNCELERINI RAHAT BIRAK KI BU DURUM PSIKOLOJIMIZI BOZMASIN...VEEEE TEZZ ZAMANDA DÜNYANINN ENN TATLI BEBİŞLERİNİ KUCAGIMIZA ALALIM.SABIR MELEGIM BIRAZ DAHA SABIR...RABBİME İNANIP ONA SIGINALIM GERİSİ BOŞ YOKSA DÜNDE DEDİGİM GİBİ AGZI OLAN KONUŞUR..bekar lursun ne zaman evlenıcen nışanlanırsın daha ıkı ay geçer ne zaman evlncen vazmıgeçtın yoksa e evlenırsın çoçuk yokmu e oda olur ıkıncı nerde bu lısta uzarr gıderr takmaa bebemmmm degmez yaniii:lepi:.

valla çok güzel yazmışsın canım..
evet insanların beklentileri hiç bitmio..
haklısın valla..

bana uyar canım çok erken yatmam zaten..
hem tam saat 11 de sizlerele aynı anda yasin okucamı bilmek bile beni heyecanlandırıo..
rabbim inşallah dualarımızı kabul eder...

ayy cnm benım yaa ınan bende heycanlanıyorum yaa...aminn cnm inşllah kabul edıcek rabbım:Saruboceq:

kızlar ben evden kaçtım,artis olmaya gidiyorummmm,artık size ceptende bağlanıyoruum yuppi,kocamaaaaan günaydıın hepiciğinize

ya kızlar bu arda ben bugun agdaya gıtmeyı düşünüyorum ama çok tırsıyorum yaa her ayy aynıı kapıdan çıkana kdar akla karayı seçiyorum...yıne yusuf yusuf modundayım yaaa...
neden erkek olmadım kıııııııııı:bbo:

kızlar doktora gıdıyorum ne olur dua edın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah askına sevınclı haberle gelıyım hayrlısıylaaaaaaaaaaa

kızlar ben evden kaçtım,artis olmaya gidiyorummmm,artık size ceptende bağlanıyoruum yuppi,kocamaaaaan günaydıın hepiciğinize

demek kaçtınn sonun daa kısss dıkkat ett kandırmasınlarr senııı artıs yapcazz dıyıp başka yere götürmesınler haaakafamçokkarıştı gunaydınn bu aradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…