Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok uykum var kızlar yaaa. bu havaylada başım dertte yaaa. çamaşırı seriyorum sabah güneşli öğleden sonra kararıyor yağmur yağıyor. aynı çamaşırı iki kere yıkadım yaaa

wowwwwww kusum adanalı olmusunnn süpersin yaaa wallaaaaaaahihoyyyt
bu arada bu bahar havası benide böle sersemleştirir hep....kocişe sabah kalkıp kahvaltı hazrılamak kolayda ne bilim çok uykum geliyo kalkmak zor yanee oda uyandırmak için öpüyo gıdıklıyooo eee napam kalkıyom ona cekişe cekişeeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 klava:

kızlar akıntılarım tamamen bittii

eylem gelmiş sormuş. onun devam edio galiba.ben rastlıyamıorum.bol dinlensin.

ama çok kötü bulantılar yaşıyorum.hiç neşem kalmadı annemle bile konuşmuorum evde.
portakal suyu ve muzla besleniorum sadece
birden ne oldu böle anlamadım
ilk defa bunları yaşıyorum

Ay ewet yataktan çıkmak yazın ayrııı kışın ayrı dert tembellik yapmak istiyorum bu pazar kısmetse

Hoşbulduk canım napıyosun Ecrin yok mu bu arada?
Ona da söyleyelim ya buraya da uğrasın

yok canım o cok yogun bu aralar walla görüşemiyozzz inanki bazen msn iacıyo iki dak yazısıyoz o kadar sölemiştim bi keresinde ama gelir inşalllahhholumunekankayizsmile

Canım belkide bebiş iyice tutundu sana ilaç we yatak istirahati ii gelmiştir bebişe de bulantı iyidir diomuş ya doktorlar

bizde bu aksam adanaya gidiyozz annecimee yarın polis haftamız carsıda oluruz inşallah kutlamalarada katılırız pazar günüde eşimin sınavı var hani söelmiştim ya daha önce size polislere özel yurt dısına gitmek için bakalım hakkımızda hayırlıysa olsun dicem ama kuzum kitaplarda aldı bakamadıki babasının hastalıgından pöffffffffffffffff:gitme:

Canım sen zaten Adana da diilmisin ki?

Canım belkide bebiş iyice tutundu sana ilaç we yatak istirahati ii gelmiştir bebişe de bulantı iyidir diomuş ya doktorlar

evet bende takmıştım kafaya nie olmuo die oldu işte çok zormuş
bugün de akşam ağdaya götürcek kociş
ama nasıl gitcem bilmiorum.
gitmekte zorundayım.başka şansım yok

Evet bu sabah bi konuştuk sonra ikimizin de işi wardı o yoğunum dedi çıktı zaten

evet kusum yaaa bu aralar o öleee gerci azcık moralide yoktu sanırım eşindede sorun cıkmıs yaaa kankicim çok üzülüyodu bide işyerindekiler bu sürekli dr gidiyoo ya gıcık sekilde bakıyolarmış....aman anca basına gelen anlıyo bu insanlar böle işte kimse kimseyi anlamıyo anca yorum yapıyolarrrr gıcık oluyom bendeeeeeklava: yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…