- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.221
ayy nereler war ihtimallerde?aklında biyer yokmu? en sewdiim konudur tatil bisde bu sene gidebilirmiyis hiç bilmiyorummnie gidemion şekercim ya?
hem bende şimdi gitmiom zaten
kismetse temmuzda :)
koca göbişimle sefa yapicam hayirlisiyla kaydirigubbakcemile3
Bodruma ben de hiç gitmedim nesense merak da etmedim hiç hep ünlüler fln gidiyo magazinel biyer fln deniyo ya nedense hiç gitmeyi de düşünmedimbiz bodrum yapçez galibaaa
Hoşgeldin canım sen de maşallah hep çalışıyon hamaratsınKızlar ben geldim çarşıda işlerimi hallettim yemeğimide koydum pişene kadar burdayım...
ayy nereler war ihtimallerde?aklında biyer yokmu? en sewdiim konudur tatil bisde bu sene gidebilirmiyis hiç bilmiyorumm
Ayy en güzel mod olsa gerek keşke hep o modda olsak zemuszemuskızlar siz şimdiden tatil moduna girmişsiniz valla :) canım çekti benimde ama aklıma bir tatil planı bile gelmiyor şimdi işlerim öyle bir yogunki inşallah bende uzun süreligine yapamasamda kısa bir tatil yapabilirim
ayy nereler war ihtimallerde?aklında biyer yokmu? en sewdiim konudur tatil bisde bu sene gidebilirmiyis hiç bilmiyorumm
Hoşgeldin canım sen de maşallah hep çalışıyon hamaratsın
Ben de sewmem otele kapanmayı gittimis yerde araba kiralayıp yada arabayla gidip orayı anlatan bi tatil kitabı alıp gesiyoz ööle çok güsel oluyo heryeri görüyosun biliyosunBen bu sene tatilimi hotel kapanıp değilde gezerek yapmak istiyorum.
Bodruma ben de hiç gitmedim nesense merak da etmedim hiç hep ünlüler fln gidiyo magazinel biyer fln deniyo ya nedense hiç gitmeyi de düşünmedim
aman sık sık nereye kadar kız boşverrr benimde borcum emme getçemmmmm gezcemmmmm hayırlısıyla
Ayy en güzel mod olsa gerek keşke hep o modda olsak zemuszemus
Ben de sewmem otele kapanmayı gittimis yerde araba kiralayıp yada arabayla gidip orayı anlatan bi tatil kitabı alıp gesiyoz ööle çok güsel oluyo heryeri görüyosun biliyosun
Pek izlemem ööle magazin fırsat olmuyo millet ewleniyo fln ben ta ne zaman duyuyorum kafa yapıyolar benle bilmiyomuydun die sempatiksalakcinni bide gördüüm kadarıyla da orda sahilde diil betonda şezlonglarda yatıyolar we deli kalabalık ben ööle yerleri pek sewmiyorum ama gezilcek yerlerini merak ederimayyyyyyyyy denizi çok güzel yaaaa git git biz ünlülerin olduğu yerdeydik bengü ve cenk erenle tanıştukk hani sevgülüsüyle ilk yakalnadığı yerr 2008 haziran..........
Ben de sewmem otele kapanmayı gittimis yerde araba kiralayıp yada arabayla gidip orayı anlatan bi tatil kitabı alıp gesiyoz ööle çok güsel oluyo heryeri görüyosun biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?