- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.901
selam kızlar ben geldım
canım bende kociş gelene kadar kalkmıyorum valla o geldikten sonrada kalkmıycam ama bırakmıyoki kaydirigubbakcemile
cicegim ilaclardandır canım olsun uyu dinlen sen bebem sen burda olamasanda hep aklımdasın canımopuyorumnanaktan
serap gözün aydın cnm....sinirlerin suya ıer şimdi kuzu...ade olamayınca çok fazla sınır yapıyo çünkü
ay bizimm mahallenin kedileriii coşmuş kızlarrrrrrrrrrrrr mır mır mırr ortalık kırılıyooooooooo :kedi:
hoşbulduk patıkım....evıme geldım şimdiiii...
TABÜKÜÜÜ ANACIM O KAÇICEKKK BİZ KOVALAYCEZZZ
OH OH :lepi:
canım bende kociş gelene kadar kalkmıyorum valla o geldikten sonrada kalkmıycam ama bırakmıyoki kaydirigubbakcemile
cicegim ilaclardandır canım olsun uyu dinlen sen bebem sen burda olamasanda hep aklımdasın canımopuyorumnanaktan
pelinim inşallah bebişinde doktoora gitmeden gelir bebem hemde nasıl sevinirim
ama bu erkeklerde çok bilio yaaa neye göre öle dio
allah korusun adet olursan bence bi git
illa bişi olmasına gerek yok ki
bebek düşündüğün anda gitmek gerek doktora
bi muayne olmanda fayda var zarar yok.hormon testlerini de yaptırırsın
hiçde zor bişi diil bebeeeem
bence kocişi pekte dinleme.
ANAAAAAAAAA AL HATUNLARI İÇERİYE ETRAF SERSERİ KAYNIYOOO:roflol::roflol::roflol:
hay allaah:roflol:ay bizimm mahallenin kedileriii coşmuş kızlarrrrrrrrrrrrr mır mır mırr ortalık kırılıyooooooooo :kedi:
VALLA KUŞUM BİTTİ GERGİNLİK BU AY ÇALIŞMALARA HIOZ VERİP SİZE YETİŞİCEM SÖZZZZ
aaaaaaaa geldinmi kız evine alışana kadr zorlancan birazz bende annemde durdum 20 günn çok hastaykennn ilk başlarında eve gelince çok zor geliyodu
pembe patikkk sanada slm olsun tatlımmma.s.
aynen üleee hiç sorma canımcımm bazen dizi oluyoda oturmuyo mesela geniş aile ezel gibi...
benimde bu aksam var...atv canım ailem ...sonra unutulmaz...
yaprak dökümü sıktı beaaa ama gercekten canım ailem tam bi aile dizisi bide adana sivesi varkiii süperrrrr yaaaa izlerken hiç bştmesin istiyoyumm ama bitiyoooo:gitme:
hoşbuldum valla bebem....nohudum evine hoşgeldin
kıs birsen bende çok öslüom sizi ama üryamda görüom
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?