- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.161
ANAAAAAAAAM BEN KURU SIKI ATIYOM HER AYYY BAKSANA KOÇİŞE BELGE OLSUN ÇOCUKUMA GÖSTERCEM Bİ REŞİT OLSUN DEFTERİ SENİN YÜZÜNDEN NEKAAA ÇALIŞTIK BİZ BAK BELGLERİ DİYEEEdelikafadulden
ayyy inşallah dogru görmüştür doktorr....kız zaten babasının gözlerı yeşil(bazen mavıde oluyo) kayın valıdemın gözlerı renklı benım babamın gözlerı elaa heralde oda renklı olur artık dıye tahmın edıyorum....çıkk kararlıyım bu kez teyze yapcem sızı...ama sızde benı çok bekletmeyın nann bende teyze olam hemenCeylaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn,
kız kız kız kız kız
saĞlıcakla boncuk boncuk gÖzlerİ gÜzel bİ prensesİmİz olur İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
teyze olalımm
okudum cnm ilaç fena hale getırdı kızı yaaÇİÇeeeeemde senİ Çok bekledİ ama dayanamadı yattı
ayy kesin hastalancam yine sulugöz oldum insan fiyat çıkarırken ağlarmı :gitme: hadi inşallah
Laptopunu ankara unutmuŞlarr gİremİyomuŞ
GÜlŞenİn selamı var kızlarrr
ayyy inşallah dogru görmüştür doktorr....kız zaten babasının gözlerı yeşil(bazen mavıde oluyo) kayın valıdemın gözlerı renklı benım babamın gözlerı elaa heralde oda renklı olur artık dıye tahmın edıyorum....çıkk kararlıyım bu kez teyze yapcem sızı...ama sızde benı çok bekletmeyın nann bende teyze olam hemen
okudum cnm ilaç fena hale getırdı kızı yaa
nas yaniii:1shok:
hakikaten mi kız boncuk olur inşş.
aleykümü selamm
sende selam söleseydın bebem
ana laptop gibi şey unutulurmu yaaaaaaaaaaaaa ay yazık olmuşş gidemezlerde şimdi
merhaba kizlaaarrr...nasilsiniz bakalimm opuyorumnanaktan
mrb canım bzi iyiyiz sen nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?