Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

patlıcan dolması demeyin banaa.. ufff ekşi ekşii

dedim bilee valla..... kız agzım sulandı vallaaacokacimcoook
hakkaten ya yenırdı:)

nıye kız evınden haberın yok:) annende mısın?

evet cnmm pazartesıye kadar annemdeyım... sonra ve gıdıcem ınşallah düşük riskim var dıye koymuyolar evıme gıdeyım yaaa:umursamaz:

hoşbulduk balum nasılsınız
geç geldim bugün
nohut bana temislikci gacı deycek ama evde böyüüüüüüüüüül temislik varsempatiksalakcinni

dedim bilee valla..... kız agzım sulandı vallaaacokacimcoook

evet cnmm pazartesıye kadar annemdeyım... sonra ve gıdıcem ınşallah düşük riskim var dıye koymuyolar evıme gıdeyım yaaa:umursamaz:

ıyı yapıyolar sana oh canıma yetsın:dance: kızma sakın rahat edıyon ıste.

hoşbulduk balum nasılsınız
geç geldim bugün
nohut bana temislikci gacı deycek ama evde böyüüüüüüüüüül temislik varsempatiksalakcinni

oh oh. ben de gecen yaptım yavas yavas temızlık ama kızıyo herkes bana yaaaa bebegım ıcın azcık azcık yapıyom artık.

çiçiğim hoşgeldin hazır seni yakalamışken sorayım. toksoplazma mikrobu çıktımı sende hiç. benim kedim varda bişey olurmu diye korkuyorum

evet canım çıktı malesef atlattım ama
bence test yaptır bağışıklık kazandıysan sorun olmuo
ama geçiirmediysen dikkat etmen lasım
hamileyken çok önemli canım
yeşillikleri iyice yıkayın çiğ köfte yemeyin,çiğ et elleyince ellerinisi iyice yıkayın kedi den bu yollada insana geçioomuş.
ben artık bağışıklık kazanmış oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…