Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tosti doktorda ne oldu başka
bişi dedimi
kalp atımının haricinde

7. hafta bitmek üzere dedi bu hafta ya göre herşey olması gerektiği gibi dedi bır ay sonra yıne gel dedi 2 testle ense kalınlıgı ölçüm testi varmış onu yaptırıcam başkada bişey demedi folbiol kullanma dedi agır o dedı başka bir ilaç yazdı bugün alcam

dilay canım hoşgeldin annen nasıl oldu??
annem ii sayılır yanına almıyorlar gıremıyoruz malum yogun bakım amam yogun bakımın kapısında monıtorler var ordan gorduk iyiydi aynı zmanda sekerıde 13 e dusmus seker komasınada gırmıs cok yorgun ve bıtkın hıssedıyorum kendımı vede uzgun

günaydın canım nasılsın anneciğin nasıl oldu

tek umıdım ve tek dusuncem suanda annemın ii olması canım

canım allah acil şifalar versin iyleşecek inşallah sende üzülmekte haklısın ne diyeyım enne sonuçta ama bebegınıde düşün üzülmemen gereken bir dönemdesin herşeyın cok güzel olacagını düşün canım

canım benim yaaaa..
üzülme nolur annen çok ii olucak allahın izniyle..

inş. bakalım saat 11 de yıne doktorla konusucak abım ben gıdemıyorum ablamın ufaklıklar bende ablam bana bıraktı ablamda annemlerde gerlen gıden oluyo dıye ayak altında olmasınlar dıye bıde annemı sevıse falan cıkartırlarsa ablam yanında kalıcak annemın ben kadıramam cunku yanında kalırsam malum altı falan baglanıyo

saol canım allah razı olsun allahım butun hastalra acıl sıfa versın inş.

anladım bitanem gitme sen..
yani çok zor bi durum ama bebeğinide düşünmen lazım dimi.

anladım bitanem gitme sen..
yani çok zor bi durum ama bebeğinide düşünmen lazım dimi.

ole canım zaten 3 gundur kasıklarım adet sancısı gıbı sancıyo korktum bende ablamda evde yat gelme sen dedı ayy kızlar sımdı telf geldı babam aradı annemde felc falan bısey yokmus sadece seker komasıymıs babam rıca etmıs gırmıs yanına ellerını kollarını bacaklarını oynatıyomuıs merak edılecek bısey yokmus sadece sekerı 13 e dustugu ıcın seker komasına gırdıgı ıcın ole olmus

ohh ne güzel bak düzelio işte bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…