- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.361
tosti doktorda ne oldu başka
bişi dedimi
kalp atımının haricinde
annem ii sayılır yanına almıyorlar gıremıyoruz malum yogun bakım amam yogun bakımın kapısında monıtorler var ordan gorduk iyiydi aynı zmanda sekerıde 13 e dusmus seker komasınada gırmıs cok yorgun ve bıtkın hıssedıyorum kendımı vede uzgundilay canım hoşgeldin annen nasıl oldu??
günaydın canım nasılsın anneciğin nasıl oldu
günaydın dilaycım geçmiş olsun
canım benim yaaaa..
üzülme nolur annen çok ii olucak allahın izniyle..
canım allah acil şifalar versin iyleşecek inşallah sende üzülmekte haklısın ne diyeyım enne sonuçta ama bebegınıde düşün üzülmemen gereken bir dönemdesin herşeyın cok güzel olacagını düşün canım
inş. bakalım saat 11 de yıne doktorla konusucak abım ben gıdemıyorum ablamın ufaklıklar bende ablam bana bıraktı ablamda annemlerde gerlen gıden oluyo dıye ayak altında olmasınlar dıye bıde annemı sevıse falan cıkartırlarsa ablam yanında kalıcak annemın ben kadıramam cunku yanında kalırsam malum altı falan baglanıyo
kızlar ya sağlık ocakları kan testiyle gebeliğe bakıomu??
kızlar ya sağlık ocakları kan testiyle gebeliğe bakıomu??
bakaılıyor canım
ben bızım burda baktırdım ama kandan bakmıyo bıuzım burdakı ıdrardan baktı sen bence bır kacgun daha bekle canım
anladım bitanem gitme sen..
yani çok zor bi durum ama bebeğinide düşünmen lazım dimi.
canıım benim acil şifalar diliorum
ole canım zaten 3 gundur kasıklarım adet sancısı gıbı sancıyo korktum bende ablamda evde yat gelme sen dedı ayy kızlar sımdı telf geldı babam aradı annemde felc falan bısey yokmus sadece seker komasıymıs babam rıca etmıs gırmıs yanına ellerını kollarını bacaklarını oynatıyomuıs merak edılecek bısey yokmus sadece sekerı 13 e dustugu ıcın seker komasına gırdıgı ıcın ole olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?