Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aminnn cnmmm inşş oda olucakk daha çok yeni evlisinn ben 4 yıl düşünmedimm hiç bebişş uyuyabiliyosan uyu valla cnmmmm bende uyudumm çok zamanında onlar çıkıyo şimdi

evet canım herkez öyle diyo bu zamanlarını cok ararsın diye ama isteyip olmayınca insan üzülüyo tatlım senin 4 yıldan sonra hemen oldumu :ecrin_bebek:

evet canım herkez öyle diyo bu zamanlarını cok ararsın diye ama isteyip olmayınca insan üzülüyo tatlım senin 4 yıldan sonra hemen oldumu :ecrin_bebek:

biz 4 yıl düşünmedik cnm isteyıncede hemen dr ye gittim ben çok vakit kaybetmedikkk adet düzensizliği vardı çünkü bendee ikinci ayımda kaldım çok şükür

biz 4 yıl düşünmedik cnm isteyıncede hemen dr ye gittim ben çok vakit kaybetmedikkk adet düzensizliği vardı çünkü bendee ikinci ayımda kaldım çok şükür

anammmmmmmmmm senin yumoşlar tavan yapmış hemencecik 2.sinide böle şapadanak olurr inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlaaaaaaaar ben geldim ama yine gidecem çok yoruldum ama yaaa. artık oturmak istiyorum çok şeymi istiyorum. sizler nasılsınız? serapım adet oldunmu canım yaa.

anammmmmmmmmm senin yumoşlar tavan yapmış hemencecik 2.sinide böle şapadanak olurr inşşşşşşşşşşşşşşşşş

he kızzz rabbim çok bekletmediii inş sağ salim kucağımızdada görürüzzzz aminnn cnmm şunu bi doğurımmde ikincisi kısmet benim hamilelik çok zor geçiyooo inşşş sizlerinde hemen olurr hayatım inan hepiniz dualarımdasınız

kızlaaaaaaaar ben geldim ama yine gidecem çok yoruldum ama yaaa. artık oturmak istiyorum çok şeymi istiyorum. sizler nasılsınız? serapım adet oldunmu canım yaa.

OYY KUZUMM KIYAMAM SANA KIZ SULTAN BIRAK İŞİ GÜCÜÜÜÜ GİTMEEEE kaydirigubbakcemile3 OLMADI SERAP ADET DAHA BEN AVUKATI CVP VERİMM O İŞE DÖNÜCEKTİDEEE

cepten yokluyo canım onu yaptınmı bunu yaptınmı şu halloldumu bunu aradınmı eskiden kalma bi alışkanlık önceden müdürümdü de kendisikaydirigubbakcemile3

VIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ O ZAMAN HALLET HAYATIM SEN İŞLERİNİ BEN TAKILIYOM ÖLE İŞTEEE ARADA BEN YAŞIYOM DİE Bİ NOT BIRAKK :roflol:

OYY KUZUMM KIYAMAM SANA KIZ SULTAN BIRAK İŞİ GÜCÜÜÜÜ GİTMEEEE kaydirigubbakcemile3 OLMADI SERAP ADET DAHA BEN AVUKATI CVP VERİMM O İŞE DÖNÜCEKTİDEEE

kaydirigubbakcemile3 avukatlıkta yakışmış haaa. nasılsın canım? oğluşun nasıl yeri rahat tabi ohh hayat onun ekmek elden su gölden. canım işi zamanında yapıyorum zor yetişiyorum bi bıraksam tam olacam yani

amin bitanemmm siz çok sıkmayın canınızı dahaaa çok erkenn olur stress çok önmlii bu hamile kalabilmede dr ye gittinmi sen

gitmedim canım eşim bir iki ay daha bekleyelim diyo ame benim adetim düzenli allaha şükür 2 ay daha olmassa gitcez inşallah inşallah olur ya o kadar cok istiyorumki aklıma takmamaya calışıyorum ama elimde olmuyo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…