Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben de iyiyim canım ya gec kalktım baya uykucu oldum bu aralar şimdi de kahvaltı yapıyorum tatlımsen napıyosun canım

ohh cnm benimm uyu uyuu bende çok uyuyodum zamanında ama şimdi uykularr gittiii daha bebek gelmedennn millet hamilelikte uykucu olur benm olan uykularım kaçtıı bende ekmek arası peynir yaptım onu yiyommm afiyet olsun sana cnm

ayy canım bende diyorum ki bebiş olunca zaten uyuyamıycam şimdi rahat rahat uyuyim gerci bebişim olsunda ben uyumıyım allahım hayırlısıyla isteyen herkeze bebiş nasip etsin :ecrin_bebek:sagol tatlım sanada afiyet olsun yarasın sana ve bebişine opuyorumnanaktan

bende ascık çekebilrmiyim abi.....

HEEE BÖYLE DEEE CANIMI YEEEEEEEEEE GEL ASLANIM ŞİNCİK ADABINI ÖĞRETİYOMMM ÖNCE BİR YER BEZİ ALIYOSUN EVİN YERLERİNİ TEMİZLİYOMUŞ GİBİ YAPIYOSUN ÇEKKKKKKKKKKKKK ASLANIM NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIlülülülülülü

aminnn cnmmm inşş oda olucakk daha çok yeni evlisinn ben 4 yıl düşünmedimm hiç bebişş uyuyabiliyosan uyu valla cnmmmm bende uyudumm çok zamanında onlar çıkıyo şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…