Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gözünaydın diaycım.sen doktora gittiğinde görmüşsün keseyi
ne dedi doktor başka
kesenin etrafı parlakmı canım

evet canım tahlıllerım kese hersey cok ii cıktı zaten bı sıkayetımde yok allaha sukur folık kullandınmı dıye sordu evet dedım decavıt dıye bı ılac verdı butun vıtamınları ve bebegın gelısımı ıcınmıs gfunde 1 tane iç dedi sizin bilginiz varmı bu ılac hakkında

ayrıca folik asit içme dediyse
bu ilaç kesin
folik asit + bol vitamindir
elevit gibi yani

banada verdi sarı bir hap ama ben içmiyorum yemende bir sorun yoksa içme canım besinlerden al vitamını nı zaten ilaçları bize dayaya dayaya oluyor ne oluyorsa ben içmiyorum

ayrıca folik asit içme dediyse
bu ilaç kesin
folik asit + bol vitamindir
elevit gibi yani

evet artık kullanma sadece bunu kullan dedı canım bıde ayın 20 sınde bıdaha cagırdı o zaman bebegıde kalp atıslarınıda goruruz dedı valla dun ıctım onda herhalde zararlı bısey olsa ıc demez demı

evet canım doktor demıs zaten babama dusuk tasıycak gıbı duruyo demıs mutlaka yanında her zaman seker cıkolata bulundursun ara ara agzına atsın demıs

evet canım yatağının yanındada bulunsun zaten uyku arasındada oluyo bundan sonra babanada de dikkat etsin annen unutsada babn mutlaka yanında biş taşısın

kızlar ben cıkıyuorum yegenlerın karnını doyurcam kahvaltı faslan ıste tamam sonrada onları ablama bırakır bı hastaneye gıderım hade gorusuruz optum sızı

yok dilaycım zararlı diil
aama benim doktor sadece folik asit verio
vitaminli olanardan vermio
beslenmene zaten diikkat ediosun gerek yok ilaçla vitamin almaya dio
tostinin dediği gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…