Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

napıcan canımcım hersey bebişimiz için yeterki o saglıklı sıhhatli gelsin herseye katlanır anneeler....rabbim önce sizlere sonra vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin sana ...nohuduma....çiçegeme....tüm cemi cümlemize inşallahhhh:Saruboceq:

koptum eşinin cevabına:roflol:

üüfff beeee..
lafı gediğine koymak die buna diollar galiba...
:roflol::roflol::roflol:

allahım yaaaakaydirigubbakcemile3

Arada kapak istiyo işte bazıları naniknanik

hoşbulduk bitanem iyiyim ev işlerimni yaptım hemen geldim canım sen nasılsın Şenizopuyorumnanaktan

ii walla kusum bende kocişimi göreve yolladım kahvaltımı yaptım camasırımı serdim kk kolik buralardayım işte kolay gelsin kuzusum fazla yorma kendini bidenemmmopuyorumnanaktan

ii walla kusum bende kocişimi göreve yolladım kahvaltımı yaptım camasırımı serdim kk kolik buralardayım işte kolay gelsin kuzusum fazla yorma kendini bidenemmmopuyorumnanaktan

iyi yaptın bebem gercekten kk kolik olduk he ayrılamıyoruz bi türlü yok tatlım yormuyorum ama sizleri görmek icin cabuk yapıyorum ayrıca beni düşündügün icin cok sagol kuzum yaaa seni seviyoyum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…