Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım cok sevındım bak bişey yokmuş sende toparlan üzülme artık gözün aydın hadi

bundan sonra insüline başlarlar canım iğnesi vurulur bide yanında yiyecek bişeyler bulundurur düzelir kuşum yaa

idrardenmi bakılar oda kesin sonuç verirmi peki

tabe canım ama benım evde yaptıgımdada saglık ocagında yapılanda 5 dk sonra falan cıktı ıkısıde sakın saglık ocagında bakar bakmaz atmaya kalkarelarsa cıkmadı dıye attırma cunku gec cıkıyo gunun gecmeden yapınca benımkını kız atıyodu attırmadım sonrada kızla bır guzle kavga ettım atsaydın ne olcaktı cıkmadı deyıp dıye kızda ozur falan dıledı sonra

saolun kızlar nasıl mutlu oldum sımdı anlatamam kadını abımler hastaneye goturdugunde sekerı 70 mıs sonra yatırdıklarında bıraz yukselınce ınsulın vurmuslar ınsulını vurunca dusmus zaten 16 tansıyonla gıtmıs annem bıde annemın normalde tasıdıgı 16 zaten seker falanda ytok bı tek tansıyon var annemde ınsulın vurunca 13 e dusmus ıste sekerı ne kadar sorumsuzlar yaa abım cok sınırlenmıs oda aradı sımdı gıdıyorum bak napıcam o doktorları dedı valla sıkayet etsek az yane annemın hayastını bıtırıyolardıo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…