- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.841
hımm evet bende bayılırım ona
canım benım 6 yasında ana okulana gıden bı oglum var bu ıkıncı olacak 27 yasındayım ben ama yaklasık 2 yıldır ıstıyoduk ama olmadıı canım sadece kafana takmıyacan artık ben bu ay pes etmıstım cunkuu yorulmustum esmle sadece ıstedıgım zaman bırlıkte oldum ve hamıs kaldımmm yanı tek sey beyınde bıtıyo hakketten sen kafana takama rabbımden hayırlı zamnını ıste
canım benım 6 yasında ana okulana gıden bı oglum var bu ıkıncı olacak 27 yasındayım ben ama yaklasık 2 yıldır ıstıyoduk ama olmadıı canım sadece kafana takmıyacan artık ben bu ay pes etmıstım cunkuu yorulmustum esmle sadece ıstedıgım zaman bırlıkte oldum ve hamıs kaldımmm yanı tek sey beyınde bıtıyo hakketten sen kafana takama rabbımden hayırlı zamnını ıste
maşşalah canım..
valla kafaya takmamak kesin çözüm galiba...
ne güzel allah bağışlasın bi oğlun varmışş..
ayy buda kız olsa ne güzel olur dimi...
kızlaaaaaaaaaar...aramızda hamiş olan ve belki hamiş olup daha haberi olmayanlar var:)) ohh dolmalar içli köfteler havada uçuşuyor yaaa...bak canımız çekerse kargoyla isteriz ona göre :)))[/QUOTE haklısın cnaım yaa kusura bakmaaaa
yaptım bebemm ama sen duanı falan yazıp gonder özel mesaj olarak eklıyım senıde yerimsenibennohutum listeyi yaptın mı tatlum malum buğün perşembe...
zemuszemuskarss canımm sen baba memeleketini söyleeee kocişi boşverr
ikimizde iyiyiz bebemmm :CüvCüv:iyiyim çok şükür nohutum ..hayat telaşesi koşturup gidiyoruz sen nasılsın güccük nohutumuz nasıl....:))
ayy canımmmmm..
hemşerim yahuuu..
torpakım benim...
kıs sendemi karslısın neresinden bak merak ettim şimdi..
bu araad senin adın ceylanmı..
yaff nicklerden hariç isimleri söyleyince benim kafam çok karışıo...
evet ama benım kocam ıstanbullu hıc yemekten anlamıyoo dun ayıptır solemesı ıclı kofte yaptım bır suru laf soledı mıllet onu yemek ıcın lokantalara gıdıyoo ne anlar ıste dmaak tadı yok adamınn anca ot yıyıelım ona goreee böööö
nohutum listeyi yaptın mı tatlum malum buğün perşembe...
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 23:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERIF OKUYACAK KİŞİLER:Saruboceq:
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
EREN SEZEN
TUBA88
BALUM
OAYDINER22
_OZAY_
LONELINESS
EYLEM
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" Tez zamanda Hayırlısı ile saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
SEZEN: "saglıkla bu kez bebeginı kucagına almak istiyor":Saruboceq:
MIZMIZ: "kımın gönlünden ne koparsa bı dua istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş.":Saruboceq:
HAYRİYE:"bebeginin saglıkla dunyaya gelmesını istiyor":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ÖZGE: "saglıklı uzun ömürlü bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ÖZLEM: "bebişinin saglıklı dogmasını ve bebiş dogmadan kıradan kurtulmak istiyor":Saruboceq:
ESRA: "doğal yoldan hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"tez zaman da saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
sudamı yağdamı yaptın tatlım ohhhhhhh ellerine sağlık
:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?