- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.141
ooha yaa sırf sempatik die de werilmes kıs boşwer ii olmuş özellerde de ii doktorlar war sonuçta bende istanbulda olsam kesinlikle gitmem muaynehaneye özelde ii bi doktora giderim de burda tek özel hastane war ondaki doktorlarda güwenilmes zaten hastane güwenilmes
hee yazgeldi nasılsa koywerelim gitsin demi serap kaydirigubbakcemile3BİLMEM KUŞUM Bİ ZARARI YOK BEN YAPÇEM BU AYDA OLMAZSA BİDAHAKİ AYA KOYVERCEM HAZIR TATİL ZAMANI DÜŞÜNMEDEN TATİLE GİDERİM BARİMM NAPIYIM YAA ELİMDEN GELİNİ YAPÇEM :lepi:
kızlar ben bi defter yaptımmm kendime çalışmalar varken bi sayfası ateş içindii sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüm heppp defterde başucumda durdu oraya not aldımm diğer sayfada yumurtlama günlerini falan yazmıştımm adet çizelgesi gibi ilişki olduğu günleri akıntımin olduğu günü içşaretliyodum yapsanızya sizde öle iyi oluyo
kızlar ben geldımmmmmmmm....
bebişi mi gördüm çok şükürr çok saglıklı rıskde yokmuş şimdilik..
ilaçlarında kutusu bıtee kadar kullanıcam sonra sadece elevıt e devam edıcem ayy çok sevındırık oldum valla:))
kızlarr içimdekı kereta çok hareketlı yaa içerde attıgı tekmelerı taklaları bı görsenız çok şaşırdım yaa..
ben şimdi hissedemezmişim ama o oynamaya başlrmış içerde kiii öyle bi oynuyokı görmenız lazımçok dygulandım yaa...
ayrıca sanırımmmm kızzz
dr sölemek istemedı cinsiyeti sonra dediki 5 aya kadar kız gıbı görünür sonra bı bakarız pipisi çıkmış falan dedi...erken oldugu için tahmın yurutmek istemedı sanırım....ama ben söyledıklerınden kız oldugunu hissettim...
ayy çok konuştum yınee
kızlar ben geldımmmmmmmm....
bebişi mi gördüm çok şükürr çok saglıklı rıskde yokmuş şimdilik..
ilaçlarında kutusu bıtee kadar kullanıcam sonra sadece elevıt e devam edıcem ayy çok sevındırık oldum valla:))
kızlarr içimdekı kereta çok hareketlı yaa içerde attıgı tekmelerı taklaları bı görsenız çok şaşırdım yaa..
ben şimdi hissedemezmişim ama o oynamaya başlrmış içerde kiii öyle bi oynuyokı görmenız lazımçok dygulandım yaa...
ayrıca sanırımmmm kızzz
dr sölemek istemedı cinsiyeti sonra dediki 5 aya kadar kız gıbı görünür sonra bı bakarız pipisi çıkmış falan dedi...erken oldugu için tahmın yurutmek istemedı sanırım....ama ben söyledıklerınden kız oldugunu hissettim...
ayy çok konuştum yınee
HEEE YAPAYIM KIZ ÖYLE BENDE NE YAPIYOM NEKAA ÇALIŞIYOM KOÇİŞE DE KANIT OLURRR HAHAHAHAHAdelikafadulden
hee yazgeldi nasılsa koywerelim gitsin demi serap kaydirigubbakcemile3
bu arada bununla ıkıdır dişimi fırçaladıkdan sonra midem bulanıyo ve istifra edıyorum...bayılacak gıbı oluyorum kızlar yaa napıcam ben böyleediş fırçalamak kabus oldu
saol canım benım darısı tez zamanda sizin başınıza ınşallahhhhhh...bu akşam daha çok dua edıcem rabbım ızın verırse...ayy maşşallah canım ya çok sevindim ne güzel...
cnmm gözün aydınn bebişin iyiymişş evett ben doktordan çıkmak istemıyom hiç gidincee kıpır kıpır görüyosunn ama bizimkii cd sini verıyoo evdede özleyınce izliyoruz o güzel oluyooo demek kız haaa hayırlısıyla gelsinde kız oğlan fark etmez cnmm
ayy olabılır valla cnm kahvaltı ettım sonra fırçaladım çünkü:uhm:bundan sonra dıkkat edeyım yaaben bi yerde okumuyştum yemek yedikten sonra hemen diş fırçalamıycakmış hamilleler mide bulantısı oluyomuşşş istifra edılıyomuş bi süre geçtikten sonra fırçala cnm
oo nohudum gözün aydın maaşallah
delüü kızzz yap tabee ama kocan için değill bebiş için yappppppppppkaydirigubbakcemile5
kızzz nıye öyle yazmışsın yaaa....çok öpüyom senıııne şanslıyım ya ben ne zaman siteye girsem herkez kaçışıyor .... acaba bu bir mesajmı
kızlar nohuda söleyin dayanamıorum kalkınca gelcem
öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?