Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi yaptın bebem gercekten kk kolik olduk he ayrılamıyoruz bi türlü yok tatlım yormuyorum ama sizleri görmek icin cabuk yapıyorum ayrıca beni düşündügün icin cok sagol kuzum yaaa seni seviyoyum Şeniz

ayyy kuzum benim yaaa bende canım Şeniz bende hepinizi çok seviyom wallahiii süper benim canım arkadslarımmm herseyimiz bi başka ya burası bambaska benim için.....olumunekankayizsmile mafoldumben

aman çok yordular beni bugün yaaa.
yarinda yorulcam kardeşimin nişani war
bi pazarim kaldi galiba.

dinlenmek istiorum.
bi hafta yataktan çikmiim istiorum :1closedeyes:

allah kolaylık versin canımcım kardesin adınada mutluluklar dilerim hayırlı olsun bidenem...
aynen üleeeeee bende uyumak istiyom hep...hep...heppppmirmirmirmir

ayyy kuzum benim yaaa bende canım Şeniz bende hepinizi çok seviyom wallahiii süper benim canım arkadslarımmm herseyimiz bi başka ya burası bambaska benim için.....olumunekankayizsmile mafoldumben

aynı canım aynı sizin sayenızde yanlız kalmıyorum iyiki tanımışım sizleri bi de allahın izniyle hepimiz meleklerimize kavuşsak bizlerden mutlusu olmıycak... olumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

aynı canım aynı sizin sayenızde yanlız kalmıyorum iyiki tanımışım sizleri bi de allahın izniyle hepimiz meleklerimize kavuşsak bizlerden mutlusu olmıycak... olumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

amin amin amin :Saruboceq:
hayirlisiyla hepimiz kavuşucaz bebişlerimize..

aynen üleeeeee walla cancagzımmmmolumunekankayizsmile Şeniz :Saruboceq: :lepi: guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…