- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.101
annene cok selamlar ellerınden öpüyorum muck annen bana menü versin sizden hayır yok ama keske annem yanımda olsaydı o yapardı ben daha cok yerdicokacimcoook
Hamarat dedi bence kaydirigubbakcemile3yada ben mı yanlış anladım güçlü tosti mi dedın:)
tostim yanış anlama
güçlü gacısın hamaratsın bebem imreniom sana
benim başım yavaştan dönemeye başladı bile offfffffffff offfffffffffffff akannehir
elifcim çiğ etten dolayı
çiğ et yemeyi bırak ellediğinde bile eller iyi yıkanmalı
çünküm toxoplazma hastalığı bulaşıo.gebelikte tehlikeli
kedi dışkısından hayvanlara
hayvan etinden insanlara gecio.
ayrıca toxoplazma dan korunmak için
yeşillikler iyi yıkanmalı
kedilerden uzak durulmalı
etler iyi pişirilip yenmeli
benim başıma geldiği için biliom.yoksam etli çiğ köfteye bayılırım allaaaaaaaaaaaaaaaah cokacimcoook
bacım olsun yatma hemen vucudunu alıştırma tv izle kalk dolan ama yatma sürekli ben arkadaslarla akşam 6 ile 7 arası yürüyüşe başladım doğurana kadar allahtan bişey olmazsa yürüycem
Çiçeem çok sağol bak hiç bilmiyodum aklımda bulunsun benden önceki hamileliinde anneme de haywanlardan bi kan hastalığı geçmiş o da hep uyarır o konularda da bunu bilmiyodum
uyu canım sen zorlama kendinikızlar nohuda söleyin dayanamıorum kalkınca gelcem
öptüm çok
siz hanki doktor amcaya gidiyosunuz serabım ortakmış ya doktorunuzz
kızlar ben kaçtım içi hazırlayacagım koçiş 12,30 da gelecek süpriz olacak onada bayılır içli köfteye bu arada aslen malatyalıyım:)
avcılar hospitalda nil hanım var ikimizde oraya gidiyoruz canım ben önceden bakırköyde bi hatunun özel tükanına gidiyodum hatun beni çok kekledi sonra bu bulduk bizdee bşi arkadaş tavsiye etti ikimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?