- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.881
oh oh burda 4 hamiş olduk ne güzelllevet tatlım 5 + 3 :asigim:
hangi hastaneye gidiyosunn[/QUOTE
özeline gidiyorum şimdilik ama şişli devlet hast. görev yapıyo bomontide
doğuma doktorun özel hastaneye gelmiyomuuhangi hastaneye gidiyosunn[/QUOTE
özeline gidiyorum şimdilik ama şişli devlet hast. görev yapıyo bomontide
Hadİ yavvvv uyukladınmı
doğuma doktorun özel hastaneye gelmiyomuu
geliyoda ben hastane bulamadım işte
oh oh burda 4 hamiş olduk ne güzelll
hımm anladım bulursunn canımm daha çok erkenn hamişliğin tadını çıkarr ben bahçelievlere gidiyorum ama sen şişli tarafındasın burası uzak olur sanageliyoda ben hastane bulamadım işte
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn keseyi ne zaman gördün?allahım isteyen herkeze nasip etsin canım
hımm anladım bulursunn canımm daha çok erkenn hamişliğin tadını çıkarr ben bahçelievlere gidiyorum ama sen şişli tarafındasın burası uzak olur sana
evet canım orası uzak. hayırlısıyla bebem bi büyüsünde inşallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn keseyi ne zaman gördün?
ben kağan kocatepenin sitesinde gebelik haftamı sordum 4+4 çıkyoo pazartesi gitcem doktora gözükürmü acabageçtiğimiz pazartesi gördüm canım. 15inede randevu verdi kalp atışlarını duyucaz inş
ben kağan kocatepenin sitesinde gebelik haftamı sordum 4+4 çıkyoo pazartesi gitcem doktora gözükürmü acaba
31 ocak ben 4 gün vardı adete test yaptım çıktısat ne zamandı senin canım
31 ocak ben 4 gün vardı adete test yaptım çıktı
kağan kocatepenin sitesinde 4+4 çıkıyorum haftaya 5 olucammcanım 5 haftadan once gorumuyooo
31 ocak ben 4 gün vardı adete test yaptım çıktı
aramızda 1 hafta varr bende haftaya görürüm inşş.bi gideyim doktoradacanım benim sat 24 ocak ama ben bile yeni gördüm.
aramızda 1 hafta varr bende haftaya görürüm inşş.bi gideyim doktorada
duyarsınn cnm geçen ay bu zamanlar bi hamiş kalsak diyoduk şimdi bebekten keseden bahsediyoruzzben ayın 15 i nasıl gelecek diye iple çekiyorum valla. bi duysak kalp atışını hayırlısıyla bebişlerimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?