Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Sende sağol canım ii dileklerin için
Yoktur inşallah bişey sıkma canını

Sultancım zaten olan iyilere oluyo ne yasıkki ailen bile olsa fasla ii niyet bünyeye zarar
Canım bidaha gitme imkanın olursa psikiyatriste diil psikoloğa git ikisi farklı psikolog ilaç yasamıyo

anladım canım. sanırım 1-2 aya tekrar giderim düşünüyorum çünkü. yoksa kötü olacam böyle giderse. iyilerin kader olmyor canım. nasılsa yapıyor. iyi bişey yapılacaksa bu zaten iyi ona yapmaya gerek yok mantığı oluyor

Evet aynen o mantık oluyo büüklerde zaten cepte olana bişiy yok naapsan sineye çeker zaten
Amaaa sık gelmeyen arayıp sormayan wefasızlara rüşwet gibi hertürlü imkan seferber edilir ki ayağı bağlansın yaranılsın

aynen öyle canım çok güzel anlatmışsın. değişir inşallah bişeyler canım yaa.

kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım gelirim yine öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

güle güle canım benim

yine ben geldim kimseler yazmıyor , neyse size iyi sohpetler kızlar kendinize iyi bakın hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…