Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynen üleee hiç sorma canımcımm bazen dizi oluyoda oturmuyo mesela geniş aile ezel gibi...
benimde bu aksam var...atv canım ailem ...sonra unutulmaz...
yaprak dökümü sıktı beaaa ama gercekten canım ailem tam bi aile dizisi bide adana sivesi varkiii süperrrrr yaaaa izlerken hiç bştmesin istiyoyumm ama bitiyoooo:gitme:

ayyyy inşallah canım aslında haklısın ben gitmek istiyorum ama biri getircekki gidebiliyim cicegim adapazarında ki hastaneye gitmem gerek ben oraları hic bilmiyorum eltimle gitcektim o da vazgecti gitmekten o yüzden bu ayı da böyle gecireyim bida ki aya giderim inşallah bebem Şeniz:ecrin_bebek:

ANAAAAAAAAA AL HATUNLARI İÇERİYE ETRAF SERSERİ KAYNIYOOO:roflol::roflol::roflol:

ayy sorma çok güldümm ya bgn dışarı çıkıyozzzzz kapının önünde çekilmişler kenaraaaaaaaa napıcam kız kedileri içerde aman ne halleri varsa görsünlerr hiç sevmem ben kedilerii uzak olsn lar benden:roflol:

ay bizimm mahallenin kedileriii coşmuş kızlarrrrrrrrrrrrr mır mır mırr ortalık kırılıyooooooooo :kedi:
hay allaah:roflol:
VALLA KUŞUM BİTTİ GERGİNLİK BU AY ÇALIŞMALARA HIOZ VERİP SİZE YETİŞİCEM SÖZZZZ

beklıyoz biz seni zaten bebemmm.. yetişeceginden şüphhem yokk
tayyıp baba ne dıyoo YOLA DEVAMMMMMMMMMMM:CüvCüv:

evet melikecim benimde dizilerim var bügün ben de senin izlediklerini izliyorum gercekten yaprak dökümü sıktı ona ara sıra bakıyorum unutulmazı da izlemek istiyorum ama kociş pek izletmıyo onun da tekrarlarını izliyorum canımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…