Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım yaaa. herkes aynı değil. ve ince düşünmüyor. kaldıki ince düşünmesin normal hareket etse onada razıyım. bide kullanıyor beni deli ediyor. sürekli canım şunu istiyor canım bunu istiyor. iyide banane kocana söyle. değilmi ama

anamm ne kaynanalar ne görmcelerrr varrrrrrrrrrr ıyyyyyyyyyyy kız alltta kalma vallaaaa sen baştan taviz vermişinn onlaraaaaaaaa heralde bu kadr ezdiklerine göre seniii eşinde onların tarafınımı tutuyooo

aynen öyle canım. onlar sağolsunlar bi ağlaktırlar. veee çok güzel yalan söylerler. bende o beceri yok sorun orda. birazda sinirliyim hemde bayağı. öyle acındırmam lafları sayarım e tabiki onlar üste çıkar. kocamda onlardan yana olur. işte ailenin izni olmadan zorla evlenmenin bedeli

seni taktir ettim kızz fedakar görümceeee ay bende görümceyim ama hiç zararımız olmaz yengemlereee 6 kardeşik biz 2 yengem varr onlar bize laf sokar daha çokk

evet canım aynen dediğin gibi. önceden bize gelirdi ben eşimin yanına gitsem otursam ters ters bakardı eşimde kalk derdi bak üzülüyor.
Ay böyle kıskanç tiplere deli oluyorum Allah sabır wersin canım hamile biri karnını sewsin tabe ben de olsam sewerim heralde ama çok isteyip yıllardır çocuk sahibi olamayan düşük yapan birinin yanında yapıcaamı sanmam. Düşünceli olmak lasım. Kaynanan konusuna da bişiy diyemiicem tersini yapar diosun bence bu konuda erkeklerin mesafeyi koyması lasım. Senin söylemek istediklerini onun demesi lasım annesine bi pazarımız war karımla kafa dinliices die. Benimki Allahtan lafını sakınmaz o konuda şikayetim yok

ama sultancım nıye öyla dıyon belkı ıçınden gelıyodur...bende bazen sevıyorum nebılım..degişik bi duygu o..ama ayıbı şu kı senın üzüldügünü bildigi halde yapıyo olması.....ama sen umursama kuzuuu boşverr salla gitsin yaa

sultancıgım ben de doktora gitmek istiyorum vakit kaybetmeden ama eşim bekliyelim diyo gercekten cok zor ya bizim daha 5 ay olmuş üzülüyoruz sense kac yıldır bekliyosun inşallah en kısa zamanda alırsın bebişini kollarına hayatım kendimden cok sana dua etcem tatlım

SultancıĞımmmmmmmm sana tek duamm allahım sana sabırrr versınnnnnnn ve tez zamandaaaa o karnınıı bebıŞle mukafatlandırsınnnnnnnnnn ayy kÖtÜ ınsanlarla uĞraŞmak Çok zor yaaa

yok canım ne sorunlu çoook sağlıklı. bişeyi yok. aman olmasnda zaten istemem. onda hassasiyet çok canım iki ağlar iki zırlar iki yalan ooo kişiye muamele

sende az gıt onlara ...
iş çıkar kendıne...vaktın olmasın...sempatiksalakcinni

canım elimde olsa .işim olsada farketmiyor.

canım konuştum ama inan çok inanıyor. ne kadar konuşsam boş. ve ilginci yalan söylüyor desemde yok diyor sen yanlış düşünüyorsun gerçekten üzülüyor o. sen kardeşimi benden iyimi tanıyorsun diyor.

pelinim sana didim dimi daha çok yenisiniz sizzz zamanınız çok önünüzde biraz daha deneyın kendiniz yumurtlama günlerine göre ilşkiye girinn gün aşırı olmassa eşinle gidersiniz dr ye zaten eşinden de tahlil isticekler sonra hayırlısı artık

Çok ii anlıyorum canım tiyatrocularla uğraşmak çok zor annemle biz de halam we kızının ne mal olduunu anlatana kadar canımız çıktı babam bize inanmadı hep onların tarafını tuttu yıllarca nefret ettim babamdan anneme hayret ettim bu adamla aynı yatağa nasıl giriyosun die gerçek olayların bi kısmını görünce de adam kalp hastası oldu kriz geçirdi ne kadr sewdiimi o zaman anladım o da artık hatasını farketti rahatız

Sultanınnn ıŞı eŞınde bıtıyorrr eŞııı ınanmıyo ÇÜnkÜ ona o taraf yalanla dolanla ŞıŞıryooo ÇocuĞuuu allahım ıslahh etsınn onlarıı senın gÖzyaŞların tutar ama yaaa yok yerden moral bozukluĞuuu bunlarr cnmm senın hamıle kalmanı bu ÜzÜntÜlerde engeller

canım işte herşey eşte bitiyor o demez. ama işte karın sevmede düşünce olayı bende severim ama onun gibi yapacağımı sanmıyorum canım

canım benim. seninle o bir değil. ne dedim istemek var öyle isteyip tak diye olup sorun yaşamamak var. anlatabiliyormuyum kuşum sen seveceksin tabi bende olsam severim ama tabi öyle başkalarının gözüne sokarak değil

canım benim Allahım razı olsun inşallah seni bekletmesin canım yaa. o iki ay içindede bebeişin gelir inşallah canım yaaa

SultancıĞımmmmmmmm sana tek duamm allahım sana sabırrr versİnnnnnnn ve tez zamandaaaa o karnınıı bebİŞle mukafatlandırsınnnnnnnnnn ayy kÖtÜ İnsanlarla uĞraŞmak Çok zor yaaa

canım benim bebeğim olsa zaten herşey çok farklı olur canım. benim açımdan yani en azından. canım benim yaa. Allahım razı olsun sendende hepinizden inşallah yaa. evet çok zor hemde çok. çok farklı bi aile yapısı çok tuhaf insanlar.

evet haklısın canım dinliyorum seni zaten yumurtlama günlerini degerlendirmeye calışyorum ama tutturamadık bi türlü heralde bekleyelim bakalım biraz daha dedigin gibi tatlım hayırlısı olsun ayy bende cıkcam dedım kaldım burda ayrılamıyorumki sizlerden ama ben cıkıyım artık görüşürüz kızlar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

senden de allah razı olsun sultanım amin inşallah hic kimseyi bekjletmesin allahım yollasın bize meleklerimizi ben cıkıyorum öptüm seni canım benim

aynen dediğin olaylar canım işte. oda anlayacak ama işte iş işten geçince. bide tutturuyor oraya ev yaptıralım diye. tam deliriyorum.

aynen öyle canım eşimde bitiyor. ben ağlayamam canım ben bugüne kadar en çok çocuk için ağladım. öyle ağlama huyum yoktur. mümkün değil. çocuk içinde tek başıma çok ağladım kimsenin yanında değil. canım işte hamile kalsam bi hamile kalsam herşey çözülecek. zaten doktorların tek dediği sinir stres. başka bişey yok. o yüzdende olmuyor. olmadıkça dahada üzülüyorum. Allahım eşimin gözünü açsın doğruları göstersin bide sağlıklı bebişlerim olsun daha ne isterimki canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah. kimsenin kimseye zarar vermesine izin vermesin.

Allah yardımcın olsun Sultan umarım bigün eşin asıl ailesinin sen olduğunu çok geçmeden anlar hele bide yakın oturuyosanız ki siz aynı apartmandaydınız sanırım Allah bol bol sabırlar wersin

senden de allah razı olsun sultanım amin inşallah hic kimseyi bekjletmesin allahım yollasın bize meleklerimizi ben cıkıyorum öptüm seni canım benim

amin canım aminn. güle güle canım. bende çıkacam şimdi. yine müşteriye gidiyorum. ya zaten işim zor hep insanlarla bide onlar beni mahfediyor yaaa.

Allah yardımcın olsun Sultan umarım bigün eşin asıl ailesinin sen olduğunu çok geçmeden anlar hele bide yakın oturuyosanız ki siz aynı apartmandaydınız sanırım Allah bol bol sabırlar wersin

şimdi biraz var. yürüyerek 20 25 dakika falan. ama eşimin gözünü boyuyorlar oda inanıyor oraya ev yaptırmak istiyor. bi bilse olacakları görse. öyle bi konuşuyorlar ki onun yanında. ama o yokken çok farklılar. ben desemde inanmıyor bana. hatta soruncada aaa olurmu falan diye ağlıyor kaynanam sonrası malum

çook ii anlıyorum ayynılarını yaşadık babamla nasıl sinir bozucudur çok ii bilirim biz atlattık geç de olsa darısı başına

seni taktir ettim kızz fedakar görümceeee ay bende görümceyim ama hiç zararımız olmaz yengemlereee 6 kardeşik biz 2 yengem varr onlar bize laf sokar daha çokk

ya bunlar çok insani mewzular..
kiskançlikla filan ilgisi yok bence..
kalbi kötüyse birinin uzak durcan ondan herşei beklicen kötülük namina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…