- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.261
ben bursayı gesdim mardin de eşimle çok istiyorus gitmeyi merak ediyorum orayı
aynen kız şantiyonlarımız çıkarrr zati nezman gitsem grip oluyom
la oğlum bırakın tatil muhabbetini..
allahın kayserisinden okuom yazdıklarınızı ben..
burda ne deniz var ne bişi...yaaaaaaa
bi barajımız var bizimde işte...
Antalyada zati bütün sahil otel dolu ama gesmeye kalkarsan çok güsel yerleri war düden,kurşunlu,manawgat hepsi ayrı güsel side,olimpos fln harika gesilecek yerler bitmiyo çok büük bi şehirantalyayı ve marmarisi sevmedim pek marmarisin deniz turu çok güzel fethiye güzel gerçekten
KIZ BİZE PASTIRMA GÖNDER YEMEĞE DÖNELİM BİDE MANTUUUUUUUUUUUUUcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
KIZ BİZE PASTIRMA GÖNDER YEMEĞE DÖNELİM BİDE MANTUUUUUUUUUUUUUcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
antalyada zati bütün sahil otel dolu ama gesmeye kalkarsan çok güsel yerleri war düden,kurşunlu,manawgat hepsi ayrı güsel side,olimpos fln harika gesilecek yerler bitmiyo çok büük bi şehir
la oğlum bırakın tatil muhabbetini..
allahın kayserisinden okuom yazdıklarınızı ben..
burda ne deniz var ne bişi...yaaaaaaa
bi barajımız var bizimde işte...
kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beni , bak şimdi ya kayseri dedin ya aklıma dogal olarak sucuk geldi sen orda bol bol yiyorsundur:)
Ewet yaa resimlerini fln görmüştüm çok ilgimi çekti ama oraya yazın sıcaanda gitmek istemem zaten ben tatile eylül-ekim gibi gidiyorum hem fiyatlar uygun hem de sakin kendine özel bi tatil oluyo ewlenmeden önce yazın 2-3 kere giderdim tatile sözlenmeden önce de tatildeydim benim gelmemi beklediler istemeye gelmek için gitçesde gelin geziyomuş demiş kayınwaldem akrabalara kaydirigubbakcemile3Bende Bursa yı gezdim ama eşim en yakın arkadaşı orda o nedenle istiyoruz davet edip duruyorlar.Ordanda Ankara ya gidelim diyoruz Anıtkabir i gezmek için ben orasınıda gezdim ama çok acele sanki hayal gibi hatırlıyorum hele o alttaki müzesini.Mardin e ise eşim kızıltepede yapmış askerliğini özlemiş oralarını bende oralarını çok merak ediyorum o evleri falan.Hatta o AŞK BİR HAYAL filmi varoralarını çok gezmiş gündüz mezarlık diyor kimseler yok diyor ama gece o ışıklardan gerdanlık oluyor diyor...
aayyy pastirmali yumurta olsaydi da yeseydik kıızz
yaaa tabiiiiiii tabiiiii....
ne demiştin ölüler dirileri hergün helva yiyor sanır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?