Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben geldimmm elif nohut pelin oşgeldinizz ay ben bu sabah kan şurubunu içtim hiç eyi değilimm o yüzden uzandım birazz baya konuşmussunuz ben gelene kaaa

kızlar pko ne demek ?
poli kistik over = çoksayıda kist sendromu
Yumurtalıklarda çok sayıda inci gibi dizi dizi kistçikler oluyo we kolay da geçmiyo
Belli bi tedavisi yok; çocuk istemeyenlerde doğum kontrol hapıyla kistlerin büyümesi we çoğalması durduruluyo, adet düzeni sağlanıyo
Çocuk isteyenler de de yumurtaları büyüten haplar, insülin dengeleyici hap, gerekirse yumurta çatlatma iğnesi fln weriliyo
Çünküm pkolularda yumurtalar büyüyemeden kiste dönüşüyo, adet düzeni we hormonlar bozulabiliyo, kilo yapabiliyo,kıllanma olabiliyo. Kişiden kişiye belirtiler deişiyo

Yoktur yoktur dertlenme şimdik ama gitmeyi de ihmal etme.
Sen ne durumdasın şimdi canım pkoluyus ya ikimisde bişiy kullanıyomusun?
Ya da yumurta takibi fln yapılıyo mu?

ya canım ben hangi doktora gittisysem sende pcogörünümü var ama pco diilsin dio..
yani tam olarak pcolsun diyemeyiz çnk kilo falanda çok önemli dio..
5 ten fazla doktora gittim hepsi aynı şeyler dedi..
ve bi ilaç tedavisi olmadım.
işte sdc yumurtalar için 2 defa serophone kullandım bi işe yaramadı...

anladın canım sagol bilgi verdigin icin doktora gitmeden anlaşılmıyor dimi bu hastalık

İlginç yaa yumurtaq takibi demiyomu kimse gerçi uzun zaman olmadı sanırım sen bebiş istemeye başlayalı ondan da belki gerek görmüyolardır eşine sperm testi yapıldı mı pekim

pconun belirtilerini sayım hemen adet düzenszliğii kilo artışı aşrı tüylenme doğal olarak heray adet göremediğin için yumurtlayamıyosundaa

ne gibi belirtiler oluyo canım ay kusura bakmayın merak ediyorum bende de öyle bişeyler varmı diye
kilo, tüğlenmede artış, adet düzensizliği, saç dökülmesi, hormon bozukluğu, gebe kalamama gibi belirtileri war canım ama kişiden kişiye değişiyo. Hepsi birbirine bağlı belirtilerin.
Hormon bozukluğu tüğlenmeyi arttırıyo ama saçları döküyo,
Adet düzensizliği kilo aldırıyo we gebe kalamamaya neden oluyo

canım benim eşinde gitsin. bişey olacağından değil kafanız rahat etsin diye. hatta bence ilk giderken iki eşte gitmeli. çünkü sonra kadınlara oluyor olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…