Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynen kız şantiyonlarımız çıkarrr zati nezman gitsem grip oluyom

bende tuhaf birşey eskiden olmazdım ama son zamanlarda denize girip sahilde azbiraz uzansam bile alerji gibi birşey oluyorum isilik gibi yani:)

onlar gibi dursam balataları sıyırırım heralde adamların hiçbirşey umrunda değil valla gelmiş kadın 65 yaşına güneşin altında elinde birası ohhhhhhhhh dunya umrunda değil

la oğlum bırakın tatil muhabbetini..
allahın kayserisinden okuom yazdıklarınızı ben..
burda ne deniz var ne bişi...yaaaaaaa
bi barajımız var bizimde işte...

KIZ BİZE PASTIRMA GÖNDER YEMEĞE DÖNELİM BİDE MANTUUUUUUUUUUUUUcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

AkÇakoca gÜzel elıf bak karadenız tarafı ve yakın ıĞne adanın yolları kÖtÜ kıyı kÖyde Öylee sakın yerlerr

KIZ BİZE PASTIRMA GÖNDER YEMEĞE DÖNELİM BİDE MANTUUUUUUUUUUUUUcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

la oğlum bi laf varya hani ölüler dirileri hergün helva yior sanarmış die...
buda tam o hesap oldu..
tamam pastırmanın memleketindeyim ama valla yanına yaklaşamıoz..
ne gadder pahalı yaf...
işte tadımlık alıok o kadar..

antalyada zati bütün sahil otel dolu ama gesmeye kalkarsan çok güsel yerleri war düden,kurşunlu,manawgat hepsi ayrı güsel side,olimpos fln harika gesilecek yerler bitmiyo çok büük bi şehir

hepsini gezdim canım şelalelerine laf yok zatii düden süper şelalenin altından geçiyon sonrada suyun üstünde kiremitte balık ohhhhhhhhhh yarasın bizee

la oğlum bırakın tatil muhabbetini..
allahın kayserisinden okuom yazdıklarınızı ben..
burda ne deniz var ne bişi...yaaaaaaa
bi barajımız var bizimde işte...

kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beni , bak şimdi ya kayseri dedin ya aklıma dogal olarak sucuk geldi sen orda bol bol yiyorsundur:)

Zaten bana deniz yasak hemen mikrop kapıyorum alttan burdada giremiyorum denize o nedenle böyle düşünüdük gezmek için iyide olur ama yorucu ama keyifli...

Ewet yaa resimlerini fln görmüştüm çok ilgimi çekti ama oraya yazın sıcaanda gitmek istemem zaten ben tatile eylül-ekim gibi gidiyorum hem fiyatlar uygun hem de sakin kendine özel bi tatil oluyo ewlenmeden önce yazın 2-3 kere giderdim tatile sözlenmeden önce de tatildeydim benim gelmemi beklediler istemeye gelmek için gitçesde gelin geziyomuş demiş kayınwaldem akrabalara kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…