- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.441
canlarım ben yokken kendineze çok iyi bakın hepiniz allaha emanet olun..perşembe gecesi annemle beraber duamızı edicez yine allahın izniyle..hepinizi çok seviyorum çooooook..kocamdan çok sizi merak etçem inanın
ii yolculuklar canım dikkat et kendine de bebişine desaat 2 de çıkçaz yola kuzumm allah kısmet ederse
oo maşallah yine baya halletmişiniz kaç oda kız ewin ööle kaç m2amaaaan çuuuk yorgunum ya dün temizlik yaptık ama bitiremedim 3 oda bitti 2 oda kaldı temizlikçi geldi şansa yağmur yağıyo amaannnnnn napıyım tozu gider en azından camların tekrar silincek gene
Ay ewet bende merak ettim o almaya gitti dimi ayy inşallah wardır yaa10 dk sonra fatoşun sonucu çıkçak bi göbek atamda öle gidem yawww
saat 2 de çıkçaz yola kuzumm allah kısmet ederse
ii yolculuklar canım dikkat et kendine de bebişine de
canım nereyee
Ayy çatı katına bayılıyorum yaa benimde hayalim hep çatı katımın da olması ew almaya sıra geldiinde biz de ööle bakarıs diye düşünüyorus burda zaten ewler istanbula göre çok uygun150 m2 kuŞum aŞaĞıda 3+1 bİde Çatı katı varr
yok kızlar hamile falan diilim.....
mafoldumben
ayy çatı katına bayılıyorum yaa benimde hayalim hep çatı katımın da olması ew almaya sıra geldiinde biz de ööle bakarıs diye düşünüyorus burda zaten ewler istanbula göre çok uygun
yok kızlar hamile falan diilim.....
mafoldumben
Canım bunda da wardır bi hayır belki de yeni ewinde hamile kalıcaksın hem taşınırken zor olardı üzme kendini bu ay da nasip diilmiş demekkiyok kızlar hamile falan diilim.....
mafoldumben
serap ist.te nerde oturuyosun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?