- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.481
Katılıyorum benimki neyseki ne desem yapıyo garibimcanım benim eşinde gitsin. bişey olacağından değil kafanız rahat etsin diye. hatta bence ilk giderken iki eşte gitmeli. çünkü sonra kadınlara oluyor olan
Anladım canım kürler fln yapıomusun sende yada yumurta takibi. Bi de aslında preseed de deneyebilirsin
Katılıyorum benimki neyseki ne desem yapıyo garibim
Sperm testi yaptırcas ben adetlenince, adama kaç haftadır neler yedirip içiriyorum banamısın demiyo kaydirigubbakcemile3
o nedemek canım
kilo, tüğlenmede artış, adet düzensizliği, saç dökülmesi, hormon bozukluğu, gebe kalamama gibi belirtileri war canım ama kişiden kişiye değişiyo. Hepsi birbirine bağlı belirtilerin.
Hormon bozukluğu tüğlenmeyi arttırıyo ama saçları döküyo,
Adet düzensizliği kilo aldırıyo we gebe kalamamaya neden oluyo
oo maşallah o zaman uzaklaşamiicana göre psikologa fln gitmeyi denedinmi denemiştin sanki hatırlıyorum ilaç werdi demiştin ama baya önceydi bu muhabbet sen olduundan da emin diilim doğrusupreseed değilde canım takip çok yaptırdım. defalarca. ilaçsız 14. gün çatlıyor. herşey çok düzenli dedi doktor. sayısınız unuttum takibin. ısı takibide denedim. doktor istemedi ama zorla aşılamada yaptırdım ama olmadı. herşeyden uzaklaşmam gerek canım ama oda imkansız. ve en önemlisi zamanının gelmesi. doktor bişey yapmana gerek yok dedi saat gibisin dedi. soğan kürü deneyim dedim içemedim. göbekte çektirdim. neleeeeeeer nelerrrrrr
anladım canım benim adet düzensizlıgim yok ama saclarım cok dökülüyo en belirgin özelligi adet düzensizligimibilmiyorumkismile
Evet canım genelde o. Sırf saçım dökülüyo pkolumuyum acaba dememen lasım çünkü genelde tek bi belirtiyle kalmıyo. Bende belirtilerin hepsi war mesela iki doktor da çok ilerlemiş yıllardır warmış bu sende demiştianladım canım benim adet düzensizlıgim yok ama saclarım cok dökülüyo en belirgin özelligi adet düzensizligimibilmiyorumkismile
Hee o akdar eskiyi bilmediimden anlamadım canım kaydirigubbakcemile3cnm bu sana diğildii elif varya aşağıda bidene daha eskiden burda sohpet açıktı chat gibi konuşuyodukk ta kapandı sonra
Evet bencede yaa ailevi olaylar çok etkiliyo psikolojiyi keşke uzaklaşmasının seyrek görüşmesinin bi yolu olsasultanın sorunuuu streess cnmm onun morale ihtiyacı var çokk ilk olarak eşinin ailesinden uzaklaşması lazım
oooooo erkencisin sen canım valla ben on bucuk onbirden aşşa uyanamıyorum cok uykucuyum ben yamirmirmirmir
oo maşallah o zaman uzaklaşamiicana göre psikologa fln gitmeyi denedinmi denemiştin sanki hatırlıyorum ilaç werdi demiştin ama baya önceydi bu muhabbet sen olduundan da emin diilim doğrusu
Gerçi ilaç verdiyse tahminim psikiyatristtir o onlar direk ilaç yasar, psikologlar dinliyerek yönlendirerek yardımcı olur. Görümcem psikolog çünkü
kız sultan eşin ne iş yapıyoo memur falansa aldıralıl trakyaya tayınınızı uzak burası gelemezler kaydirigubbakcemile3
sultanın sorunuuu streess cnmm onun morale ihtiyacı var çokk ilk olarak eşinin ailesinden uzaklaşması lazım
İlginç yaa yumurtaq takibi demiyomu kimse gerçi uzun zaman olmadı sanırım sen bebiş istemeye başlayalı ondan da belki gerek görmüyolardır eşine sperm testi yapıldı mı pekim
Hee o akdar eskiyi bilmediimden anlamadım canım kaydirigubbakcemile3
bende öyleydimm kuşumm ama hamile kaldıktan sonaa bu duruma geldim alıştırma yaptırıyo benmkii gelmeden hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?