- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.581
Sultan ceylan kızÇeler hoŞgeldİnİzzz
burdayım burdayım yaşıyorum müdürümün emirlerini yerine getirdim bi süre rahatım kaydirigubbakcemile3VIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ O ZAMAN HALLET HAYATIM SEN İŞLERİNİ BEN TAKILIYOM ÖLE İŞTEEE ARADA BEN YAŞIYOM DİE Bİ NOT BIRAKK :roflol:
gitmedim canım eşim bir iki ay daha bekleyelim diyo ame benim adetim düzenli allaha şükür 2 ay daha olmassa gitcez inşallah inşallah olur ya o kadar cok istiyorumki aklıma takmamaya calışıyorum ama elimde olmuyo tatlım
Nohudum sultaanım hoşgeldinizz
hoşbuldum canımcım:)Sultan ceylan kızÇeler hoŞgeldİnİzzz
bene iyiyim çok şükür cnm yaa ben artık bebişi hissediyorum karnımda kızlar belkı saçma gelıcek ama :uhm:iiyis canım sen nasilsin bkalimmm
selam cnm...kız sabah annemle yumurta testı yaptık erkek çıktı:)) bende eşimde kız istiyoruz ama bakalım bütün yaptıgım testlerde kız çıkmışdı bı yumurtada erkek çıktı:)ceylanım merhaba nasılsın kuşum. kız az kaldı kızın nasıl diyecektim Allahmı söyletti ne kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk özetcimmm:)Nohudum sultaanım hoşgeldinizz
sultan ceylan hoşgeldiniz kızlar siz geldiniz ben cıkıyorum sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
sultan ceylan hoşgeldiniz kızlar siz geldiniz ben cıkıyorum sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
Sultan İyİyİm kuŞum gelen gİden yok daha ateŞİmde 36.3 sabİtlendİ
kısçeler nasılsınız...
Sultan İyİyİm kuŞum gelen gİden yok daha ateŞİmde 36.3 sabİtlendİ
canım aslında bence 6 ay ama doktorlar 1 yıldan önce istemiyorlar. çünkü bişey varsa hemen çaresine bakıyorsun. ve sana şöyle söyleyim doktora ilk ikinizde gidin sadece sen uğraşıp durma. eşinin kolay zaten ondan emin olun sonra başlayın bişeylere yoksa mahfoluyorsun
selam cnm hoş geldın biz iyiyiz sen ve oglusun nasılsınız bakemm
hoşbulduk canımmmm. kız sen adet olmamışsın kaç günde oluyorsunki.
Kız ceylannnnnnnnnnn yımartaaaaaaaa testİ ne beee
senİn kızın olcekkk
hoşbulduk özetcimmm:)
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?