- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.501
Sende sağol canım ii dileklerin içincok sagolun kızlar bilgi verdiginiz icin elifcim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım ben henüz doktora gitmedim 2 ay sonra falan gitcem ama saydıgınız belirtilerin cogu yok bende inşallahta bişey cıkmaz...
Sultancım zaten olan iyilere oluyo ne yasıkki ailen bile olsa fasla ii niyet bünyeye zarar
Canım bidaha gitme imkanın olursa psikiyatriste diil psikoloğa git ikisi farklı psikolog ilaç yasamıyo
Evet canım demiştim zaten kişisine göre deişiyo diyekızlar pco kişye göre değişir..
kilodan bahsediosunuz ama ben 54 kiloyum mesela..
ama adetlerim düzensiz..
adetleri düzenli olupta bu hastalığı çeken var...
Ayy nie deişti o zaman ii olardı ööle böyle bazen takip etmek zor oluyo cewap wermeyi atlayabiliyorusayy çok güzeldi o zaman cnmm ramazanda sahura kadr sohpet edıyodukk valla
olsun canım bebiş dogduktan sonra zorluk cekmessin o da annişini düşünüyo demekki tatlım:ecrin_bebek:
Ayy nie deişti o zaman ii olardı ööle böyle bazen takip etmek zor oluyo cewap wermeyi atlayabiliyorus
Evet aynen o mantık oluyo büüklerde zaten cepte olana bişiy yok naapsan sineye çeker zatenanladım canım. sanırım 1-2 aya tekrar giderim düşünüyorum çünkü. yoksa kötü olacam böyle giderse. iyilerin kader olmyor canım. nasılsa yapıyor. iyi bişey yapılacaksa bu zaten iyi ona yapmaya gerek yok mantığı oluyor
Sende sağol canım ii dileklerin için
Yoktur inşallah bişey sıkma canını
Güle güle canıımmmkızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım gelirim yine öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
Evet canım demiştim zaten kişisine göre deişiyo diye
Herkeste ayrı ayrı bende hepsi tam kaydirigubbakcemile3
Evet aynen o mantık oluyo büüklerde zaten cepte olana bişiy yok naapsan sineye çeker zaten
Amaaa sık gelmeyen arayıp sormayan wefasızlara rüşwet gibi hertürlü imkan seferber edilir ki ayağı bağlansın yaranılsın
kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım gelirim yine öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
bennn ablmla konuşuyommmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?