Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim eşinde gitsin. bişey olacağından değil kafanız rahat etsin diye. hatta bence ilk giderken iki eşte gitmeli. çünkü sonra kadınlara oluyor olan
Katılıyorum benimki neyseki ne desem yapıyo garibim
Sperm testi yaptırcas ben adetlenince, adama kaç haftadır neler yedirip içiriyorum banamısın demiyo kaydirigubbakcemile3

Anladım canım kürler fln yapıomusun sende yada yumurta takibi. Bi de aslında preseed de deneyebilirsin

preseed değilde canım takip çok yaptırdım. defalarca. ilaçsız 14. gün çatlıyor. herşey çok düzenli dedi doktor. sayısınız unuttum takibin. ısı takibide denedim. doktor istemedi ama zorla aşılamada yaptırdım ama olmadı. herşeyden uzaklaşmam gerek canım ama oda imkansız. ve en önemlisi zamanının gelmesi. doktor bişey yapmana gerek yok dedi saat gibisin dedi. soğan kürü deneyim dedim içemedim. göbekte çektirdim. neleeeeeeer nelerrrrrr

Katılıyorum benimki neyseki ne desem yapıyo garibim
Sperm testi yaptırcas ben adetlenince, adama kaç haftadır neler yedirip içiriyorum banamısın demiyo kaydirigubbakcemile3

benimkide zavallı. doktora gittik kendi dedi doktor şaşırdı hatta. tebrik ederim falan dedi. ama tabi sonuçlara göre doktor ikinizinde ikizi olması lazım o kadar sağlıklısınız dedi. hepsi aynını söylüyor. rahim filmi bilem çektirdim en ufak zorlama bile olmamış dedi doktor.

anladım canım benim adet düzensizlıgim yok ama saclarım cok dökülüyo en belirgin özelligi adet düzensizligimibilmiyorumkismile

oo maşallah o zaman uzaklaşamiicana göre psikologa fln gitmeyi denedinmi denemiştin sanki hatırlıyorum ilaç werdi demiştin ama baya önceydi bu muhabbet sen olduundan da emin diilim doğrusu
Gerçi ilaç verdiyse tahminim psikiyatristtir o onlar direk ilaç yasar, psikologlar dinliyerek yönlendirerek yardımcı olur. Görümcem psikolog çünkü

anladım canım benim adet düzensizlıgim yok ama saclarım cok dökülüyo en belirgin özelligi adet düzensizligimibilmiyorumkismile
Evet canım genelde o. Sırf saçım dökülüyo pkolumuyum acaba dememen lasım çünkü genelde tek bi belirtiyle kalmıyo. Bende belirtilerin hepsi war mesela iki doktor da çok ilerlemiş yıllardır warmış bu sende demişti

canım evet gittim psikiyatriye dinledi falan ilaç verdi kullandım bayağı. sonra kadın doğum doktorum kullanma dedi bıraktım. denemediğim şey kalmadı canım

kız sultan eşin ne iş yapıyoo memur falansa aldıralıl trakyaya tayınınızı uzak burası gelemezler kaydirigubbakcemile3

muhasebeci çooooook zor canım.

sultanın sorunuuu streess cnmm onun morale ihtiyacı var çokk ilk olarak eşinin ailesinden uzaklaşması lazım

o kesin canım sorunlardan uzaklaşması lazım asıl. ama sorunlarda onu bırakmıyor. öyle iyiki tanısanız. ama hep diyorum ona bu kadar iyi olma. bak üzülen biz oluyoruz.

İlginç yaa yumurtaq takibi demiyomu kimse gerçi uzun zaman olmadı sanırım sen bebiş istemeye başlayalı ondan da belki gerek görmüyolardır eşine sperm testi yapıldı mı pekim

canım benim daha korunmayı bırakalı 1 senem dolmadı..
eşimden istediler onun sonuçları ii allaha şükür..

cok sagolun kızlar bilgi verdiginiz icin elifcim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım ben henüz doktora gitmedim 2 ay sonra falan gitcem ama saydıgınız belirtilerin cogu yok bende inşallahta bişey cıkmaz...

Sultancım zaten olan iyilere oluyo ne yasıkki ailen bile olsa fasla ii niyet bünyeye zarar
Canım bidaha gitme imkanın olursa psikiyatriste diil psikoloğa git ikisi farklı psikolog ilaç yasamıyo

kızlar pco kişye göre değişir..
kilodan bahsediosunuz ama ben 54 kiloyum mesela..
ama adetlerim düzensiz..
adetleri düzenli olupta bu hastalığı çeken var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…