- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.761
kadınların zorunlu çalışma yılı 10 senemi kuşummmevet tatlım ssklıyım zorunlu çalışma yılımı bile doldurmuşum 10 senelük sigortalıyım anaaaaaa ne kartım kız
evet bugun erkencısın ışın yok hehall dur yada tahmın edımm patronn yokkkboshayallersmile
evet tatlım ssklıyım zorunlu çalışma yılımı bile doldurmuşum 10 senelük sigortalıyım anaaaaaa ne kartım kız
canım sen anestezi isticekmsn..nohutlum biz salı mis olduk sıra sende korkma bakem git bugün
Mızmız dualarım seninle inşallah güzel haberler getirirsin bize
isoldecim çaktırma çok tırsıyom ya aslında
canım günaydın hoşgeldin..günaydın kızlarrrrr:CüvCüv:
evet tatlım ssklıyım zorunlu çalışma yılımı bile doldurmuşum 10 senelük sigortalıyım anaaaaaa ne kartım kız
iyiyim cnm aynıı erkenden uyanıyorumm bu sıralarr akşamda 12:30 da daha uykum yoktu ben anlamadım bu işii sen nasılsınn ceylanımmmgunaydın nbr sezoşşş:CüvCüv:
hoşgeldin zorxxxxxgünaydın kızlar topiğiniz hayırlı olsun buarada okuyorum genelde yazamadım çok sıcak bir sohbet var,,
mirage cnm bende rahim filmi çektirenlerdenim hiç korkma ben bittimi die sordum dediğin gibi açık çıksın gerisi önemli değil cnm 5dk sabredersin..
kadınların zorunlu çalışma yılı 10 senemi kuşummm
günaydınnn isoldecimmmcanım sen anestezi isticekmsn..
ya bide fiyatı hakkında ne dedi doktorun..
canım günaydın hoşgeldin..
mirage günaydın canım sende hoşgeldin..
ama yaş sınırını bekliycen dimi benim 97 de başladı sigortam 55 ten önce emekli olamıyorum malesefffgaliba tatlım okadarını araştırmadım ama nezman emekli olabilirdem hesaplıyom orada zorunluluğum yok artıkın sadece hizmet sürem kaldı sadece
günaydın kızlar topiğiniz hayırlı olsun buarada okuyorum genelde yazamadım çok sıcak bir sohbet var,,
mirage cnm bende rahim filmi çektirenlerdenim hiç korkma ben bittimi die sordum dediğin gibi açık çıksın gerisi önemli değil cnm 5dk sabredersin..
ama yaş sınırını bekliycen dimi benim 97 de başladı sigortam 55 ten önce emekli olamıyorum malesefff
canım sen anestezi isticekmsn..
Ya bide fiyatı hakkında ne dedi doktorun..
Canım günaydın hoşgeldin..
Mirage günaydın canım sende hoşgeldin..
2.cüsü işim çok ama azcuk bakem sonra işe döncem kuşum
hoşgeldın cnmm buyur sende ktıl sohbetlerımıze datlummm..günaydın kızlar topiğiniz hayırlı olsun buarada okuyorum genelde yazamadım çok sıcak bir sohbet var,,
iyiyim cnm aynıı erkenden uyanıyorumm bu sıralarr akşamda 12:30 da daha uykum yoktu ben anlamadım bu işii sen nasılsınn ceylanımmm
he valla çok sinirim bozuluyo o konuya hiç sorma bastonla giderim maaş almayamafoldumbenben 58 tatlım 99 da ilk giriş valla ölük olucaz o yaşa kadaa
günaydın kuşum nabersin
aynen bende uyuyamıyorumm başkada sorunum yok öküz gibi yiyorum iştah çokk kusma yok bol bol yağ oluyo yediklerimmmm herkez ilk aylar zayıflar bende şişiyorumm:hulya:
hoşgeldın cnmm buyur sende ktıl sohbetlerımıze datlummm..
sormaaaaa ya ben dger hamılelıkde gozumu açamıyodum şimdide gözümü kapatamıyomm..
uykusuzluk aldı başını gıdıyoo valla...
ayy sabahları uyanıncaa bıde acayıp kramplarım oluyo yaa amaa şükürrr tabıkıı ıyıyımm yanııolumunekankayizsmile
he valla çok sinirim bozuluyo o konuya hiç sorma bastonla giderim maaş almayamafoldumben
he valla çok sinirim bozuluyo o konuya hiç sorma bastonla giderim maaş almayamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?