Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar siz şimdiden tatil moduna girmişsiniz valla :) canım çekti benimde ama aklıma bir tatil planı bile gelmiyor şimdi işlerim öyle bir yogunki inşallah bende uzun süreligine yapamasamda kısa bir tatil yapabilirim

Ayy en güzel mod olsa gerek keşke hep o modda olsak zemuszemus

Bodruma ben de hiç gitmedim nesense merak da etmedim hiç hep ünlüler fln gidiyo magazinel biyer fln deniyo ya nedense hiç gitmeyi de düşünmedim

ayyyyyyyyy denizi çok güzel yaaaa git git biz ünlülerin olduğu yerdeydik bengü ve cenk erenle tanıştukk hani sevgülüsüyle ilk yakalnadığı yerr 2008 haziran..........

aman sık sık nereye kadar kız boşverrr benimde borcum emme getçemmmmm gezcemmmmm hayırlısıyla

he valla haklısın canım bir dahamı gelcez dünyaya , hem borç yigidin kamcısıdır demi :)))

Ayy en güzel mod olsa gerek keşke hep o modda olsak zemuszemus

en son çeşmeye gitmiştim şimdi o geldi aklıma ama üzerinden 2 sene geçti gecen senede hamilelik ve zorunlu kurtaj yaz dönemine gelmişti hiçbir yere gidememiştim

gezmek fikri kulaga ne hoş geliyor gercektenkaydirigubbakcemile2

Ben de sewmem otele kapanmayı gittimis yerde araba kiralayıp yada arabayla gidip orayı anlatan bi tatil kitabı alıp gesiyoz ööle çok güsel oluyo heryeri görüyosun biliyosun

Canım biz bu yaz kısmet olursa ilk bursaya ordan ankaraya ordanda mardine gitmek istiyoruz öyle yapacağız ama hamiş kalırsam zor...

ayy kızlar ya patronumun 32 yaşında bi eşi var..
daha önce bi düşük yapmıştı..
şimdi tekrar hamileymiş..
ayy nasıl sevindim yaaa..
onunda kasıklarında benim ağrılarımdan varmış..
ayyyy inşallah benim ağrılarımda bebiş yüzündendir..

ayyyyyyyyy denizi çok güzel yaaaa git git biz ünlülerin olduğu yerdeydik bengü ve cenk erenle tanıştukk hani sevgülüsüyle ilk yakalnadığı yerr 2008 haziran..........
Pek izlemem ööle magazin fırsat olmuyo millet ewleniyo fln ben ta ne zaman duyuyorum kafa yapıyolar benle bilmiyomuydun die sempatiksalakcinni bide gördüüm kadarıyla da orda sahilde diil betonda şezlonglarda yatıyolar we deli kalabalık ben ööle yerleri pek sewmiyorum ama gezilcek yerlerini merak ederim

Ben de sewmem otele kapanmayı gittimis yerde araba kiralayıp yada arabayla gidip orayı anlatan bi tatil kitabı alıp gesiyoz ööle çok güsel oluyo heryeri görüyosun biliyosun

tam bana göre mesela gecenlerde günü birlik urlaya gittik kimsecikler yok sakin tam bir sahil kasabası sende çok seversin demekki oraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…