- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.241
Evet bana ööle şeyler lasım tatilden anladıım bütün gün denize girmek yada sahilde yanmak diil zaten yazlık war yakın denizden bıkıyorum bile bazen. Ama değişik yerler koylar gesiceksin tarihi yerleri keşfetçeksin çok sewiyorum ööletam bana göre mesela gecenlerde günü birlik urlaya gittik kimsecikler yok sakin tam bir sahil kasabası sende çok seversin demekki oraları
mardin dedinde aklıma bir türkü geldi ' turnam gidersen mardine , turnam yare selam söyle 'diye:) konuyla alakası olmadı ama ne yapayım aklıma geldi kız , hayırlısı olsun canım hamile kalda seneyede gidersin:)Canım biz bu yaz kısmet olursa ilk bursaya ordan ankaraya ordanda mardine gitmek istiyoruz öyle yapacağız ama hamiş kalırsam zor...
ayy kızlar ya patronumun 32 yaşında bi eşi var..
daha önce bi düşük yapmıştı..
şimdi tekrar hamileymiş..
ayy nasıl sevindim yaaa..
onunda kasıklarında benim ağrılarımdan varmış..
ayyyy inşallah benim ağrılarımda bebiş yüzündendir..
kızlar projinesk die bi ilaç vermiş doktor..
düşmeyi engelleyiciymiş..
duyan varmı bu ilacı...
ayy kızlar ya patronumun 32 yaşında bi eşi var..
daha önce bi düşük yapmıştı..
şimdi tekrar hamileymiş..
ayy nasıl sevindim yaaa..
onunda kasıklarında benim ağrılarımdan varmış..
ayyyy inşallah benim ağrılarımda bebiş yüzündendir..
Antalyanın çoğu yerine gittim zaten şelalelere dağlar fln kurtulmadı elimden kaydirigubbakcemile3 eşim antalyayı avucunun içi gibi biliyo tümseğine kadar kaydirigubbakcemile3 ben fethiye hayranıyım bide çok güsel bakir yerler war çoğunu gesdim ama yine istiyorumBen gezmeyİ zatİİİ gezerİmde ohhh sefam olsunn para bİrİktİrdİm evlenmeden Öce daha Çok gezerdİmm Çokda sevİyomm gezeyİm gÖreyİmm sİde de Çok gÜzel ozman tarİhİ hoŞ gİt gÖr derİm
kızlar projinesk die bi ilaç vermiş doktor..
düşmeyi engelleyiciymiş..
duyan varmı bu ilacı...
Aynen bende tawuğa dönüyorum :roflol:Ben yanamıyom zatİ hİÇ yatıpta gÜneŞlenmemİŞİmdİr tenİm aÇık kızarmıŞ tavuk oluyorum
SPERMLERİN DÜŞMEMESİİ İÇİNMİYMİŞŞŞ OLURRRdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ŞAKA Bİ YANA VERİYOLAR ÖYLE TUTUNMA ZAMANINDA CANIMM AMA İSİM OLARK BİLMİYORUM
Ben yanamıyom zatİ hİÇ yatıpta gÜneŞlenmemİŞİmdİr tenİm aÇık kızarmıŞ tavuk oluyorum
Ben bursayı gesdim Mardin de eşimle çok istiyorus gitmeyi merak ediyorum orayıCanım biz bu yaz kısmet olursa ilk bursaya ordan ankaraya ordanda mardine gitmek istiyoruz öyle yapacağız ama hamiş kalırsam zor...
antalyanın çoğu yerine gittim zaten şelalelere dağlar fln kurtulmadı elimden kaydirigubbakcemile3 eşim antalyayı avucunun içi gibi biliyo tümseğine kadar kaydirigubbakcemile3 ben fethiye hayranıyım bide çok güsel bakir yerler war çoğunu gesdim ama yine istiyorum
kıyamam sana :) sahilde alman turustleri göröüştüm kız valla görsen gülmekten ölürdün o benbeyaz tenleri yanmış nasıl yapmışlarsa kayış gibi olmuş:)))) ellerindede biraları şezlong falan yok direk güneş altında. Biz yapsak beyin kanamasından gideriz
Ben bursayı gesdim Mardin de eşimle çok istiyorus gitmeyi merak ediyorum orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?