- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.461
Aman eylemcİmm dİkkat et kuŞum dua okuya okuya gİt allahım yardımcın olucak İnŞ...kızzzzzzzzzz karnına seslenİyommmmmmm alÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ bebİŞ bebİŞ bana bak annenİ Üzmeeeee annende senİ Üzmeyecek kavga etmeden gİdİn tamammııı ÇİŞİn gelİnce annene sÜleee
kaç çıkmış kuzum ya şaka yapma bizee
kuzum edirneye gidiyorum annemlere pazar akşamı dönücez allah izin verirse..sen napıyosun tubişim benüüüümm
yok kızlar hamile falan diilim.....
mafoldumben
kızlar ya ben çok kötüyüm...
rabbim elifede serabada fatoşada,tüm isteyenlere tezz zamanda sağlıklı evlatlar ver inşallahhhhhhhh
rabbim elifede serabada fatoşada,tüm isteyenlere tezz zamanda sağlıklı evlatlar ver inşallahhhhhhhh
0.02 miş....
Hiç yüksek bi deger göremicem galiba...
Canım sakin ol bozma moralini bak gerçekten taşındıktan sonra hamile kalman daha ii hem şimdi streslisin kaynana kayınpeder fln stres de etkiliyo olabilir yeni ewinin keyfini sürerken bide hamilelik haberi alırsın daha ii olar bak seraba nası yoruluyo daha taşınmadan hems en ew bakınsana netten canım aklını dağıtmaya çalış taşınıcaanız ne kadar kaldı hala ewin yok ortadakızlar ya ben çok kötüyüm...
Aaamin canım amiin inşallah hepimizerabbim elifede serabada fatoşada,tüm isteyenlere tezz zamanda sağlıklı evlatlar ver inşallahhhhhhhh
üfff farlutal, hsg falan bi dolu tantana çekicem bu ay yaaaa...
kızlar ya ne çok içten dua etmiştim ama kabul olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?