Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

he kız ilk doktor hastanedeydi oda salak çok moral bozdu muayne bile etmeden yumoş takibi yaptı gıcık 17 mmde çatlatma iğnesi vurdu bende saf daha bilmiyom he dedim geçtim sonrası ayda aynısı sonrada siz daha yeni denemeye başladınız 6 ay kendiniz deneyin gelin dedüü gıcık

kızlar ben geldımmmmmmmm....
bebişi mi gördüm çok şükürr çok saglıklı rıskde yokmuş şimdilik..
ilaçlarında kutusu bıtee kadar kullanıcam sonra sadece elevıt e devam edıcem ayy çok sevındırık oldum valla:))
kızlarr içimdekı kereta çok hareketlı yaa içerde attıgı tekmelerı taklaları bı görsenız çok şaşırdım yaa..
ben şimdi hissedemezmişim ama o oynamaya başlrmış içerde kiii öyle bi oynuyokı görmenız lazım çok dygulandım yaa...
ayrıca sanırımmmm kızzz
dr sölemek istemedı cinsiyeti sonra dediki 5 aya kadar kız gıbı görünür sonra bı bakarız pipisi çıkmış falan dedi...erken oldugu için tahmın yurutmek istemedı sanırım....ama ben söyledıklerınden kız oldugunu hissettim...
ayy çok konuştum yınee

HEEE YAPAYIM KIZ ÖYLE BENDE NE YAPIYOM NEKAA ÇALIŞIYOM KOÇİŞE DE KANIT OLURRR HAHAHAHAHAdelikafadulden

ayy maşşallah canım ya çok sevindim ne güzel...

cnmm gözün aydınn bebişin iyiymişş evett ben doktordan çıkmak istemıyom hiç gidincee kıpır kıpır görüyosunn ama bizimkii cd sini verıyoo evdede özleyınce izliyoruz o güzel oluyooo demek kız haaa hayırlısıyla gelsinde kız oğlan fark etmez cnmm

bu arada bununla ıkıdır dişimi fırçaladıkdan sonra midem bulanıyo ve istifra edıyorum...bayılacak gıbı oluyorum kızlar yaa napıcam ben böylee diş fırçalamak kabus oldu

bu arada bununla ıkıdır dişimi fırçaladıkdan sonra midem bulanıyo ve istifra edıyorum...bayılacak gıbı oluyorum kızlar yaa napıcam ben böylee diş fırçalamak kabus oldu

ben bi yerde okumuyştum yemek yedikten sonra hemen diş fırçalamıycakmış hamilleler mide bulantısı oluyomuşşş istifra edılıyomuş bi süre geçtikten sonra fırçala cnm

ayy maşşallah canım ya çok sevindim ne güzel...
saol canım benım darısı tez zamanda sizin başınıza ınşallahhhhhh...bu akşam daha çok dua edıcem rabbım ızın verırse...

yaaa bize cd falan vermıyolar dr un kendı muayahane sı olmadıgı içinmi acaba(
valla dr un söylelerınden ılk tahmın olarak kız oldugunu sezdım bakalım 16 haftada kesınleşir dedi:))

ben bi yerde okumuyştum yemek yedikten sonra hemen diş fırçalamıycakmış hamilleler mide bulantısı oluyomuşşş istifra edılıyomuş bi süre geçtikten sonra fırçala cnm
ayy olabılır valla cnm kahvaltı ettım sonra fırçaladım çünkü:uhm:bundan sonra dıkkat edeyım yaa
oo nohudum gözün aydın maaşallah

çok saol bebemm..darısı tez zamanda sızın başınıza ınşalallahhhhhhh

delüü kızzz yap tabee ama kocan için değill bebiş için yapppppppppp kaydirigubbakcemile5

ANAAAAAAAAM BEN KURU SIKI ATIYOM HER AYYY BAKSANA KOÇİŞE BELGE OLSUN ÇOCUKUMA GÖSTERCEM Bİ REŞİT OLSUN DEFTERİ SENİN YÜZÜNDEN NEKAAA ÇALIŞTIK BİZ BAK BELGLERİ DİYEEEdelikafadulden

Ceylaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn,

kız kız kız kız kız

saĞlıcakla boncuk boncuk gÖzlerı gÜzel bı prensesımız olur ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

teyze olalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…