Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Heeeeeeeeeeeee kuŞum oldum ohhhhhhhhhh adetımıde oldum sefam olsun rahatladım bu akŞamda doktor gel bı bakÇemmmmmm dedıı

Heeeeeeeeeeeee kuŞum oldum ohhhhhhhhhh adetİmİde oldum sefam olsun rahatladım bu akŞamda doktor gel bİ bakÇemmmmmm dedİİ

sende geç oldun bu ay...herkesın duzenı şaştı sekerım...ınşallah bırdahakı ay bebeklerımız gelır demi serapım...:icecream:

avcılar hospitalda nil hanım var ikimizde oraya gidiyoruz canım ben önceden bakırköyde bi hatunun özel tükanına gidiyodum hatun beni çok kekledi sonra bu bulduk bizdee bşi arkadaş tavsiye etti ikimizede

Hee bakırköydekini tahmin ettim sanırım forumda duymuştum adını bayaa kimisi çok memnun kimisi de keklenmekten dertli

Evet kuŞummmmmm Çok ÇalıŞÇemm ateŞ ÖlÇme tablosu yapmaya baŞladım ıncır kÜrÜ uygulayacaĞım bıde karanfıl atıcam Çayımın ıÇıne bu akŞamda doktora gıtÇem kıst mıst demesınde oda klomene baŞlarız demıŞtı bakalım ne olcekk meraktayım

bende civanperçemi aldım kızlar..
ilaçsız adet olmak istiorum çnk....
bakalım umarım faydasını görürüm

serap bende yapsammı şu ateş ölçme yönteminiama hiç bilmiom nası yapılıo falan...
bide nerden alıoz eczaneden dimi...

serap bende yapsammı şu ateş ölçme yönteminiama hiç bilmiom nası yapılıo falan...
Bide nerden alıoz eczaneden dimi...

yok kuşum ya her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ateşini ölçüyosun dil altından okaaa sonrasını bende bilmiyom toipğe not yazıyom hergün ateşimi yumurtlama zamanımı onlar söyleyecek

çok sempatik hatunda her ay 450 tl gidiyodu ilaçlarla hiçbiri sskdan değil bazen bunuda aşıyodu
ooha yaa sırf sempatik die de werilmes kıs boşwer ii olmuş özellerde de ii doktorlar war sonuçta bende istanbulda olsam kesinlikle gitmem muaynehaneye özelde ii bi doktora giderim de burda tek özel hastane war ondaki doktorlarda güwenilmes zaten hastane güwenilmes

elifimmm bende iyyi olmaya çalışıyorum cnm ya bgn gene çok bulantımm varr ayy ablam aradı benide günlükk fix konuşmammızı yaptıkk 1 saate yakın almanydan arıyo bedava onların kapatamıyozzz

anam bana ayda 100 lira çok gelıyo kızz çorlununen iyi dr sii hemide tahlilleri falanda oluyo özelde ama genede sizin gibi uçuk fiyat değill

kızlar ben bi defter yaptımmm kendime çalışmalar varken bi sayfası ateş içindii sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüm heppp defterde başucumda durdu oraya not aldımm diğer sayfada yumurtlama günlerini falan yazmıştımm adet çizelgesi gibi ilişki olduğu günleri akıntımin olduğu günü içşaretliyodum yapsanızya sizde öle iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…