- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.541
iiiyiiymm pelinciğim sen nasılsınnn kuşummm
ayy benim ekranda yazılar büyüdü çok nasıl becerdimm onuda bilmimm nasıl küçülttçem bu sayfayıııı yazılarıı
ben de iyiyim canım ya gec kalktım baya uykucu oldum bu aralar şimdi de kahvaltı yapıyorum tatlımsen napıyosun canım
:roflol::roflol:
cntrl ve eksi tuşun aaynı anda bas...
serapım umutsuzluga kapılmak yok ne biliyosun belki de bebiş vardır adette olmamışsın her şeyin hayırlısı olsun kuşum:ecrin_bebek:
ayy sağol kuşum allah razı olsun sendennn anam birden büyüdü dev gibi oldu yazıalr
hoşbuldumm hayatımmmm çek anammm çekkkk sen tiner çekkkk yarasın koçuma Şeniz
zaten bebek çalışmalarııı çok kötü oluyo yaa görev gibiiii çok zor vallaaa
EYVALLAHHHHHHHHHHH:jeyyar:
ohh cnm benimm uyu uyuu bende çok uyuyodum zamanında ama şimdi uykularr gittiii daha bebek gelmedennn millet hamilelikte uykucu olur benm olan uykularım kaçtıı bende ekmek arası peynir yaptım onu yiyommm afiyet olsun sana cnm
üff evet yaaa .ok fena bi durum oluo ozaman..
hadi bu gece yapah yarın yapmayah falan...
zevkte kalmıo insanda...
bende ascık çekebilrmiyim abi.....
ayy canım bende diyorum ki bebiş olunca zaten uyuyamıycam şimdi rahat rahat uyuyim gerci bebişim olsunda ben uyumıyım allahım hayırlısıyla isteyen herkeze bebiş nasip etsin :ecrin_bebek:sagol tatlım sanada afiyet olsun yarasın sana ve bebişine opuyorumnanaktan
HEEE BÖYLE DEEE CANIMI YEEEEEEEEEE GEL ASLANIM ŞİNCİK ADABINI ÖĞRETİYOMMM ÖNCE BİR YER BEZİ ALIYOSUN EVİN YERLERİNİ TEMİZLİYOMUŞ GİBİ YAPIYOSUN ÇEKKKKKKKKKKKKK ASLANIM NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIlülülülülülü
yok kız umutsuz değilde ateş te 36.3 sabitlendi dahada olmaz bu ayyy
ayy ewet yaa ne yağdı hertaraf yine çamur oldu senin de camlar yine batmıştır kaydirigubbakcemile3hoşbuldukk cnmm napimmmm bi saray caddesine gittik geldik annemmle bebişee mendil yapıcazda bişiler aldıkk sen napıyon öff ne yağmur yağdı akşam demiii bgnde çok soğuk hava
ewet kız kocamdan azar işittiyorum işini yap die kaydirigubbakcemile3eliffffffffffffffffffffffffffff işşşşşşş kadınııı meşkulmusun kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?