Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohutlum biz salı mis olduk sıra sende korkma bakem git bugün

Mızmız dualarım seninle inşallah güzel haberler getirirsin bize

isoldecim çaktırma çok tırsıyom ya aslında
canım sen anestezi isticekmsn..
ya bide fiyatı hakkında ne dedi doktorun..

günaydın kızlarrrrr:CüvCüv:
canım günaydın hoşgeldin..

evet tatlım ssklıyım zorunlu çalışma yılımı bile doldurmuşum 10 senelük sigortalıyım anaaaaaa ne kartım kız

mirage günaydın canım sende hoşgeldin..

günaydın kızlar topiğiniz hayırlı olsun buarada okuyorum genelde yazamadım çok sıcak bir sohbet var,,
mirage cnm bende rahim filmi çektirenlerdenim hiç korkma ben bittimi die sordum dediğin gibi açık çıksın gerisi önemli değil cnm 5dk sabredersin..

hoşgeldin zorxxxxx

yok tatlım ya benim gerginliğim tıkanıklık varmıdır yokmudur diye acısın önemli değil endoskopi gibi bişi zati onu yaptırdım bunuda yaparım

2.cüsü işim çok ama azcuk bakem sonra işe döncem kuşum

:hulya:
hoşgeldın cnmm buyur sende ktıl sohbetlerımıze datlummm..

iyiyim cnm aynıı erkenden uyanıyorumm bu sıralarr akşamda 12:30 da daha uykum yoktu ben anlamadım bu işii sen nasılsınn ceylanımmm

sormaaaaa ya ben dger hamılelıkde gozumu açamıyodum şimdide gözümü kapatamıyomm..
uykusuzluk aldı başını gıdıyoo valla...
ayy sabahları uyanıncaa bıde acayıp kramplarım oluyo yaa amaa şükürrr tabıkıı ıyıyımm yanııolumunekankayizsmile

aynen bende uyuyamıyorumm başkada sorunum yok öküz gibi yiyorum iştah çokk kusma yok bol bol yağ oluyo yediklerimmmm herkez ilk aylar zayıflar bende şişiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…