- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.461
poli kistik over = çoksayıda kist sendromukızlar pko ne demek ?
Evet canım sana o şurup pek ii gelmedi heralde üstüne çikolata fln yisen geçmiyomu tadıben geldimmm elif nohut pelin oşgeldinizz ay ben bu sabah kan şurubunu içtim hiç eyi değilimm o yüzden uzandım birazz baya konuşmussunuz ben gelene kaaa
iiyim canım sen nasılsın
Yoktur yoktur dertlenme şimdik ama gitmeyi de ihmal etme.
Sen ne durumdasın şimdi canım pkoluyus ya ikimisde bişiy kullanıyomusun?
Ya da yumurta takibi fln yapılıyo mu?
Sultancım sizde problem yokken mi olmuyodu? eşinde de sende de bişiy yok mu?
poli kistik over = çoksayıda kist sendromu
Yumurtalıklarda çok sayıda inci gibi dizi dizi kistçikler oluyo we kolay da geçmiyo
Belli bi tedavisi yok; çocuk istemeyenlerde doğum kontrol hapıyla kistlerin büyümesi we çoğalması durduruluyo, adet düzeni sağlanıyo
Çocuk isteyenler de de yumurtaları büyüten haplar, insülin dengeleyici hap, gerekirse yumurta çatlatma iğnesi fln weriliyo
Çünküm pkolularda yumurtalar büyüyemeden kiste dönüşüyo, adet düzeni we hormonlar bozulabiliyo, kilo yapabiliyo,kıllanma olabiliyo. Kişiden kişiye belirtiler deişiyo
anladın canım sagol bilgi verdigin icin doktora gitmeden anlaşılmıyor dimi bu hastalık
Evet canım sana o şurup pek ii gelmedi heralde üstüne çikolata fln yisen geçmiyomu tadı
ben geldimmm elif nohut pelin oşgeldinizz ay ben bu sabah kan şurubunu içtim hiç eyi değilimm o yüzden uzandım birazz baya konuşmussunuz ben gelene kaaa
yoo anlaşılıo aslında....
İlginç yaa yumurtaq takibi demiyomu kimse gerçi uzun zaman olmadı sanırım sen bebiş istemeye başlayalı ondan da belki gerek görmüyolardır eşine sperm testi yapıldı mı pekimya canım ben hangi doktora gittisysem sende pcogörünümü var ama pco diilsin dio..
yani tam olarak pcolsun diyemeyiz çnk kilo falanda çok önemli dio..
5 ten fazla doktora gittim hepsi aynı şeyler dedi..
ve bi ilaç tedavisi olmadım.
işte sdc yumurtalar için 2 defa serophone kullandım bi işe yaramadı...
hoşbulduk canım sende hoşgeldin tatlım
kilo, tüğlenmede artış, adet düzensizliği, saç dökülmesi, hormon bozukluğu, gebe kalamama gibi belirtileri war canım ama kişiden kişiye değişiyo. Hepsi birbirine bağlı belirtilerin.ne gibi belirtiler oluyo canım ay kusura bakmayın merak ediyorum bende de öyle bişeyler varmı diye
Anladım canım kürler fln yapıomusun sende yada yumurta takibi. Bi de aslında preseed de deneyebilirsinevet canım hiçbir sorun yok. eşimde kaç kere gitti. kısmet işte canım. ben iki kere hamile kaldım kendiliğimden düştü işte. sinir stres tek dedikleri
ya canım ben hangi doktora gittisysem sende pcogörünümü var ama pco diilsin dio..
yani tam olarak pcolsun diyemeyiz çnk kilo falanda çok önemli dio..
5 ten fazla doktora gittim hepsi aynı şeyler dedi..
ve bi ilaç tedavisi olmadım.
işte sdc yumurtalar için 2 defa serophone kullandım bi işe yaramadı...
o nedemek canımelif hoşgeldinnnnnn sohpeti açmıycakmısınız dahaa :sinifsinif:
hoşbuldm şekerim ben burdaydımmm aslında saat 8,30 tan beride az mola verdiydimm :d:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?