Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pelinim senin çalışmalar nasıl giidiio
ay ne biliyim cicegim calışıyoruz ama bakalım hayırlısı cok calışmaklada olmuyo az calışmaklada canım bu arada hasteneye gidemiycem kociş 2 ay daha bekliyelim gideriz dedi inşallah hastaneye gitmeden gelir melegim:ecrin_bebek:
iyiymm sekerımm napıyımm karnım acıktı bısyler yapmamlazım ama usenıombende

ayy canım benım yakında olsaydım bana gelirdin yerdik bişeyler seninle sonrada sana yemek yapmanda yardımcı olurdum bidanem

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kırmızı kartı gÖrdÜm Çok ŞÜkÜrrrrrrrrrrrrrrrr

allahıma Çok ŞÜkÜr tekrar ÇalıŞma ımkanı bulabılcemmm

dur yok yola devam demÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

sefalar getirdin canımcım aynen walla kocişi göreve yoladıgımda oturduydum hala burdayımmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bende kociş gelene kadar kalkmıyorum valla o geldikten sonrada kalkmıycam ama bırakmıyoki kaydirigubbakcemile
canım sabah kalkınca giriorum sora ilacı içince tekrar yatıorum
yemek yemeye kalkıorum.heç dermanım olmuuo artıkım.ya ilaçtan yada hamilelikten bilmiyorumkismile

cicegim ilaclardandır canım olsun uyu dinlen sen bebem sen burda olamasanda hep aklımdasın canımopuyorumnanaktan

:1no2:

bende bilmeom kuzuuu
pzt giidince sorcam
çünküm ağır geçirmeye başladım
:1no2:

ALLAHIM NEYSE HAYIRLISI ONU GÖSTERSİN ÇİÇEEM YAA

serap gözün aydın diiim o zaman en azından kist yukk

HEHEHEHE KORKUN KİSTLER BENDEN BİZ BANA BULAŞMAYIN BENDE SİZE DEMÜÜÜ

hade serapcum gözünaydın
adet olmakta çok güsel gerçekten

VALLA KUŞUM YAA OH RAHATLADIM OHHHHHH SEFAM OLSUNN :lepi::Saruboceq:

pelinim inşallah bebişinde doktoora gitmeden gelir bebem hemde nasıl sevinirim
ama bu erkeklerde çok bilio yaaa neye göre öle dio
allah korusun adet olursan bence bi git
illa bişi olmasına gerek yok ki
bebek düşündüğün anda gitmek gerek doktora
bi muayne olmanda fayda var zarar yok.hormon testlerini de yaptırırsın
hiçde zor bişi diil bebeeeem
bence kocişi pekte dinleme.

melüke sen çalışmıon muuu artık canım

güzel bi soruuuuuuuu walla tebrik ederim cicegemmmkaydirigubbakcemile3
canım kayınbabam rahatsızlıgından beri biz yanee nasıl anlatım hiç vakit ayıramadık bide sınavlar olunca bu ayda güme gitti hem dinlenmiş oluruz dedik eşimin morali sıfır tabee benimde o üzgün olunca yanee hayırlısı olsun be canım napalım rabbim önce saglık sıhhat versin kusummmolumunekankayizsmileŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…