Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inşallah canım allah ayırmasın evinden seni bi daha.... bu arada kocişinlede başbaşa kalırsın artık :kedi:

hadi inşallah canımcım saglıcakla gelsin yegenimiz inşallahhhhh bu arada cinsiyeti ne zaman belli olucak?? opuyorumnanaktan

ayy hiç sorma gecen haftada izleyemedim kudurdum nettende tekraraına bi türlü bakamadım canım ailermde süper yaaa ebn bayılıyom walla yofrişimmmmmkaydirigubbakcemile3

ben ilk başlarda bakmıyodum ama sonradan bakınca hoşuma gitti canım gercekten güzel dizi ama yaprak dökümünün bu bölümlerride güzele benziyo ikisi bir arada izlemeye calışcam sempatiksalakcinni

yarın perşembe:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

melikecim

sen yakamozla görüşüomusun o hamilemi
ne yapıo

hımm evet canımcım o bizim eşimin cevik kuvvetten arkadasının eşi cıkınca nomuzu verdik polis hattıda bedava olunca tanıstık iyice o suanda konyada canımcım ablası dogum yapıcak kpss ye hazırlanıyo ögretmenligi bitirmiş ya kendisi yok canımcım eşi burda kendisi suanda konyada...ama dr gidiyodu yani bu mezitlideki ortadoguya yerimseniben

inşallah canım allah ayırmasın evinden seni bi daha.... bu arada kocişinlede başbaşa kalırsın artık :kedi:
evet cnm bebiş gelene kadar yanlızlıgın tadını çıkaralım sonrası uykusuz geceler nede olsaaolumunekankayizsmile
nohut sizin şey yasağı bitti miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kedi:
dr haftada iki kereye kadar izin vermişti ama ben tedbırı elden bırakmıyorrum...hala haftada 1:kedi: siz dikkat ediyonuz demüüü
hadi inşallah canımcım saglıcakla gelsin yegenimiz inşallahhhhh bu arada cinsiyeti ne zaman belli olucak?? opuyorumnanaktan

bılmıyorum kı cnm bazı bebişler erken gösterıyo bazıları geç..12 haftada ögrenen çok kişi var ama bakalım belkı yarın ögrenırız küçük ıhtımal gerçi amaaklinialirimsmile

iyilikk ne olsn cnmm büyütüyozzz bebişüüüü seninde gözün aydın kayınpederler gitmişş ohhh yarasın ay aynı evdee çok zor yaa

evet öle canımcım ben rahat edemiyom işte yani eşimle anladınız saol canım oda rahatsız işte kemoterapiye baslandı dr yasamaz demişler yemek yiyemiyo iki gündür daha kötüydü mide kanseri...tıp caresiz...:gitme:

anladım canım
hamile değil mi yani
sankim o hamile die duymuşltum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…