Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hsg anestezili anlamazsın kuzum korkma ya..hem daha iyi tıkalı tüpünü basınçlı suyla açarlar hemencecik hamile kalırsın kimbilir belki ordan yumurtluyosun?hayırlısı üzülme sakın

Ben gene baŞlıycam dualarıma bu hafta dınleneyım bıraz allahım hıÇbır duayı karŞılıksız bırakmaz 4444 taneden bır tanesını kabul etse gene olur sen canını sıkma

üfff farlutal, hsg falan bi dolu tantana çekicem bu ay yaaaa...
kızlar ya ne çok içten dua etmiştim ama kabul olmadı..
eee anne olunca neler çekçes ki olmadan alışalım buna senelerce uğraşan olmayan kişiler war biz böyle yaparsak Allaha isyan olur sabredip bekliices hem daha yaşımız da genç ewliliimizi yaşiicaz bu süreçte de

Gulu gulu eylemcım kendıne Çok tıkat et bebıŞ hoplamak ıster falan sen sakın Çocukla Çocuk olma tamammı gÖbıŞını sev bızım yerımıze onu Çok seven teyzelerı varrrrr deee tamammı

aslında taşınma olayı falan çok korkuodum eger hamile kalırsam evimi istedğim gibi yerleştiremem die...
belkide kısmet bidahaki aya olur yaaa..
ne dimki...

serapcım eylemcim numaralrınızı kaydettim güllerim..
çağrı atayım kntrm yokta benim..
kaydedin sizde benim numaramı...

aslında taşınma olayı falan çok korkuodum eger hamile kalırsam evimi istedğim gibi yerleştiremem die...
ne dimki...

hayırlısı böyleymiş eve taşınsaydın Allah korusun bişi olsaydı...demek ki böyle olması gerekiyomuş..tatlım adını öğrenebilir miyim

ne dimki...
Heh şööle sen bence başla internetten ew bakmaya ne kadar çok bakarsan o kadar alternatif olar ben netten bulmuştum bisürü ew ewlenirken sonra beendiklerimi gittim bi günde gesdim en beendimi de tuttum

hayırlısı böyleymiş eve taşınsaydın Allah korusun bişi olsaydı...demek ki böyle olması gerekiyomuş..tatlım adını öğrenebilir miyim
fatma canım benim adım..
evet haklısın her şerde var bi hayr diorum..

Heh şööle sen bence başla internetten ew bakmaya ne kadar çok bakarsan o kadar alternatif olar ben netten bulmuştum bisürü ew ewlenirken sonra beendiklerimi gittim bi günde gesdim en beendimi de tuttum

kıss ev çokta bakalım beklios azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…