Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gunaydın arkadaşlar hayırlı cumalarr...
zor uyanndım yaaaa hala da uykuluyumm..
yaa serap dun akşam gıtmıştı dr a tekrar mı gıttı
Günaydın canım, ewet tekrar gitti bi kist çıkmış bişiyler istemiş doktor onları çektirmiş en son sonuç için bekliyomuş
Günaydın pelüüün
Ay benim kk kafayı yedi aynı şeyi 3 kere fln yollamışım kızlar kusura bakmayın

serapcımm üzme kendını sakın tatlımm okudum şimdi geçmişi...emınım ılaçla kısa bı sure içinde geçecek bırşeydır sakınn canını sıkma tatlım

gunaydın arkadaşlar hayırlı cumalarr...
zor uyanndım yaaaa hala da uykuluyumm..
yaa serap dun akşam gıtmıştı dr a tekrar mı gıttı

hoşgeldin ceylanımmm seni çok özledim yaaaaaa. akşam ben yazdıktan sonra sen girmişsin karşılaşamadık. sanada hayırlı cumalar. uyu canım uyu bol ol uyu yeğenimi büyüt. aşkım o benim yaaa. teyzesinin gülü gülü.

kızz senın özet geçecegını unuttum geçmişi okudum bendesositososito

canım git doktora yaaa. ne olur. hem testte yapmıyorsun belkide hamilesindir canım yaaa nerden biliyorsun.
Yok ya diilimdir önceki hafta ptesi gitmiştim zaten olsa görürdü die düşünerek we zaten gelişmiş yumurtamın bulunmadıını söylediinden hiç ümidim yok buay canım yoksa duramam zaten yaparım

cnm akşam eşim çok yogundu uzun süre kalamadım bende...b sıcaklıgın ıçın çok saol canım ya...rabbim tez zaman da bnım yegenımı de gönderıcek ınşallah:Saruboceq:

cnm akşam eşim çok yogundu uzun süre kalamadım bende...b sıcaklıgın ıçın çok saol canım ya...rabbim tez zaman da bnım yegenımı de gönderıcek ınşallah:Saruboceq:

canım benim içimden geliyor yaa. sanki kendi yeğenlerim gibi gerçekten öyle hissediyorum. hepsi özel bebekler hepsiii. inşallah gelecek canım inşallah. ama sabır işte sadece sabır.

kızlar görüştüm serapla...
yumurtaları bu ay tam çatlayamadıgı için kiste çevirmiş..
5 cmlik bi kist oluşmuş..
doğum kontrol hapı verir galiba dio...
kan vermiş ..3 saat sonra kanın sonucunu alıcakmış.
sesi ii geliodu çok şükür...

ay bilmiomki canım yaaa o azönceki topicte yazılanlarla benimkiler birebir uyuşuo.
doktora saorayım yaaa..
pcodan başka bişi varmı acaba bende....
Yoktur yoktur dertlenme şimdik ama gitmeyi de ihmal etme.
Sen ne durumdasın şimdi canım pkoluyus ya ikimisde bişiy kullanıyomusun?
Ya da yumurta takibi fln yapılıyo mu?

Evet o kendi kendinin doktoru olmuş zaten kaydirigubbakcemile3
Yüksek ihtimal ewet o haptan werir pkoda da ööle ya.
İii bare çok büük diilmiş 20 cme kadar olabiliyomuş o kistler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…