- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.701
hoşgeldinis kislar.
tosticim nasil oldun?
muayenen nasil geçti?
canım cok iyiyim bende bir rahatszılık yok cok şükür inşallah 9 ay böyle gecer kalp atışlarını duyduk herşey yolunda maşallah
bizde kuru fasulye pılav var tostıcım bıde yanına turşuuu ohhhhhh
bizde kuru fasulye pılav var tostıcım bıde yanına turşuuu ohhhhhh
maşallah canım Allah nazardan saklasin
oh maşşallah darısı tüm isteyenlerın basına..canım cok iyiyim bende bir rahatszılık yok cok şükür inşallah 9 ay böyle gecer kalp atışlarını duyduk herşey yolunda maşallah
ohhh yiinn bakam kuru pılav.afıyet olsun...yap işii arada bak buraaaabizde kuru fasulye pılav var tostıcım bıde yanına turşuuu ohhhhhh
ohhh...pekı hamılelıgını bılmıyor demı kardesın..ne zaman soylıycen seker.. opuyorumnanaktanwalla ben akşam dişarda yicem :)
alişveriş yapmam lazim kardeşimin nişani için kaydirigubbakcemile3
Gözünaydın tosti
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan darısı basımıza demi...hihoyyyt
Düğün çorbasını kendin mi yapıosun canım hazır olanlardan mı? hazırını çok sewiyorum da kendim hiç yapmadımbenim düğün çorbasıyla tavuklu pilavım var kızlarrr
sen nasıl oldun şişlik gitti mi dr gittin mi
Düğün çorbasını kendin mi yapıosun canım hazır olanlardan mı? hazırını çok sewiyorum da kendim hiç yapmadım
oh maşşallah darısı tüm isteyenlerın basına..
ohhh yiinn bakam kuru pılav.afıyet olsun...yap işii arada bak buraaaa
ohhh...pekı hamılelıgını bılmıyor demı kardesın..ne zaman soylıycen seker.. opuyorumnanaktan
benim düğün çorbasıyla tavuklu pilavım var kızlarrr
kendim yapıyorum cnm akşam kayınvalideleri aldım yemeğede köye gittmişlerdi onlar geç gelince bende bişiler yapıp çağırım dedimm çok güzel oluyoo evde yapılan benmki çok sevıyoo olunca sabah işe giderkende içiyoo
oh süper tavuklu pilav benımde canım istedi
çok sgalıklı..bende sık yapıyorum dugun çurbasını..emir de çok sevıyor...
bende bugun şevketı bostan salatası var...eşim 11 de gelcek işten..yıyıp gelcek..oğlan içinde mercumek curbası yaptım..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?