- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.441
Ne mutlu bana zemuszemus çok komikti cidden ama yaa ben masada yatıyorum doktor bakıyo pko diyo teysem ordan işaretler yapıo arkadan ben gülüyorum doktor manyak bunlar demiştir muhtemelen:roflol:
allahım yaaa
güldürdün beni
kıs fatoş hemen hastalıkları kendinize uydurmayın beaaaa
Günaydın canım, ewet tekrar gitti bi kist çıkmış bişiyler istemiş doktor onları çektirmiş en son sonuç için bekliyomuşgunaydın arkadaşlar hayırlı cumalarr...
zor uyanndım yaaaa hala da uykuluyumm..
yaa serap dun akşam gıtmıştı dr a tekrar mı gıttı
gunaydın arkadaşlar hayırlı cumalarr...
zor uyanndım yaaaa hala da uykuluyumm..
yaa serap dun akşam gıtmıştı dr a tekrar mı gıttı
Günaydın canım, ewet tekrar gitti bi kist çıkmış bişiyler istemiş doktor onları çektirmiş en son sonuç için bekliyomuş
Günaydın pelüüün
Ay benim kk kafayı yedi aynı şeyi 3 kere fln yollamışım kızlar kusura bakmayın
Yok ya diilimdir önceki hafta ptesi gitmiştim zaten olsa görürdü die düşünerek we zaten gelişmiş yumurtamın bulunmadıını söylediinden hiç ümidim yok buay canım yoksa duramam zaten yaparımcanım git doktora yaaa. ne olur. hem testte yapmıyorsun belkide hamilesindir canım yaaa nerden biliyorsun.
Bu sefer oku man ii oldu zaten hastalık hakkında konuştuk net hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3kızz senın özet geçecegını unuttum geçmişi okudum bendesositososito
hoşgeldin ceylanımmm seni çok özledim yaaaaaa. akşam ben yazdıktan sonra sen girmişsin karşılaşamadık. sanada hayırlı cumalar. uyu canım uyu bol ol uyu yeğenimi büyüt. aşkım o benim yaaa. teyzesinin gülü gülü.
cnm akşam eşim çok yogundu uzun süre kalamadım bende...b sıcaklıgın ıçın çok saol canım ya...rabbim tez zaman da bnım yegenımı de gönderıcek ınşallah:Saruboceq:
Sultancım sizde problem yokken mi olmuyodu? eşinde de sende de bişiy yok mu?canım benim içimden geliyor yaa. sanki kendi yeğenlerim gibi gerçekten öyle hissediyorum. hepsi özel bebekler hepsiii. inşallah gelecek canım inşallah. ama sabır işte sadece sabır.
Yoktur yoktur dertlenme şimdik ama gitmeyi de ihmal etme.ay bilmiomki canım yaaa o azönceki topicte yazılanlarla benimkiler birebir uyuşuo.
doktora saorayım yaaa..
pcodan başka bişi varmı acaba bende....
Peliiin sende mi geçmişi okuyosun kuzum
Evet o kendi kendinin doktoru olmuş zaten kaydirigubbakcemile3kızlar görüştüm serapla...
yumurtaları bu ay tam çatlayamadıgı için kiste çevirmiş..
5 cmlik bi kist oluşmuş..
doğum kontrol hapı verir galiba dio...
kan vermiş ..3 saat sonra kanın sonucunu alıcakmış.
sesi ii geliodu çok şükür...
iiyim canım sen nasılsıneet canım gecmişe baktım biraz geldim nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?