Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben evden kaçtım,artis olmaya gidiyorummmm,artık size ceptende bağlanıyoruum yuppi,kocamaaaaan günaydıın hepiciğinize
artiz olmayamı gidion kızz...
ayde bakem sana güze çekimler diliom..
güzel haberler getir bbze..

git bitanem..
ayy kıllı tüylü dolanmaktan iidir dimi..
ascık acıo emmee bişicik olmaz..
hem nedemişler...
beklenen gün geleckese çekilen çile kutsaldır
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar doktora gıdıyorum ne olur dua edın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah askına sevınclı haberle gelıyım hayrlısıylaaaaaaaaaaa

canıımm dualarımız seninle...
güzel yüreğini ferah tut..
allahın izniyle bize güzel haberlerini getir...

çiçegemmmm uyuyamı kaldınn bebemmmm....kızzz koşşş evden kaçanlaatt artıst olanlarrr çok şey kaçıtıyonn bakkk..kız eylemmm serap senden önce nıyetlendıı artıst olmaya ama sen elını çepık tuttun haaaa:icecream:

nohutlum biz salı mis olduk sıra sende korkma bakem git bugün

Mızmız dualarım seninle inşallah güzel haberler getirirsin bize

isoldecim çaktırma çok tırsıyom ya aslında

hadi canım hayırlı haberlerle gel canım hepsinden haberdar et bizi :Saruboceq:

nannn tırsacak ne vr agdadan da kötu degıldır herhall...korkma bebemmm dua edıom sana rbbım yardımcın olcekkk:Saruboceq::lepi:

kız dünya kadınlar gününde yapılacakti törenle ama ani bi kararla salu yapalım dedii yoksammmmmmmmm

sağol miragecim sende çektircen dimi,gelince detayları yazarım sana

Nohutlum bende anlamadım valla fiyatı uygun geldi aslında burda 600 dü ist.te 250 ye indirdi

sağol miragecim sende çektircen dimi,gelince detayları yazarım sana

Nohutlum bende anlamadım valla fiyatı uygun geldi aslında burda 600 dü ist.te 250 ye indirdi

Evet tatlım anlat detayları ben aĞrısından sancısından korkmuyomda temÜz Çıkar ınŞ.dıye bı gergınlık var ınŞ.hepımız hayırlı sonuÇlarla dÖnerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…