Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol::roflol::roflollumunekankayizsmile

Heeeeeee elıf doĞru sÖylÜyo bak bende ne hamıŞlık var nede adet bıde dÜn tıner kokusu sende taŞıncan zaten hayırlısı bÖyleymıŞ

fatoşum üzülme canıııııııım kıyamam sana evet ev taşıycaksın zaten ya öyle kaybetsen..yeni eve yeni bebiş yapın rahattt rahat oh kaynanada yok

üfff farlutal, hsg falan bi dolu tantana çekicem bu ay yaaaa...
kızlar ya ne çok içten dua etmiştim ama kabul olmadı..

dur ya ben 3 ay uğraştım oldu kaybettik 8 ay sonra gene oldu gene kaybettim..şuan gene var ama olması mühim değilmiş fatoşum sağlıklı olması ve hayırlısıyla kucağına almakmış önemli olan bak ben sevinemiyorum bile elim kulağımla bekliyorum aman bişey olmasın diyee..sakın üzülme rabbim ne eylerse güzel eylerr..

kızlar ya ben çok kötüyüm...
Canım sakin ol bozma moralini bak gerçekten taşındıktan sonra hamile kalman daha ii hem şimdi streslisin kaynana kayınpeder fln stres de etkiliyo olabilir yeni ewinin keyfini sürerken bide hamilelik haberi alırsın daha ii olar bak seraba nası yoruluyo daha taşınmadan hems en ew bakınsana netten canım aklını dağıtmaya çalış taşınıcaanız ne kadar kaldı hala ewin yok ortada

üfff farlutal, hsg falan bi dolu tantana çekicem bu ay yaaaa...
kızlar ya ne çok içten dua etmiştim ama kabul olmadı..

duam kabul olmadı deme tatlım.kabul olmuştur belkide ama zamanı vardır,ümidini kesme,bizde edicez yarın,kabul olacak inşallah,aksini düşünmee

Kızzzzzzzzzzz sen gene yenı baŞladın tedavıyse ben 8 kutu ıĞne yedım 3 kutu 100 lÜk hap bıtırdım kan tahlıllerını hormon ayrı klomen ayrıı tatlım canını sıkma hıÇÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…