Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allah tamammına erdirsin arkadaşım...ne adar şanslısın bir kere anneliği tatmışsın rabbim uzun ömürler versin oğluna...

maşşalah canım..
valla kafaya takmamak kesin çözüm galiba...
ne güzel allah bağışlasın bi oğlun varmışş..
ayy buda kız olsa ne güzel olur dimi...

kızlaaaaaaaaaar...aramızda hamiş olan ve belki hamiş olup daha haberi olmayanlar var:)) ohh dolmalar içli köfteler havada uçuşuyor yaaa...bak canımız çekerse kargoyla isteriz ona göre :)))

Hahahahaha valla hamıŞ deĞılım ama aceyıp aŞerıyorum aklıma ne glırse yıyorum ama yemek harıÇ abur cubur hıÇ yemem aslında adetlıyım dıye oldu ama ne oldu anlamadım manyak gıbı tatlı yıyorum

nohutum listeyi yaptın mı tatlum malum buğün perşembe...
yaptım bebemm ama sen duanı falan yazıp gonder özel mesaj olarak eklıyım senıde yerimseniben
karss canımm sen baba memeleketini söyleeee kocişi boşverr
zemuszemus
iyiyim çok şükür nohutum ..hayat telaşesi koşturup gidiyoruz sen nasılsın güccük nohutumuz nasıl....:))
ikimizde iyiyiz bebemmm :CüvCüv:

ceylan benım bebemm.....ardahan dan bebemm gerçi orası artık alı başına bı il oldu ma agız alışkanlıgı hala kars dıyoruz...:lepi:

bend ebı tost yapıp gelemmm yoksa cıkaracam sabah sabah mıdeme sarımsakları doldurdummmm ay kıslar sohbetınıze doyum olmuyo evım berbattt

sudamı yağdamı yaptın tatlım ohhhhhhh ellerine sağlık

nohutum listeyi yaptın mı tatlum malum buğün perşembe...

:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…