- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.701
aaah birsencim sorma
kendim kaşındım ama eğer bölesi iyi olcekse çekerim
Nereye didiyon kızz naapçan kuaförde kaydirigubbakcemile3neyse kızlarr ben dışarı çıkıyorum hava çok güzel burda kuaföre gidimm bii öpüyorum hepinizi
ohhh iyi yapmışsın kuşummm ayy senden mutlusu yokturr bgnn annişine gidicennn bende ösledimmmm haftaya gitmek istıyorum bende kalayım birazz benmde nasıl geçsinn hayatım büyütüyoruz bebişiii bulandırıyo boyna annesinin midesiniii alıştım ben artıkk böyle doğuracaz kısmetse doğuma giderken bile istifra ederek gidicem kesin:roflol:
insanlar çok manyak yaaa. benim köpeklerim var bahsetmiştim. ilk aldım 40 günlük falandı. eşimin işyerinden biri beni aldı eve gidiyoruz. diğer bi arkadaş var köpeklerde bahsediyorum bana diyorki çocuk olmuyor herhalde. he dedim olmuyor diye köpek aldık artık onları büyütecez. bu kıpkırmızı oldu sesi çıkmadı. dengesizler yaaa. geçendede eşimin nenesi diyorki size geldim köpekler kağıya geldi ananız nerde diye sordum diyor. eşimde döndü ben nenenizim demedinmi belki tanırdı dedi sustu kaldı.
insanlar çok manyak yaaa. benim köpeklerim var bahsetmiştim. ilk aldım 40 günlük falandı. eşimin işyerinden biri beni aldı eve gidiyoruz. diğer bi arkadaş var köpeklerde bahsediyorum bana diyorki çocuk olmuyor herhalde. he dedim olmuyor diye köpek aldık artık onları büyütecez. bu kıpkırmızı oldu sesi çıkmadı. dengesizler yaaa. geçendede eşimin nenesi diyorki size geldim köpekler kağıya geldi ananız nerde diye sordum diyor. eşimde döndü ben nenenizim demedinmi belki tanırdı dedi sustu kaldı.
melıkecımm gel öpcem kızzŞeniz
Arada kapak istiyo işte bazıları naniknanikinsanlar çok manyak yaaa. benim köpeklerim var bahsetmiştim. ilk aldım 40 günlük falandı. eşimin işyerinden biri beni aldı eve gidiyoruz. diğer bi arkadaş var köpeklerde bahsediyorum bana diyorki çocuk olmuyor herhalde. he dedim olmuyor diye köpek aldık artık onları büyütecez. bu kıpkırmızı oldu sesi çıkmadı. dengesizler yaaa. geçendede eşimin nenesi diyorki size geldim köpekler kağıya geldi ananız nerde diye sordum diyor. eşimde döndü ben nenenizim demedinmi belki tanırdı dedi sustu kaldı.
koptum eşinin cevabına:roflol:
üüfff beeee..
lafı gediğine koymak die buna diollar galiba...
:roflol::roflol::roflol:
isoldem naber canımmmm yaaaaaa
slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
ayy pelinim gelmiş hoşgeldin kuzuşumm naber nasılsın bakemmma.s.
ecemmm canımmm...
az işlerim varda pek yazamıom ama takipteyim...
hoşbulduk bitanem iyiyim ev işlerimni yaptım hemen geldim canım sen nasılsın Şenizopuyorumnanaktan
ii walla kusum bende kocişimi göreve yolladım kahvaltımı yaptım camasırımı serdim kk kolik buralardayım işte kolay gelsin kuzusum fazla yorma kendini bidenemmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?