Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım aslında bence 6 ay ama doktorlar 1 yıldan önce istemiyorlar. çünkü bişey varsa hemen çaresine bakıyorsun. ve sana şöyle söyleyim doktora ilk ikinizde gidin sadece sen uğraşıp durma. eşinin kolay zaten ondan emin olun sonra başlayın bişeylere yoksa mahfoluyorsun

Sultan ceylan kızÇeler hoŞgeldİnİzzz
hoşbuldum canımcım:)
iiyis canım sen nasilsin bkalimmm
bene iyiyim çok şükür cnm yaa ben artık bebişi hissediyorum karnımda kızlar belkı saçma gelıcek ama :uhm:
ceylanım merhaba nasılsın kuşum. kız az kaldı kızın nasıl diyecektim Allahmı söyletti ne kaydirigubbakcemile3
selam cnm...kız sabah annemle yumurta testı yaptık erkek çıktı:)) bende eşimde kız istiyoruz ama bakalım bütün yaptıgım testlerde kız çıkmışdı bı yumurtada erkek çıktı:)
Nohudum sultaanım hoşgeldinizz
hoşbulduk özetcimmm:)
sultan ceylan hoşgeldiniz kızlar siz geldiniz ben cıkıyorum sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

hoşbuldum gülegüle canımcımmm....görüşürüzz

sultan ceylan hoşgeldiniz kızlar siz geldiniz ben cıkıyorum sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

canım yaaa karşılaşamadık. neyse inşallah artık ben burda olurumda görüşürüz yaa.

Sultan İyİyİm kuŞum gelen gİden yok daha ateŞİmde 36.3 sabİtlendİ

canım çok oldu ama yaa. bi doktora gitsen. ateşi boşver sana demiştim ben 36,7 yle adet oldum.

canım aslında ben tek gitcektim ama sonradan vazgectim eşimde 2 ay daha bekliyelim diyo ben de tamam dedim benim bu ay 5 inci denemem olcak tatlım bakalım hayırlısı

Sultancım bu ara evle uĞraŞıyom gıdemem kı akŞamları eve geÇıyoz eŞımde bekle bıkaÇ gÜn daha dıyooo tekrar test yapmanında manası yook

:CüvCüv:
selam cnm hoş geldın biz iyiyiz sen ve oglusun nasılsınız bakemm

ıyıyız...1 saat once geldık ayvalıktanç...oğlum bırseyler atıştırıyor..bıraz dan yatcak...ıyıce sakınledı...
sende hıssedıyormussun nohutum...kaç aylık oldun..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…