- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.741
kızlar doktora gıdıyorum ne olur dua edın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah askına sevınclı haberle gelıyım hayrlısıylaaaaaaaaaaa
artiz olmayamı gidion kızz...kızlar ben evden kaçtım,artis olmaya gidiyorummmm,artık size ceptende bağlanıyoruum yuppi,kocamaaaaan günaydıın hepiciğinize
git bitanem..ya kızlar bu arda ben bugun agdaya gıtmeyı düşünüyorum ama çok tırsıyorum yaa her ayy aynıı kapıdan çıkana kdar akla karayı seçiyorum...yıne yusuf yusuf modundayım yaaa...
neden erkek olmadım kıııııııııı:bbo:
kızlar doktora gıdıyorum ne olur dua edın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah askına sevınclı haberle gelıyım hayrlısıylaaaaaaaaaaa
selam kızlar..ya ben bu nöbetler yüzünden hep ayrı kalıyorum sizden ama yaaaa..ancak fırsat buldum girmeye listeye benide ekleyin dua için allah kısmet ederse yarın akşam evdeyimbende okuycam hepiciğimize..
isolde ve mirage bende ani bi kararla yarın hsg çektiricem 10:30 randevum cerrahpaşanın karşısında radyomarda çekilecek..genetik sonuçlarımda çıkmışş hepsini toptan gösterecem yarın doktoruma,inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar..
welcome arkadaşım hoşgeldin bende tekirdağda oturuyorum neresindesin sen ben çorludayım..
çok uzun yazdım tabi ama bide özledim sohbetlerinizi ve sizi kızlar 8 gün iznüm var bide kaynanamm ama olsun hep gircem banane banane
nohutlum biz salı mis olduk sıra sende korkma bakem git bugün
sıra bende amaaa .....gerçi gitcem başka yolu yokkk...sadece krkuyomm bırasss
Mızmız dualarım seninle inşallah güzel haberler getirirsin bize
isoldecim çaktırma çok tırsıyom ya aslında
çiçegemmmm uyuyamı kaldınn bebemmmm....kızzz koşşş evden kaçanlaatt artıst olanlarrr çok şey kaçıtıyonn bakkk..kız eylemmm serap senden önce nıyetlendıı artıst olmaya ama sen elını çepık tuttun haaaa:icecream:
kız dünya kadınlar gününde yapılacakti törenle ama ani bi kararla salu yapalım dedii yoksammmmmmmmm
sağol miragecim sende çektircen dimi,gelince detayları yazarım sana
nohutlum bende anlamadım valla fiyatı uygun geldi aslında burda 600 dü ist.te 250 ye indirdi
sağol miragecim sende çektircen dimi,gelince detayları yazarım sana
Nohutlum bende anlamadım valla fiyatı uygun geldi aslında burda 600 dü ist.te 250 ye indirdi
GÜnaydın tatlum nekaaa erkencİyİm demÜÜÜÜ
ee süpermiş fiyat serap sen sıgortalısın dımı cnmm
günaydın kızlarrrrr:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?