- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.481
eee anne olunca neler çekçes ki olmadan alışalım buna senelerce uğraşan olmayan kişiler war biz böyle yaparsak Allaha isyan olur sabredip bekliices hem daha yaşımız da genç ewliliimizi yaşiicaz bu süreçte deüfff farlutal, hsg falan bi dolu tantana çekicem bu ay yaaaa...
kızlar ya ne çok içten dua etmiştim ama kabul olmadı..
Güle güle canım ii yolculuklarkızlar ben çıkıyorum eşyalarımı hazırlıyım öpüyorum sizi..:gitme:
kendine iyi bak yormaaŞenizkızlar ben çıkıyorum eşyalarımı hazırlıyım öpüyorum sizi..:gitme:
Gulu gulu eylemcİm kendİne Çok tİkat et bebİŞ hoplamak İster falan sen sakın Çocukla Çocuk olma tamammı gÖbİŞİnİ sev bİzİm yerİmİze onu Çok seven teyzelerİ varrrrr deee tamammı
aslında taşınma olayı falan çok korkuodum eger hamile kalırsam evimi istedğim gibi yerleştiremem die...
Belkide kısmet bidahaki aya olur yaaa..
Ne dimki...
aslında taşınma olayı falan çok korkuodum eger hamile kalırsam evimi istedğim gibi yerleştiremem die...
belkide kısmet bidahaki aya olur yaaa..
ne dimki...
Heh şööle sen bence başla internetten ew bakmaya ne kadar çok bakarsan o kadar alternatif olar ben netten bulmuştum bisürü ew ewlenirken sonra beendiklerimi gittim bi günde gesdim en beendimi de tuttumaslında taşınma olayı falan çok korkuodum eger hamile kalırsam evimi istedğim gibi yerleştiremem die...
belkide kısmet bidahaki aya olur yaaa..
ne dimki...
150 m2 kuŞum aŞaĞıda 3+1 bİde Çatı katı varr
bakkk kız görcen taşınalım çatır çatır hamiş kalıcazzzzzzzzzz
Aynen yaa bende ööle 3+1 ama 150 m2 sil süpür toz al bitmiyo yaahey maşallah.
ben 3+1 i zor temizliom Allah kolaylik versin :)
manzaranda warmi bari kiz :)
fatma canım benim adım..hayırlısı böyleymiş eve taşınsaydın Allah korusun bişi olsaydı...demek ki böyle olması gerekiyomuş..tatlım adını öğrenebilir miyim
Heh şööle sen bence başla internetten ew bakmaya ne kadar çok bakarsan o kadar alternatif olar ben netten bulmuştum bisürü ew ewlenirken sonra beendiklerimi gittim bi günde gesdim en beendimi de tuttum
Benim taşınmama çok war gibi ben önce de kalsam olar kaydirigubbakcemile3bakkk kız görcen taşınalım çatır çatır hamiş kalıcazzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?