- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.561
ayy ewet yaa ne yağdı hertaraf yine çamur oldu senin de camlar yine batmıştır kaydirigubbakcemile3
aminnn cnmmm inşş oda olucakk daha çok yeni evlisinn ben 4 yıl düşünmedimm hiç bebişş uyuyabiliyosan uyu valla cnmmmm bende uyudumm çok zamanında onlar çıkıyo şimdi
ewet kız kocamdan azar işittiyorum işini yap die kaydirigubbakcemile3
evet canım herkez öyle diyo bu zamanlarını cok ararsın diye ama isteyip olmayınca insan üzülüyo tatlım senin 4 yıldan sonra hemen oldumu :ecrin_bebek:
cepten yokluyo canım onu yaptınmı bunu yaptınmı şu halloldumu bunu aradınmı eskiden kalma bi alışkanlık önceden müdürümdü de kendisikaydirigubbakcemile3ay kocan işteye beyaa nerden görüyo senii
biz 4 yıl düşünmedik cnm isteyıncede hemen dr ye gittim ben çok vakit kaybetmedikkk adet düzensizliği vardı çünkü bendee ikinci ayımda kaldım çok şükür
biz 4 yıl düşünmedik cnm isteyıncede hemen dr ye gittim ben çok vakit kaybetmedikkk adet düzensizliği vardı çünkü bendee ikinci ayımda kaldım çok şükür
anammmmmmmmmm senin yumoşlar tavan yapmış hemencecik 2.sinide böle şapadanak olurr inşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahım saglıkla kucana almayı nasip etsin canım
kızlaaaaaaaar ben geldim ama yine gidecem çok yoruldum ama yaaa. artık oturmak istiyorum çok şeymi istiyorum. sizler nasılsınız? serapım adet oldunmu canım yaa.
cepten yokluyo canım onu yaptınmı bunu yaptınmı şu halloldumu bunu aradınmı eskiden kalma bi alışkanlık önceden müdürümdü de kendisikaydirigubbakcemile3
OYY KUZUMM KIYAMAM SANA KIZ SULTAN BIRAK İŞİ GÜCÜÜÜÜ GİTMEEEE kaydirigubbakcemile3 OLMADI SERAP ADET DAHA BEN AVUKATI CVP VERİMM O İŞE DÖNÜCEKTİDEEE
huzurlu gunler arkadaşlar umarım ıyısıızdır hepınız:ecrin_bebek:
huzurlu gunler arkadaşlar umarım ıyısıızdır hepınız:ecrin_bebek:
amin bitanemmm siz çok sıkmayın canınızı dahaaa çok erkenn olur stress çok önmlii bu hamile kalabilmede dr ye gittinmi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?