- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.961
nohudum
okumuyan ve uğramayan varsa ona göre düzenle istersen listeyi canım
evet cnm bebiş gelene kadar yanlızlıgın tadını çıkaralım sonrası uykusuz geceler nede olsaaolumunekankayizsmile
dr haftada iki kereye kadar izin vermişti ama ben tedbırı elden bırakmıyorrum...hala haftada 1:kedi: siz dikkat ediyonuz demüüü
bılmıyorum kı cnm bazı bebişler erken gösterıyo bazıları geç..12 haftada ögrenen çok kişi var ama bakalım belkı yarın ögrenırız küçük ıhtımal gerçi amaaklinialirimsmile
ben ilk başlarda bakmıyodum ama sonradan bakınca hoşuma gitti canım gercekten güzel dizi ama yaprak dökümünün bu bölümlerride güzele benziyo ikisi bir arada izlemeye calışcam sempatiksalakcinni
melike gitti zaten canım
ayy cnm tam sılıem dıyom bırı ugruyo bu haftada artık kalsın haftaya temıze çekcem sezen falan da gelmıyo mesela....haftaya düzenlıcem okumayan da çok var...
bu arada yarencık hala pıyasada yok yaa onuda çok merak edıyorum benn:uhm:
evet cnm bebiş gelene kadar yanlızlıgın tadını çıkaralım sonrası uykusuz geceler nede olsaaolumunekankayizsmile
dr haftada iki kereye kadar izin vermişti ama ben tedbırı elden bırakmıyorrum...hala haftada 1:kedi: siz dikkat ediyonuz demüüü
bılmıyorum kı cnm bazı bebişler erken gösterıyo bazıları geç..12 haftada ögrenen çok kişi var ama bakalım belkı yarın ögrenırız küçük ıhtımal gerçi amaaklinialirimsmile
evet bebem öğrendiğimisden beri bişi yok
küstüm bende işteeeee:dilcikar:
acaba pc sınde mı problem var yıne yarenın ...bı ara öle bişi olmuştu ya cnmeyvahedigeldismilebencede temizlemelisin kuzum
yarencik benimde aklıma gelip duruo
depremden sora girdi ama bi daha hiç girmedi
hayırlısı ne olucaksa hakkınızda o olsun canımcımmmmmolumunekankayizsmile:ecrin_bebek:
anladım canım
hamile değil mi yani
sankim o hamile die duymuşltum
ayy yzık koceneee:gitme:
benımkı çok mahsum oluyo ara bıraz açılınca yaa dayanamıyom o halıne:kedi:
ben hepinize dua ettim canım benim
napsın kız mecbur
önemli diil dio :roflol:
acaba pc sınde mı problem var yıne yarenın ...bı ara öle bişi olmuştu ya cnmeyvahedigeldismile
amın cnm hepımızın hakkından hayırlısıı ınşallhhhhhhhhh:Saruboceq:
elfella özet çıkarıyo yıne aşşada:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?