Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tam bana göre mesela gecenlerde günü birlik urlaya gittik kimsecikler yok sakin tam bir sahil kasabası sende çok seversin demekki oraları
Evet bana ööle şeyler lasım tatilden anladıım bütün gün denize girmek yada sahilde yanmak diil zaten yazlık war yakın denizden bıkıyorum bile bazen. Ama değişik yerler koylar gesiceksin tarihi yerleri keşfetçeksin çok sewiyorum ööle

Ben gezmeyı zatııı gezerımde ohhh sefam olsunn para bırıktırdım evlenmeden Öce daha Çok gezerdımm Çokda sevıyomm gezeyım gÖreyımm sıde de Çok gÜzel ozman tarıhı hoŞ gıt gÖr derım

Canım biz bu yaz kısmet olursa ilk bursaya ordan ankaraya ordanda mardine gitmek istiyoruz öyle yapacağız ama hamiş kalırsam zor...
mardin dedinde aklıma bir türkü geldi ' turnam gidersen mardine , turnam yare selam söyle 'diye:) konuyla alakası olmadı ama ne yapayım aklıma geldi kız , hayırlısı olsun canım hamile kalda seneyede gidersin:)

inşallah canım :Saruboceq:

kızlar projinesk die bi ilaç vermiş doktor..
düşmeyi engelleyiciymiş..
duyan varmı bu ilacı...

SPERMLERİN DÜŞMEMESİİ İÇİNMİYMİŞŞŞ OLURRRdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ŞAKA Bİ YANA VERİYOLAR ÖYLE TUTUNMA ZAMANINDA CANIMM AMA İSİM OLARK BİLMİYORUM

inşallah canım,hayirlisiylaolumunekankayizsmile

Antalyanın çoğu yerine gittim zaten şelalelere dağlar fln kurtulmadı elimden kaydirigubbakcemile3 eşim antalyayı avucunun içi gibi biliyo tümseğine kadar kaydirigubbakcemile3 ben fethiye hayranıyım bide çok güsel bakir yerler war çoğunu gesdim ama yine istiyorum

Ben yanamıyom zatİ hİÇ yatıpta gÜneŞlenmemİŞİmdİr tenİm aÇık kızarmıŞ tavuk oluyorum

kıyamam sana :) sahilde alman turustleri göröüştüm kız valla görsen gülmekten ölürdün o benbeyaz tenleri yanmış nasıl yapmışlarsa kayış gibi olmuş:)))) ellerindede biraları şezlong falan yok direk güneş altında. biz yapsak beyin kanamasından gideriz

antalyayı ve marmarisi sevmedim pek marmarisin deniz turu çok güzel fethiye güzel gerçekten

valla isoldecim bende hiç duymadım progestan vermişti zamanında doktor bana ama bende pek işe yaramamıştı bende pıltılaşma oldugu için

aynen kız şantiyonlarımız çıkarrr zati nezman gitsem grip oluyom

la oğlum bırakın tatil muhabbetini..
allahın kayserisinden okuom yazdıklarınızı ben..
burda ne deniz var ne bişi...yaaaaaaa
bi barajımız var bizimde işte...

Ben bursayı gesdim Mardin de eşimle çok istiyorus gitmeyi merak ediyorum orayı

Bende Bursa yı gezdim ama eşim en yakın arkadaşı orda o nedenle istiyoruz davet edip duruyorlar.Ordanda Ankara ya gidelim diyoruz Anıtkabir i gezmek için ben orasınıda gezdim ama çok acele sanki hayal gibi hatırlıyorum hele o alttaki müzesini.Mardin e ise eşim kızıltepede yapmış askerliğini özlemiş oralarını bende oralarını çok merak ediyorum o evleri falan.Hatta o AŞK BİR HAYAL filmi varoralarını çok gezmiş gündüz mezarlık diyor kimseler yok diyor ama gece o ışıklardan gerdanlık oluyor diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…