- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.661
afedersin ama yuhhh demek istiorum.
bende görümce olucam bu c.tesi kismetse kardeşim nişanlanio
ama kardeşimin eşi kardeşimdir yaa..
ben nişanlari gölgelenmesin herkesin gözü bende olmasin,odak noktasi olmiim akrabalar arasinda nişanda die hamile olduumu bile sölemedim kimseye
herkes sadece onlarla ilgilensin die..nişandan sonrayi bekliorum sirf bu yüzden
ne insanlar var dünyada yaa..pess doğrusu..
anamm ne kaynanalar ne görmcelerrr varrrrrrrrrrr ıyyyyyyyyyyy kız alltta kalma vallaaaa sen baştan taviz vermişinn onlaraaaaaaaa heralde bu kadr ezdiklerine göre seniii eşinde onların tarafınımı tutuyooo
afedersin ama yuhhh demek istiorum.
Bende görümce olucam bu c.tesi kismetse kardeşim nişanlanio
ama kardeşimin eşi kardeşimdir yaa..
Ben nişanlari gölgelenmesin herkesin gözü bende olmasin,odak noktasi olmiim akrabalar arasinda nişanda die hamile olduumu bile sölemedim kimseye
herkes sadece onlarla ilgilensin die..nişandan sonrayi bekliorum sirf bu yüzden
ne insanlar var dünyada yaa..pess doğrusu..
Ay böyle kıskanç tiplere deli oluyorum Allah sabır wersin canım hamile biri karnını sewsin tabe ben de olsam sewerim heralde ama çok isteyip yıllardır çocuk sahibi olamayan düşük yapan birinin yanında yapıcaamı sanmam. Düşünceli olmak lasım. Kaynanan konusuna da bişiy diyemiicem tersini yapar diosun bence bu konuda erkeklerin mesafeyi koyması lasım. Senin söylemek istediklerini onun demesi lasım annesine bi pazarımız war karımla kafa dinliices die. Benimki Allahtan lafını sakınmaz o konuda şikayetim yokevet canım aynen dediğin gibi. önceden bize gelirdi ben eşimin yanına gitsem otursam ters ters bakardı eşimde kalk derdi bak üzülüyor.
kuşum olsun yapsın..belkım hamılelık hassasıyetıdır onun kıde..ben utanırım vallah..oyle yatamam zatten..
bilmiyorumkismile düşük tehdıdımı var yatıyor yoksam kuşum...bilmiyorumkismile
olsun..boşver...inşallah senınde yakında bebegın gelır ..
sende az gıt onlara ...
iş çıkar kendıne...vaktın olmasın...sempatiksalakcinni
ay benm görümcemin kızı kıskanırdı bizi öle bön bön bakardıı küçükcük kızan ama bende hiç tınlamazdım daha çok yanaşırdım eşimde öle geri çekl falan demzdii valla hele bi desinn oyardım onuu amaa kişiden kişiye değişiyo demkki sultancığım eşinle konuştunmu bu olayları hayatımmm iyilikçe anlatsaydınya ona rahatsız oluyorum ben die
sultancıgım ben de doktora gitmek istiyorum vakit kaybetmeden ama eşim bekliyelim diyo gercekten cok zor ya bizim daha 5 ay olmuş üzülüyoruz sense kac yıldır bekliyosun inşallah en kısa zamanda alırsın bebişini kollarına hayatım kendimden cok sana dua etcem tatlım
Çok ii anlıyorum canım tiyatrocularla uğraşmak çok zor annemle biz de halam we kızının ne mal olduunu anlatana kadar canımız çıktı babam bize inanmadı hep onların tarafını tuttu yıllarca nefret ettim babamdan anneme hayret ettim bu adamla aynı yatağa nasıl giriyosun die gerçek olayların bi kısmını görünce de adam kalp hastası oldu kriz geçirdi ne kadr sewdiimi o zaman anladım o da artık hatasını farketti rahatızcanım konuştum ama inan çok inanıyor. ne kadar konuşsam boş. ve ilginci yalan söylüyor desemde yok diyor sen yanlış düşünüyorsun gerçekten üzülüyor o. sen kardeşimi benden iyimi tanıyorsun diyor.
Ay böyle kıskanç tiplere deli oluyorum Allah sabır wersin canım hamile biri karnını sewsin tabe ben de olsam sewerim heralde ama çok isteyip yıllardır çocuk sahibi olamayan düşük yapan birinin yanında yapıcaamı sanmam. Düşünceli olmak lasım. Kaynanan konusuna da bişiy diyemiicem tersini yapar diosun bence bu konuda erkeklerin mesafeyi koyması lasım. Senin söylemek istediklerini onun demesi lasım annesine bi pazarımız war karımla kafa dinliices die. Benimki Allahtan lafını sakınmaz o konuda şikayetim yok
ama sultancım nıye öyla dıyon belkı ıçınden gelıyodur...bende bazen sevıyorum nebılım..degişik bi duygu o..ama ayıbı şu kı senın üzüldügünü bildigi halde yapıyo olması.....ama sen umursama kuzuuu boşverr salla gitsin yaa
sultancıgım ben de doktora gitmek istiyorum vakit kaybetmeden ama eşim bekliyelim diyo gercekten cok zor ya bizim daha 5 ay olmuş üzülüyoruz sense kac yıldır bekliyosun inşallah en kısa zamanda alırsın bebişini kollarına hayatım kendimden cok sana dua etcem tatlım
SultancıĞımmmmmmmm sana tek duamm allahım sana sabırrr versİnnnnnnn ve tez zamandaaaa o karnınıı bebİŞle mukafatlandırsınnnnnnnnnn ayy kÖtÜ İnsanlarla uĞraŞmak Çok zor yaaa
pelinim sana didim dimi daha çok yenisiniz sizzz zamanınız çok önünüzde biraz daha deneyın kendiniz yumurtlama günlerine göre ilşkiye girinn gün aşırı olmassa eşinle gidersiniz dr ye zaten eşinden de tahlil isticekler sonra hayırlısı artık
Çok ii anlıyorum canım tiyatrocularla uğraşmak çok zor annemle biz de halam we kızının ne mal olduunu anlatana kadar canımız çıktı babam bize inanmadı hep onların tarafını tuttu yıllarca nefret ettim babamdan anneme hayret ettim bu adamla aynı yatağa nasıl giriyosun die gerçek olayların bi kısmını görünce de adam kalp hastası oldu kriz geçirdi ne kadr sewdiimi o zaman anladım o da artık hatasını farketti rahatız
Sultanınnn İŞİ eŞİnde bİtİyorrr eŞİİİ İnanmıyo ÇÜnkÜ ona o taraf yalanla dolanla ŞİŞİryooo ÇocuĞuuu allahım ıslahh etsİnn onlarıı senİn gÖzyaŞların tutar ama yaaa yok yerden moral bozukluĞuuu bunlarr cnmm senİn hamİle kalmanı bu ÜzÜntÜlerde engeller
senden de allah razı olsun sultanım amin inşallah hic kimseyi bekjletmesin allahım yollasın bize meleklerimizi ben cıkıyorum öptüm seni canım benim
Allah yardımcın olsun Sultan umarım bigün eşin asıl ailesinin sen olduğunu çok geçmeden anlar hele bide yakın oturuyosanız ki siz aynı apartmandaydınız sanırım Allah bol bol sabırlar wersin
çook ii anlıyorum ayynılarını yaşadık babamla nasıl sinir bozucudur çok ii bilirim biz atlattık geç de olsa darısı başınaşimdi biraz var. yürüyerek 20 25 dakika falan. ama eşimin gözünü boyuyorlar oda inanıyor oraya ev yaptırmak istiyor. bi bilse olacakları görse. öyle bi konuşuyorlar ki onun yanında. ama o yokken çok farklılar. ben desemde inanmıyor bana. hatta soruncada aaa olurmu falan diye ağlıyor kaynanam sonrası malum
seni taktir ettim kızz fedakar görümceeee ay bende görümceyim ama hiç zararımız olmaz yengemlereee 6 kardeşik biz 2 yengem varr onlar bize laf sokar daha çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?